Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στην κοινότητα. Θελω να κανω 2 αγορες iphone 11. Στο Σκρουτζ σε κατάστημα με καλες κρητικές υπαρχουν στα 730. Σε κατάστημα με σερβις καινουρια μου λενε απτην αντιπροσωπεία στα 650.

Κατα ποσο μπορω να εμπιστευτώ να αγοράσω iphone απο καταστημα με σερβις; θα ειναι όντως κανονικά λες κι τα περνούμε απο μεγάλη αλυσίδα (plaisio); επισης πως μπορω να δω αν ταιριάζουν  οι κωδικοι της apple χωρις apple id account?

Επεξ/σία από IDontStopForCops
Δημοσ.

Ειναι σχετικο το ποσο καλο ειναι μετα απο service και απο τι ζημια μπορει να ειναι και σε τι κατασταση ειναι το κινητο. Και ενοειτε να ειναι γνωστο το site/μαγαζι και να παρεις αρκετες γνωμες πρωτου αγορασεις κατι μετα απο service. Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να ειχε.

Δημοσ.

Ειναι καινούριο μου ειπανε. Δηλαδή το παραγγέλνουν εκεινη την ωρα. Απλα το κατάστημα τους ειναι service καταστημα κυρίως. Γιαυτο αναρωτιέμαι αλλα μου είπε καινούριο με ζελατινα ολα.

Δημοσ.

Δωσε κατι παραπανω και παρε απο κποιον αξιοπιστο.

σιγουρα οχι αποντα καταστηματα σερβις που λες, και αν παρεις απο σκρουτζομαγαζο προσεξε γιατι οι φθηνοτεροι δεν εχουν στοκ και κοροιδευουν.

πηγαινε σε καποιον επισημο μεταπωλητη θα ελεγα κι ας πληρωσεις λιγονπαραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...