Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Vaiosss είπε

Το Threema είναι μία ωραία εναλλακτική του BBM, που δεν χρειάζονταν να διαβάσει τον τηλεφωνικο σου κατάλογο και οι επαφές σου στο BBM ήταν όλες με pins. Το θέμα είναι, ότι μια εφαρμογή όπως το Threema, που δεν το έχει κανένας και σου ζητάει και λεφτά για να το έχεις, ποιο το νόημα να το πληρώσεις;

Και το WhatsApp πρίν κάποια χρόνια το πλήρωνες, όταν δε σου πρόσφερε και προσφέρει τίποτα απολύτως.

Σε εφαρμογές τύπου Threema, με αυτά τα χαρακτηριστικά, πολύ ευχαριστώς το έχω κάνει και απο τα άτομα που μιλάω το έχουν άλλοι 2(!).

Όπως είπα και πιο πίσω, ο κόσμος δε γνωρίζει και πάει στην εύκολη λύση της σαβούρας τύπου Viber και Messenger που είναι όλοι, κάνοντας τέτοιου είδους εφαρμογές εδώ άχρηστες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikosgnr είπε

Και το WhatsApp πρίν κάποια χρόνια το πλήρωνες, όταν δε σου πρόσφερε και προσφέρει τίποτα απολύτως.

Σε εφαρμογές τύπου Threema, με αυτά τα χαρακτηριστικά, πολύ ευχαριστώς το έχω κάνει και απο τα άτομα που μιλάω το έχουν άλλοι 2(!).

Όπως είπα και πιο πίσω, ο κόσμος δε γνωρίζει και πάει στην εύκολη λύση της σαβούρας τύπου Viber και Messenger που είναι όλοι, κάνοντας τέτοιου είδους εφαρμογές εδώ άχρηστες.

Ρε συ συμφωνώ κι επαυξάνω. Αλλά δεν μου δίνει το κίνητρο να πληρώσω μια εφαρμογή που δεν την έχει κανένας για να το κάνω. 

Και δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος για να πείσεις τον κόσμο να βάλει κάτι άλλο, σύμφωνα με τα δικά σου θέλω και προτιμήσεις. Οπότε αναγκαστικά έχουμε όλοι Viber, όπως είχαμε όλοι WhatsApp, κάπου το 2012-13 πριν φτάσει στην φάση με το Facebook. Κι εμένα δεν μου αρέσει αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας. 

Ύστερα το να έχω εγκατεστημένες 5-6 εφαρμογές messengers και να έχω σκόρπια ένα άτομο εδώ, δύο εκεί και άλλους δύο παραπέρα, που δεν επικοινωνώ και συνεχώς μαζί τους, ούτε πρακτικό είναι, ούτε κάποιο νόημα έχει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ναι, έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό.

Την είχα πετύχει σε προσφορά πρίν κάποια χρόνια (1€) και προσπαθούσα να χώσω κόσμο μέσα μπας και δούμε άσπρη μέρα, αλλά δεν..

Δυστυχώς η μάζα ορίζει τον τρόπο, του τι θα χρησιμοποιείς.

Το Telegram ίσως είναι η μοναδική εφικτή λύση (δωρέαν, βασικό βλέπεις για όλους) που θα μπορούσε να ακολουθήσει κόσμος. Αλλά και εκεί μετά θα έχεις άλλα.

"Έχω το Backup και τις συνομιλίες τόσων χρόνων αλλού. Που να μπλέκω τώρα"

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/8/2020 στις 12:30 ΠΜ, stafaf είπε

Όσοι δεν ξέρετε το telegram, ψάξτε το λίγο αξίζει.

Κάνεις κι άλλα πράγματα εκτός από συνομιλίες. 

Έχει 100δες bots που μπορείς να κατεβάζεις αρχεία, να του προσθέσεις κι άλλες δυνατότητες και άλλα πολλά. 

Οκ δεν είναι trendy αλλά έχει αλλά καλά. 

Ο κάθε λακαμας λουκουμάς, πες τα ρε φίλε. Το χρησιμοποιώ από την αρχή. Έχει υλικό που δε βρίσκεις ούτε σε usenet ή κλειστά φόρουμ. Για την δουλειά μου από γκρουπάκια στην εφαρμογή έχω βρει όλες τις κορυφαίες και νεότερες σειρές βιβλίων που υπάρχουν υλικό που δεν έχει η γνωστή ιστοσελίδα-βιβλιοθήκη. Πόσοι κοιμούνται όρθιοι... 'Οτι μπορείς να φανταστείς από ταινίες ή τραγούδια σε flac. Για εξειδικευμένες εκδόσεις  *αμάει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Πέντε χρόνια telegram, μοναξιά και θλίψη. Ούτε μια διαφήμιση για single women ψάχνουν παιδαρά ετών 79. Ούτε τυχαίες κλήσεις από "φίλους" που έχουν μια "συμφέρουσα πρόταση" να συζητήσουμε.

Σπάνια στέλνω κανένα "hi" για να πάρω στικεράκια και μου απαντάει το μποτ:
"re tsompani edw den eimaste viber, pare oti thes tsampa"

Βασανιζόμαστε. Κάντε κάτι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...