Zerg13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δεν το εχω καει ποτε εδω και 13 χρονια. Μου ειπαν θελουν 80€. Αξιζει παιδια; Αν ναι εχετε να προτεινετε κανα καλο μερος;
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Θελει μεγαλη προσοχη το βιολογικο γιατι τα φτινιαρικα μπορει να σου κανουν σημιες σε οροφη κλπ 1
gasgounis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, Zerg13 είπε Δεν το εχω καει ποτε εδω και 13 χρονια. Μου ειπαν θελουν 80€. Αξιζει παιδια; Αν ναι εχετε να προτεινετε κανα καλο μερος; Καταρχην εχω να σου προτεινω ενα πολυ καλο στο Χαλανδρι, στην Αθηνα και ενα αλλο επισης πολυ καλο με το που μπαινεις Ηγουμενιτσα απο Εγνατια, στο δεξι σου χερι... Οποιος ειναι πιο κοντα...🤣 Εγω βιολογικο καθε 3 4 χρονια κανω στο δικο μου. Εχω φιλο που κανει καθε χρονο. Εχω και τον πατερα μου και αλλο φιλο μου που σε αυτοκινητο 20 χρονων δεν εχει κανει ποτε. Επιβαλεται να κανεις αν καπνιζεις μεσα στο αυτοκινητο και αν τρως, πινεις καφεδες ή αν εχεις μικρα παιδια. Εμενα προσωπικα θεωρω οτι σε καθε περιπτωση μου ανανεωνει το εσωτερικο και το σαλονι, ανανεωνει τα χρωματα στις ταπετσαριες και παντου. Ειναι και το πρακτικο ομως το θεματος γιατι με τα απλα πλυσιματα στο εσωτερικο που κανουμε ολοι, ουσιαστικα μια σκουπα βαζουν μεσα και αντε να πλυνουν τα πατακια. Εγω προσωπικα μια φορα πηγα σε ενα φθηνο, αν και ειχε αρκετες θετικες αξιολογησεις, και δεν εμεινα ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα. Μετα απο λιγες μερες ειχε "ξερασει" το καθισμα. Προφανως οτι πληρωσεις παιρνεις, εγω τουλαχιστον αυτο πιστευω. 44 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Θελει μεγαλη προσοχη το βιολογικο γιατι τα φτινιαρικα μπορει να σου κανουν σημιες σε οροφη κλπ Αυτο ξερω οτι ισχυει για το VAG και οντας κατοχος 2 αυτοκινητων απο το γκρουπ, να συμφωνησω οτι ο βιολογικος μπορει να κανει ζημια αλλα πολλες φορες δεν στο αναλαμβανει ουτε και ο ιδιος ο ανθρωπος που θα στον κανει. Για αλλες μαρκες δεν γνωριζω και δεν εχω ακουσει κατι. Υ.Γ. εχει τυχει να κανει τοπικο βιολογικο καθαρισμο σε καθισμα ενα μηνα μετα τον πληρη βιολογικο (ολου του αυτοκινητου). Μου ειχε χυθει καφες στο καθισμα του συνοδηγου.
agnostos13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στο βιολογικό πάντα γυρνάει βρεγμένο το σαλόνι; Επειδή συζήταγα με έναν φίλο σχετικά και είχαμε την εντύπωση οτι στο στεγνώνουν αλλά όταν πήγαμε (σε διαφορετικούς) μας το επέστρεψαν βρεγμένο και τις δύο φορές... Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από agnostos13
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Γιατί το ονομάζουν «Βιολογικό»; Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από _BASSstarlet_
phanispal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 10 ώρες πριν, agnostos13 είπε Στο βιολογικό πάντα γυρνάει βρεγμένο το σαλόνι; Επειδή συζήταγα με έναν φίλο σχετικά και είχαμε την εντύπωση οτι στο στεγνώνουν αλλά όταν πήγαμε (σε διαφορετικούς) μας το επέστρεψαν βρεγμένο και τις δύο φορές... Πώς να στεγνώσουν τα καθίσματα που έχουν υγρασία εσωτερικά; Ακόμα και το καλοκαίρι μπορεί να χρειαστούν αρκετές ώρες, που συνεπάγεται ότι θα το πάρεις συνήθως την επόμενη μέρα. Αν μιλάμε για χειμώνα ή καιρό με υγρασία μπορεί να χρειαστεί και πάνω από δύο μέρες.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 11 ώρες πριν, agnostos13 είπε Στο βιολογικό πάντα γυρνάει βρεγμένο το σαλόνι; Επειδή συζήταγα με έναν φίλο σχετικά και είχαμε την εντύπωση οτι στο στεγνώνουν αλλά όταν πήγαμε (σε διαφορετικούς) μας το επέστρεψαν βρεγμένο και τις δύο φορές... Κανονικά έχουν ανεμιστήρες που το στεγνώνουν .Αλλά αν δεν έχει χώρο και έχει πολύ δουλειά στο δίνει βρεγμένο.Για αυτό καλό είναι να το κάνεις καλοκαίρι.Και να αφήνεις το καλοριφέρ στο ζεστό με αναμμένο το ac για να στεγνώσει γρήγορα και να μην μυρίσει.
Zerg13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 19/8/2020 στις 10:31 ΠΜ, gasgounis είπε Καταρχην εχω να σου προτεινω ενα πολυ καλο στο Χαλανδρι, στην Αθηνα Δωσε αυτα τα 2 αν θες. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από Zerg13
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Στις 19/8/2020 στις 12:14 ΠΜ, Zerg13 είπε Δεν το εχω καει ποτε εδω και 13 χρονια. Μου ειπαν θελουν 80€. Αξιζει παιδια; Αν ναι εχετε να προτεινετε κανα καλο μερος; Καλο σημαινει εμπειρια.. και σαφως λογικη τιμη! Αναλογα το αυτοκινητο σε καποια μερη εχουν ευαισθητη ταπετσαρια και χρειαζονται στεγνο καθαρισμα! Αν ο αλλος δεν γνωριζει θα προκαλεσει ζημια! ζαρες,φουσκωματα μεχρι και ανοιγμα!!! 2
johnnys4u Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Εγω είχα κάνει βιολογικό καθαρισμό στα 29 ευρώ σε ενα πολύ γνωστό μαγαζί στις Αχαρνές που ασχολείται κυρίως με βιολογικό καθαρισμό. Εμεινα παρα πολύ ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα. Απ'οτι είχα διαβάσει, την ταπετσαρία του αυτοκινήτου στον ουρανό δεν πρέπει να την κάνεις ποτέ με βιολογικό καθαρισμό, γιατι θα ξεκολλήσει. Οπότε ζήτησα να μην κάνουν καθόλου την ταπετσαρία στον ουρανό. Το μόνο "κακό" που συνέβει μετά, είναι οτι είχε βραχεί ο αισθητήρας του καθίσματος του συνοδηγου και χτύπαγε για τις επόμενες 3 μέρες (μέχρι να στεγνώσει καλά) για να βάλει ζώνη ο συνοδηγός.Αυτό όμως έμαθα πως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση που γίνεται ο βιολογικός καθαρισμός, εξαρτάται βέβαια και το αμάξι που έχει τους αισθητήρες. Υ.Γ. Κάποτε είχα δει και μια άλλη ομάδα, όπου έρχεται με βανακι στον χώρο σου και σου κάνουν βιολογικό καθαρισμό στο αμάξι επι τόπου. Ειχα δει καλές κριτικές αλλά δεν πίστεψα τοσο πολύ.
gasgounis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 20 ώρες πριν, Zerg13 είπε Δωσε αυτα τα 2 αν θες. με τιποτα αυτο που ειναι στην εκκλησια του Αγ. Νικολαου στην κεντρικη πλατεια του Χαλανδριου απο κατω. Φθηνος αλλα δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος. Την τελευταια φορα εκανα στο clean car καλογριτσας διπλα στο Εθνος και εμεινα ευχαριστημενος. Αν και τους ειχα πει οχι ουρανο, ειπαν οτι το καναν πολυ απαλο περασμα, οντως καθαρισε αρκετα και δεν εχει κρεμασει μετα απο 2 μηνες αλλα και εγω ημουν ξεκαθαρος απο την αρχη οτι δεν ηθελα να το ακουμπισουν. Τελος παντων... Οποτε παω το αυτοκινητο για απλο πλυσιμο και μια φορα που πηγα για τοπικο βιολογικο στο καθισμα παντα μενω σουπερ ευχαριστημενος απο την BP στην Σωρου, προς μαρουσι.Εκει θα γινει ο επομενος βιολογικος. Ειναι ενα παιδι ξανθο, νομιζω νωντας λεγεται που ειναι αψογος!!! Και εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν εχω παει στο Pitstop park η καπως ετσι στην Δουκισης πλακεντιας Να προσθεσω οτι σε ολες τις περιπτωσεις δεν παιρνεις το αυτοκινητο σε λιγοτερο απο 5 6 ωρες. Τις περισσοτερες φορες το επαιρνα λιγο βρεγμενο αλλα το μετακινεις προς το σπιτι και το αφηνεις να στεγνωσει και την επομενη μερα ειναι στεγνο. Δεν ειναι σαν το απλο καθαρισμα που στο παραδιδει ο υπαλληλος και ειναι ετοιμος. Και προφανως βοηθαει ο καλος καιρος και η ζεστη... 3
PLACEBO_89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, gasgounis είπε με τιποτα αυτο που ειναι στην εκκλησια του Αγ. Νικολαου στην κεντρικη πλατεια του Χαλανδριου απο κατω. Φθηνος αλλα δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος. Την τελευταια φορα εκανα στο clean car καλογριτσας διπλα στο Εθνος και εμεινα ευχαριστημενος. Αν και τους ειχα πει οχι ουρανο, ειπαν οτι το καναν πολυ απαλο περασμα, οντως καθαρισε αρκετα και δεν εχει κρεμασει μετα απο 2 μηνες αλλα και εγω ημουν ξεκαθαρος απο την αρχη οτι δεν ηθελα να το ακουμπισουν. Τελος παντων... Οποτε παω το αυτοκινητο για απλο πλυσιμο και μια φορα που πηγα για τοπικο βιολογικο στο καθισμα παντα μενω σουπερ ευχαριστημενος απο την BP στην Σωρου, προς μαρουσι.Εκει θα γινει ο επομενος βιολογικος. Ειναι ενα παιδι ξανθο, νομιζω νωντας λεγεται που ειναι αψογος!!! Και εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν εχω παει στο Pitstop park η καπως ετσι στην Δουκισης πλακεντιας Να προσθεσω οτι σε ολες τις περιπτωσεις δεν παιρνεις το αυτοκινητο σε λιγοτερο απο 5 6 ωρες. Τις περισσοτερες φορες το επαιρνα λιγο βρεγμενο αλλα το μετακινεις προς το σπιτι και το αφηνεις να στεγνωσει και την επομενη μερα ειναι στεγνο. Δεν ειναι σαν το απλο καθαρισμα που στο παραδιδει ο υπαλληλος και ειναι ετοιμος. Και προφανως βοηθαει ο καλος καιρος και η ζεστη... Καλος ειναι και αυτος MOTO HANDWASH Αγιας Λαυρας 33,Πατησια
gasgounis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Καλος ειναι και αυτος MOTO HANDWASH Αγιας Λαυρας 33,Πατησια Ο @Zerg13 θα πρεπει να μας πει σε ποια περιοχη ειναι? Οπως μας ρωτησε στο αρχικο ποστ, δεν διευκρινιζει αν μενει Κρητη ή Αλεξανδρουπολη.... Και μετα με ρωταει εμενα για Χαλανδρι στην Αθηνα. Πρεπει να γινει πιο συγκεκριμενος. Εγω πχ κοιταξα κοντα στο σπιτι μου και αυτο ηταν σημαντικο κριτηριο στην επιλογη. Οσο καλος και να ειναι αυτος στην Αγιας Λαυρας, δεν θα πηγαινα εγω λογω αποστασης
Zerg13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, gasgounis είπε Και μετα με ρωταει εμενα για Χαλανδρι στην Αθηνα Βορεια Προαστια βολευουν. Βασικα βλεπω οτι εχουν μαζεψει σκονη τα καθισματα. Τα χτυπαω με το χερι και βγαζουν δλδ. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από Zerg13
PLACEBO_89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Στις 21/8/2020 στις 9:57 ΠΜ, gasgounis είπε τοπικο βιολογικο 15 ώρες πριν, Zerg13 είπε Βορεια Προαστια βολευουν Βλεπω ατομα που κανουν μονοι τους τον βιολογικο στο iWash my car Αγίας Παρασκευής 108, Χαλάνδρι http://www.iwashmycar.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα