donstefano Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Νομιζω για ενα 4αρι ευρω αξιζει. Το τσιμπησα. Μεχρι τις 01/09/20 η τιμη αυτη. Οποιος θελει ορμαει! https://store.steampowered.com/app/1089350/NBA_2K20/ Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από donstefano 5 2
venuets Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 το τσιμπησα να υπαρχει εχω ομως απορια μεταγραφης και τετοια μιας και εχει online κανει μονο του ; εννοω της νεας σεζον
venuets Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, snips είπε Αν κάνεις και την ερώτηση στην Ελληνική... εννοώ ότι η μεταγραφές της νέας χρονιάς γίνονται αυτόματα η δεν γίνονται καθόλου;
stavros750 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, tsoubas είπε εννοώ ότι η μεταγραφές της νέας χρονιάς γίνονται αυτόματα η δεν γίνονται καθόλου; Δεν γίνονται καθόλου, γιατί αποτελεί ένα σημαντικό selling point για την αγορά του επόμενου τίτλου. Υπάρχουν τα Custom Rosters που και αυτά μπλοκάρει η εταιρεία. Για την ακρίβεια στο τελευταίο που αγόρασα, υπήρχε ένα Custom Roster χρήστη με τους rookies και τις μεταγραφές που είχαν γίνει εκείνο το καλοκαίρι αλλά μέχρι εκεί, δεν πάει παραπέρα.
Fulgore Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Σε ολα τα κλειδαδικα παιζει τοσο και φθηνοτερα https://gg.deals/game/nba-2k20/ 1
ImmortalR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, stavros750 είπε Το πηρα και εγω απο το steam στα 4 ευρω δεν εμπλεξα με αλλα 3 site.. 4ωριτσες download με 6mb/s 83gb παιχνιδι. 1
geophi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Το τίμησα στα 4 ευρώ παρόλο που το παιχνίδι έχει φάει τόσο θάψιμο που αναρωτιέσαι μήπως τελικά έπρεπε να σε πληρώνουν για να το παίξεις. Όπως ανέφερε και ο ImmortalR το παιχνίδι είναι 83GB οπότε καλό είναι να το λάβετε υπόψη πριν το αγοράσετε/εγκαταστήσετε. Παρακάτω κοινοποιώ ένα link για όποιον ενδιαφέρεται να ψαχτεί και να εγκαταστήσει mods που θα κάνουν το παιχνίδι πολύ καλύτερο από θέμα παρουσίασης, γραφικών και roster: NBA 2K20 Mod Showcase: 4K Courts, ESPN Scoreboard, and More! 5
petritis31 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Στις 19/8/2020 στις 11:14 ΠΜ, stavros750 είπε Δεν γίνονται καθόλου, γιατί αποτελεί ένα σημαντικό selling point για την αγορά του επόμενου τίτλου. Υπάρχουν τα Custom Rosters που και αυτά μπλοκάρει η εταιρεία. Για την ακρίβεια στο τελευταίο που αγόρασα, υπήρχε ένα Custom Roster χρήστη με τους rookies και τις μεταγραφές που είχαν γίνει εκείνο το καλοκαίρι αλλά μέχρι εκεί, δεν πάει παραπέρα. μπλοκαρει κ τα custom roster γιατι σε ps4 νομιζα οτι δουλευαν κανονικα
TR-909 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Κάποιος που να το έχει παίξει να μας πει άποψη?
geophi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, TR-909 είπε Κάποιος που να το έχει παίξει να μας πει άποψη? Έπαιξα ένα offline match και 4 online. Σε σύγκριση με το NBA 2K14 και το NBA 2K16 που είναι τα αγαπημένα μου, οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι το παιχνίδι είναι επιεικώς άθλιο. Πιο πολύ με απογοήτευσε η αργή απόκριση στις κινήσεις των παικτών, οι "ρομποτικές κινήσεις" και το δύσκολο σύστημα layup και καρφωμάτων. Επίσης τα αυτόματα συστήματα επίθεσης που χρησιμοποιώ επιτυχημένα στα προηγούμενα NBA 2K, σε αυτό είναι σχεδόν άχρηστα. Ίσως αν αφιερώσω περισσότερο χρόνο να μάθω τον χειρισμό να αρχίσει να μου αρέσει. Αλλά επαναλαμβάνω ότι σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις, αυτή πραγματικά με απογοήτευσε από την αρχή, συγκρίνοντας επίσης και τα γραφικά, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι αποτελούν βελτίωση από την έκδοση του 2016. Πάντως τα 4 ευρώ δεν τα έκλαψα. 1
Boubis1411 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Στις 19/8/2020 στις 11:54 ΠΜ, Fulgore είπε Σε ολα τα κλειδαδικα παιζει τοσο και φθηνοτερα https://gg.deals/game/nba-2k20/ Αυτό το Site είναι έγκυρο; δεν το ξέρω καθόλου.
Fulgore Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Αυτό το Site είναι έγκυρο; δεν το ξέρω καθόλου. Προφανως. Και ακομα πιο εγκυρα ειναι ολα τα κλειδαδικα που βλεπεις που ειναι επισημοι μεταπωλητες. 1
leros2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, geophi είπε Έπαιξα ένα offline match και 4 online. Σε σύγκριση με το NBA 2K14 και το NBA 2K16 που είναι τα αγαπημένα μου, οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι το παιχνίδι είναι επιεικώς άθλιο. Πιο πολύ με απογοήτευσε η αργή απόκριση στις κινήσεις των παικτών, οι "ρομποτικές κινήσεις" και το δύσκολο σύστημα layup και καρφωμάτων. Επίσης τα αυτόματα συστήματα επίθεσης που χρησιμοποιώ επιτυχημένα στα προηγούμενα NBA 2K, σε αυτό είναι σχεδόν άχρηστα. Ίσως αν αφιερώσω περισσότερο χρόνο να μάθω τον χειρισμό να αρχίσει να μου αρέσει. Αλλά επαναλαμβάνω ότι σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις, αυτή πραγματικά με απογοήτευσε από την αρχή, συγκρίνοντας επίσης και τα γραφικά, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι αποτελούν βελτίωση από την έκδοση του 2016. Πάντως τα 4 ευρώ δεν τα έκλαψα. και κερασάκι σε αυτά που έγραψες, η μαγική 3η περίοδος που ο κομπιούτερας δεν χάνει σουτ, κλέβει και παίρνει rebound ακατάπαυστα και στον αντίποδα η δική σου ομάδα έχει μεταμορφωθεί σε: Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από leros2004 1
geophi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, leros2004 είπε και κερασάκι σε αυτά που έγραψες, η μαγική 3η περίοδος που ο κομπιούτερας δεν χάνει σουτ, κλέβει και παίρνει rebound ακατάπαυστα και στον αντίποδα η δική σου ομάδα έχει μεταμορφωθεί σε: Και όταν πας να παίξεις online, η ομάδα σου μεταμορφώνεται σε αυτό: Θηλυκός Τσατσένκο Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από geophi 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα