Προς το περιεχόμενο

Ετη φοιτησης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, PanosR97 είπε

Δεν καταλαβαινω που θελεις να καταληξεις.

Επισης συγκρινεις ανομοια πραγματα.Οπως και να χει κανεις ακυρες υποθεσεις.Εγω θελω να πω πως αυτοι λαμβανουν το timing της φοιτησης σε σχεση με ανθρωπινους παραγοντες.Αν θελεις βοηθησε με να καταλαβω καλυτερα τι εννοεις.

θα τα καταφερεις!

Επεξ/σία από peiraiask
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, PanosR97 είπε

αυτο ρωταω εγω ,γιατι ουσιαστικα θα εχω ενεργο χρονο 4 χρονια ,αφου τα 3 ημουν αρρωστος και δεν εδινα μαθηματα.

Χμ, αυτό είναι λίγο θέμα. Εάν είναι όπως το παρουσιάζεις, δηλαδή ότι δούλεψες 4 χρόνια και μετά, για 3 χρόνια, δεν είχες καμία επαφή με το αντικείμενο, τότε είναι 50-50. Η συνεχόμενη αποχή, και για τόσο καιρό, είναι σχεδόν προβληματική. 

Μόλις τώρα, Sacadmerde είπε

Χμ, αυτό είναι λίγο θέμα. Εάν είναι όπως το παρουσιάζεις, δηλαδή ότι δούλεψες 4 χρόνια και μετά, για 3 χρόνια, δεν είχες καμία επαφή με το αντικείμενο, τότε είναι 50-50. Η συνεχόμενη αποχή, και για τόσο καιρό, είναι σχεδόν προβληματική. 

οχι το αντιθετο εγινε.Ημουν τα 3 πρωτα χρονια αρρωστος και μετα ξεκινησα!Παντως σε ευχαριστω για τον χρονο σου

1 λεπτό πριν, PanosR97 είπε

οχι το αντιθετο εγινε.Ημουν τα 3 πρωτα χρονια αρρωστος και μετα ξεκινησα!Παντως σε ευχαριστω για τον χρονο σου

Φρόντισε, τότε, να το κάνεις super clear ότι πρώτα «καθόσουνα» και μετά δούλεψες συνεχόμενα. 

• Thanks 1

Πανο να με συγχωρεις αν καπου δεν εγραψα κατι σωστα,

νομίζω ότι θα μπορεσεις να σπουδασεις κ να κανεις μεταπτυχιακο χωρις ουσιαστικα προβλήματα

να σαι καλά

Τέλειωσα τη σχολή μου στην Ελλάδα με 1,5 χρόνο καθυστέρηση και έκανα master στο εξωτερικό. Εδώ και 7 χρόνια δουλεύω σε πανεπιστήμιο στην Αγγλία. Μεταξύ άλλων, συμμετέχω στην επιλογή φοιτητών για μεταπτυχιακά και διδακτορικά.

Πρώτον, ποτέ κανείς δε με ρώτησε γιατί καθυστέρησα να τελειώσω. Ούτε στο μεταπτυχιακό, ούτε για να με προσλάβει. Αν είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις βέβαια μετά το πτυχίο μπορεί και να σε ρωτήσουν.

Δεύτερον, αααν σε ρωτήσουν, λες ότι ήταν λόγω προβλημάτων υγείας και ανάγκης για παράλληλη εργασία στα πρώτα χρόνια της σχολής και καθάρισες. Αποκλείεται κάποιος να σε κόψει γι' αυτό εφόσον έχεις τόσο καλούς βαθμούς. Κατ'αρχάς δεν επιτρέπεται σε χώρες όπως η Αγγλία να απορρίψεις κάποιον γιατί είχε κάποτε πρόβλημα υγείας. Όπως ειπώθηκε, ακόμα κι αν πεις ότι πήρες ένα χρόνο off για να ταξιδέψεις, θα φανεί φυσιολογικότατο. Αν όντως το πρόβλημα ήταν στην αρχή και τα τελευταία χρόνια πετάς, ακόμα κι αν πεις ότι τα έξυνα τα πρώτα χρόνια αλλά μετά στρώθηκα, πιστεύω ότι θα πείσεις εφόσον έχεις 9άρια και 10άρια.

Καλή επιτυχία!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...