Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον ενδιαφέρεται για κάτι πολύ πρόχειρο και φθηνό από μια σχετικά εγγυημενη αλυσίδα καταστημάτων.

Δεν έχω βρει πόσο κοστίζουν άλλου αλλά εδώ λέει από 80€ στα 5€.

https://matimati.gr/el/scarletts/2352-eco-sunglasses-377365.html

Επεξ/σία από satyllas
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, satyllas είπε

από μια σχετικά εγγυημενη αλυσίδα καταστημάτων.

Εγγυημενα κακη εννοεις :P ολη τη σαβουρα εχει...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, satyllas είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται για κάτι πολύ πρόχειρο και φθηνό από μια σχετικά εγγυημενη αλυσίδα καταστημάτων.

Δεν έχω βρει πόσο κοστίζουν άλλου αλλά εδώ λέει από 80€ στα 5€.

https://matimati.gr/el/scarletts/2352-eco-sunglasses-377365.html

Πάντως χωρίς υπερβολή σε πανηγύρι μπορεί να βρεις πολύ καλύτερη ποιότητα σε σχέση με αυτή την "σχετικά εγγυημένη αλυσίδα"

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει, τα παρα-κλαίτε λιγάκι... εκτός από αυτά τα σχεδόν no-name αμφίβολης ποιότητας κ προστασίας γυαλιά, έχουν κ επώνυμα σε πολύ καλές τιμές στα καταστήματα τους...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, TechnoState είπε

Εντάξει, τα παρα-κλαίτε λιγάκι... εκτός από αυτά τα σχεδόν no-name αμφίβολης ποιότητας κ προστασίας γυαλιά, έχουν κ επώνυμα σε πολύ καλές τιμές στα καταστήματα τους...

επωνυμα στην βιτρινα και παραδοτεο αλλο γυαλι με δωρο μπανανα....

μετα πας για ανταλλακτικο αλλου και σου λενε........ουπς ....δεν κανει το original.....

Επεξ/σία από anergos13
  • Like 1
Δημοσ.

Τα παραλέτε άσχημα...

Σίγουρα στα γυαλιά του 5€ δεν θα περιμένεις τίποτα παραπάνω από 5€ ποιότητα.

Ένας σκελετός στα 40€ που πήρα είναι μια χαρά αν εξαιρέσεις πως δεν ειναι για πολυ στρες. Ελαφρυς και κομψος.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

off topic αλλα μια που καποιος ανεφερε το θεμα ανταλλακτικων, που μπορω να βρω ανταλλακτικο βραχιονα για ενα ζευγαρι που τον εσπασα?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, anergos13 είπε

επωνυμα στην βιτρινα και παραδοτεο αλλο γυαλι με δωρο μπανανα....

μετα πας για ανταλλακτικο αλλου και σου λενε........ουπς ....δεν κανει το original.....

... φίλε εγώ τα Diesel κ Lacoste, αυτά που δοκίμασα (αφού τα έπλυναν πρώτα με αντισηπτικό) αυτά πήρα!... Ούτε μου τα άλλαξαν, ούτε τράβηξαν άλλο ζευγάρι απο το ντουλάπι, ούτε πήγαν "απο πίσω για να βρούν τα κουτιά τους" κ καλά.

Με τις δικές τους θήκες, τα κουτιά τους, τα συνοδευτικά έγγραφα, τα ταμπελάκια κρεμασμένα κλπ ...σε πολύ καλύτερες τιμές απο πιο "επώνυμα" καταστήματα οπτικών. (όπου, λόγω τιμής, θα έπαιρνα μόνο ένα ζευγάρι...στην ίδια τιμή, έκανα την υπέρβαση κ πήρα δύο)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TechnoState είπε

... φίλε εγώ τα Diesel κ Lacoste, αυτά που δοκίμασα (αφού τα έπλυναν πρώτα με αντισηπτικό) αυτά πήρα!... Ούτε μου τα άλλαξαν, ούτε τράβηξαν άλλο ζευγάρι απο το ντουλάπι, ούτε πήγαν "απο πίσω για να βρούν τα κουτιά τους" κ καλά.

Με τις δικές τους θήκες, τα κουτιά τους, τα συνοδευτικά έγγραφα, τα ταμπελάκια κρεμασμένα κλπ ...σε πολύ καλύτερες τιμές απο πιο "επώνυμα" καταστήματα οπτικών. (όπου, λόγω τιμής, θα έπαιρνα μόνο ένα ζευγάρι...στην ίδια τιμή, έκανα την υπέρβαση κ πήρα δύο)

Στα Rayban συμβαινει σιγουρα (την πάτησε γνωστος μου)  που ειναι τα γυαλια με τις μεγαλυτερες πωλησεις και οι κινεζοι εχουν γινει μαστορες στην αντιγραφη τα εχουν στις χαμηλοτερη τιμη της αγορας ως κραχτη ....

Δημοσ.
15 ώρες πριν, jackess είπε

Τα παραλέτε άσχημα...

Σίγουρα στα γυαλιά του 5€ δεν θα περιμένεις τίποτα παραπάνω από 5€ ποιότητα.

Είναι των 80€ σύμφωνα με το κύρος του καταστήματος

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε

Ευχαριστώ παρέλαβα σήμερα,  όχι κάτι τρελό αλλά την δουλειά τους την κάνουν 

Τη δουλειά τους ως προς τι? Αισθητικά?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NoMans είπε

Τη δουλειά τους ως προς τι? Αισθητικά?

Ως προς τη μισή ώρα μαξ που θα τα βαλω το πρωι να μου κόψουν την αντηλιά στο αμάξι καθώς πηγαίνω για δουλειά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...