Alex-V Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Καλησπερα. Εχω εναν φιλο ο οποιος ενδιαφερεται για συστημα παραγγελιοληψιας. Εχει fast food και θα ηθελε να μαθει (περα απο εταιριες) αν υπαρχει κατι αλλο στο να αγορασει η να το στησει μονος κομματι κομματι + το προγραμμα. Οτι μου ειπε σας λεω
dpolal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 17 λεπτά πριν, Alex-V είπε Καλησπερα. Εχω εναν φιλο ο οποιος ενδιαφερεται για συστημα παραγγελιοληψιας. Εχει fast food και θα ηθελε να μαθει (περα απο εταιριες) αν υπαρχει κατι αλλο στο να αγορασει η να το στησει μονος κομματι κομματι + το προγραμμα. Οτι μου ειπε σας λεω Θα δείτε ποιές εταιρείες δραστηριοποιούντε στην ελληνική αγορά και θα παρετε προσφορές για φούλ πακέτο. Μπορείτε να δείτε ποιό πελατολόγιο εξυπηρετούν και αν βολέυει να κάνετε και μία βόλτα επιτόπου να ρωτήσετε τους άλλους πελάτες κατά πόσο είναι ευχαριστημένοι. Μετά προχωράτε σε αγορά. Το «να το στησει μονος κομματι κομματι + το προγραμμα. » αν δεν ξέρει είναι συνταγή για αποτυχία. Εκτός και αν σε περίπτωση προβλήματος έχει χρόνο να παρατήσει το κατάστημα μόνο του και να αρχίσει την αποσφαλμάτωση. Φούλ πακέτο σημαίνει λύση με s/w & h/w που θα λειτουργούν 100% αλλά το κυριότερο κομματι είναι η υποστήριξη που θα παρέχει η εταιρεία μετά την αγορά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Κομμάτι κομμάτι φτιάχνεις μια γυροπιτα Ολα τα λεφτά είναι το πρόγραμμα Αυτός που θα τον προμηθεύσει με το πρόγραμμα θα τον προμηθεύσει και το σύστημα συνήθως ενα ΑLlin1 Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από CharalampisCrete
leros2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Στις 19/8/2020 στις 12:18 ΠΜ, Alex-V είπε Καλησπερα. Εχω εναν φιλο ο οποιος ενδιαφερεται για συστημα παραγγελιοληψιας. Εχει fast food και θα ηθελε να μαθει (περα απο εταιριες) αν υπαρχει κατι αλλο στο να αγορασει η να το στησει μονος κομματι κομματι + το προγραμμα. Οτι μου ειπε σας λεω Πως να στήσει κομμάτι κομμάτι αν δεν ξέρει τις απαιτήσεις του προγράμματος που θα τρέξει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα