Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ματι Ματι θα σου βγει το Ματι ενα πραγμα...

Ειχα αγορασει 1 φορα σε προσφορα που ειχαν 1 + 1 δωρο, ε δεν ξαναγορασα.

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Eddy_Gordo είπε

Ως προς τη μισή ώρα μαξ που θα τα βαλω το πρωι να μου κόψουν την αντηλιά στο αμάξι καθώς πηγαίνω για δουλειά. 

Τη δουλειά τους στο μισάωρο μια χαρα θα την κανουν, θα σου τα χαλασουν τα ματια!!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποτε απο που να αγορασεις γυαλια;;;Δεν περιμενα τοσες κακες κριτικες για το συγκεκριμενο μαγαζι ως και στην τιβι βαζει διαφημισεις...!

Επεξ/σία από Dannie
  • Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Dannie είπε

Οποτε απο που να αγορασεις γυαλια;;;Δεν περιμενα τοσες κακες κριτικες για το συγκεκριμενο μαγαζι ως και στην τιβι βαζει διαφημισεις...!

Εγω πλεον η αγοραζω απευθειας απο τις εταιρειες, η απο το Aliexpress (εχει και καλα ζευγαρια αν ψαξεις, βεβαια οχι για πολλα πολλα) η απο τον Τσωκο στο κεντρο της Αθηνας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dannie είπε

Αυτο που ειπα εγω ειναι οτι το γυαλι 80 ευρω πριν την εκπτωση, 5 ευρω μετα την εκτωση, δε θα ειναι ποιοτητας 80 ευρω. Θα ειναι ποιοτητας 5 ευρω.

Επισης το "δωρεαν σκελετος, πληρωνεις μονο τα κρυσταλλα" ή "με 1 ζευγαρι γυαλια δωρο αλλο 1", μην περιμενεις να ειναι ποιοτητας. Δεν ειναι προσφορα. Ολα μεσα στην τιμη ειναι, δε σου κανουν κανενα δωρο. Απλα σου δινουν σαβουρες.

Τελος, οι φακοι επαφης "6 ευρω το ζευγαρι, συν υγρο" δεν ειναι προσφορα. Δεν καθονται καλα, φευγουν ευκολα, ερεθιζουν το ματι.

Αμα πας σε κατι επωνυμο και "ακριβο" προφανως την ιδια εμπειρια με αλλα μαγαζια θα εχεις. Αν διαλεξεις τις "προσφορες" τους ομως, θα εκπλαγεις δυσαρεστα.

Δημοσ.
Στις 20/8/2020 στις 8:13 ΜΜ, Eddy_Gordo είπε

Ευχαριστώ παρέλαβα σήμερα,  όχι κάτι τρελό αλλά την δουλειά τους την κάνουν 

Και εγώ τα έχω από την προηγούμενη προσφορά, μια χαρά είναι. 

Τα έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο για ώρα ανάγκης. Από το σκούρο χρώμα και μόνο, κόβουν τις uv ακτίνες, αλλά σίγουρα δεν θα πήγαινα παραλία με αυτά. 

tip: με ένα κέρμα, μπορείς να ξυσεις την επιγραφή με το όνομα (scarlet), που πιάνει τον μισό φακό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Τα έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο για ώρα ανάγκης. Από το σκούρο χρώμα και μόνο, κόβουν τις uv ακτίνες, αλλά σίγουρα δεν θα πήγαινα παραλία με αυτά. 

tip: με ένα κέρμα, μπορείς να ξυσεις την επιγραφή με το όνομα (scarlet), που πιάνει τον μισό φακό 

Βγαζει και η Yohansson γυαλια; :P

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_dinos είπε

Από το σκούρο χρώμα και μόνο, κόβουν τις uv ακτίνες, αλλά σίγουρα δεν θα πήγαινα παραλία με αυτά

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το σκούρο χρώμα κάνει τα μάτια να ανοίγουν περισσότερο, και συνεπώς αν δεν είστε σίγουροι για την UV προστασία μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. 

Δεν ξερω για την μάρκα του θέματος αλλα το σκούρο χρωμα που αναφέρεις μπορεί να είναι επιβλαβές αν δεν υπάρχει η προστασία UV. (Και συνεπώς δεν έχει και σχεση το σκουρο χρωμα με τα φίλτρα για Uv)

• Like 2
Δημοσ.

Εχω πάρει αυτούς 1 ζευγάρι polarized υποτίθεται με σκούρο μαύρο φακό στα 20€.Οσες ώρες και να τα φορέσω δεν κουράζουν τα μάτια, όμως διακρίνω μικρές αντανακλάσεις.Ο σκελετός μεταλλικός, ελαφρύς και με μηχανισμό επαναφοράς, δεν ξεβιδώνει και δεν έχει πάθει τίποτα, στην αρχή το 1 μπράτσο μάγκωνε και έκανε θόρυβο, αλλά μόλις του έβαλα 1-2 σταγόνες W-40 έστρωσε και λογικά έχει φαγωθεί το σημείο. 😄 Επίσης από την αρχή έχουν 1 στίγμα-τελεία στον 1 φακό που δεν τον "πιάνει" το μάτι.

Πάντως οι πλαστικοί φακοί γρατζουνιούνται πολύ εύκολα, παρόλο που τα έχω προσέξει πολύ και τα καθαρίζω με βαμβακερό πανάκι και με τα χνώτα μου, έχουν κάποιες πολύ ελαφριές γρατζουνιές.

Στο σημείο που κλείνουν τα μπράτσα, ακουμπούν στους φακούς και έχουν κάνει γρατζουνιές αλλά δεν τις "πιάνει" το μάτι.

Πάντως η θήκη που δίνουν ένα είναι μια χαρά, τα προστατεύει, επίσης και το πανάκι σωστό, καθαρίζει καλά, όχι σαν κάτι άλλα που είναι σαν νάυλον.

Αν ξεβιδώνουν οι βίδες του σκελετού νομίζω πως με λίγο μανό νυχιών φτιάχνουν, δεν το έχω δοκιμάσει.

Φυσικά όταν τα σύγκρινα με γνήσια Rayban των 200€ που τα είχα πάρει σε έκπτωση 130€ με polarized με φακούς απο γυαλί, κατάλαβα πως είναι κατώτερα, επίσης ο σκελετός των Rayban είναι απο υλικό που θερμαίνεται για να προσαρμοστεί στο πρόσωπο, αυτό είχαν κάνει σε γνωστή αλυσίδα από όπου τα είχα πάρει.

Το θέμα είναι πως μου πηγαίνουν πιο πολύ απο τα Rayban. 

Απορία:

Γιατί πουλάνε τα εκθεσιακά που τα έχει φορέσει πολλοί και τα αντικαθιστούν με καινούρια μόλις πουληθούν; Ενώ θα μπορούσαν να έχουν μόνιμα το εκθεσιακό και να δίνουν καινούρια.Την ώρα που τα αγόραζα τους ρώτησα αλλά δεν θυμάμαι την απάντησή τους ακριβώς, θυμάμαι πως δεν με κάλυψε.

Το αστείο ήταν πως όταν τους είπα πως προτιμώ να μου έδιναν καινούρια γιατί πχ μπορεί τα εκθεσιακά να έχουν πέσει κάτω απο πελάτες, ο υπάλληλος είπε όχι, είναι μια χαρά, εκείνη την στιγμή έπεσε 1 ζευγάρι στο πάτωμα απο πελάτη, εκεί που τα στήριζαν ήταν χάλια

DSC_0722.png

Δημοσ.
9 ώρες πριν, k_dinos είπε

Όντως;  δοκίμασα με το νύχι και δεν ... κανα άλλο τιπ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Fabricated είπε

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το σκούρο χρώμα κάνει τα μάτια να ανοίγουν περισσότερο, και συνεπώς αν δεν είστε σίγουροι για την UV προστασία μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. 

Δεν ξερω για την μάρκα του θέματος αλλα το σκούρο χρωμα που αναφέρεις μπορεί να είναι επιβλαβές αν δεν υπάρχει η προστασία UV. (Και συνεπώς δεν έχει και σχεση το σκουρο χρωμα με τα φίλτρα για Uv)

Ακριβώς!!!

Δεν είναι το χρώμα που κόβει την επιζήμια ακτινοβολία αλλά η προστασία UV που έχει το γυαλί. Και αν δεν έχει προστασια και είνα ισκούρο το χρώμα όπως εδώ λόγω του χρώματος ανοίγει όλη η ίριδα στο μάτι και δέχεται όοολη την ακτινοβολία μέσα χωρίς προστασία!!!!

Καλύτερα δηλ να μεινεις χωρίς γυαλί στον ήλιο γιατί το μάτι θα κλείσει σχεδόν όλο αντανακλαστικά παρα να βαλεις σκουρο γυαλί χωρίς uv προστασια!!!

Εντιτ: Δεν λέω ότι σίγουρα η εν λογω προσφορα είναι γυαλί χωρίς προστασία απλά είμαι επιφυλακτικός σε τετοιου είδους προσφορές χωμα.

Επεξ/σία από agnostos99
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Μην υπερβάλουμε οποίος θέλει 'επενδυει' / ρισκάρει 5ευρω και τα πάει σε ένα άλλο οπτικαδικο να του πουν αν μπλοκάρει τις uv ακτίνες. 

Έχουν μηχάνημα που το βλέπουν στο λεπτό. Επίσης, αν κάποιος έχει uv φακό που ελέγχει πλαστά χαρτονομισματα, μπορεί να κάνει και το τεστ μόνος του. 

Το να λέμε ότι στάνταρ δεν μπλοκάρουν τις uv και να αναλύουμε τους κινδύνους, είναι σαν να τα έχουμε βαφτίσει ότι έχουν ραδιενέργεια από το Τσερνομπιλ και αν τα φορέσουμε θα λιώσει το κεφάλι μας. 

Επεξ/σία από k_dinos
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_dinos είπε

Μην υπερβάλουμε οποίος θέλει 'επενδυει' / ρισκάρει 5ευρω και τα πάει σε ένα άλλο οπτικαδικο να του πουν αν μπλοκάρει τις uv ακτίνες. 

Έχουν μηχάνημα που το βλέπουν στο λεπτό. Επίσης, αν κάποιος έχει uv φακό που ελέγχει πλαστά χαρτονομισματα, μπορεί να κάνει και το τεστ μόνος του. 

Το να λέμε ότι στάνταρ δεν μπλοκάρουν τις uv και να αναλύουμε τους κινδύνους, είναι σαν να τα έχουμε βαφτίσει ότι έχουν ραδιενέργεια από το Τσερνομπιλ και αν τα φορέσουμε θα λιώσει το κεφάλι μας. 

Εγω δεν αναφερθηκα στο αν ειναι UV οι φακοι η οχι, UV βρισκεις και με 3ε απο μαυρους στον δρομο, δεν ειναι μονο το UV το θεμα ουτε μονο ο φακος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...