Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

. Mπορει να μην το ξερει η μανα του, αλλα η κρυπτογραφηση του ειναι κλασεις ανωτερη απο τα σαπακια viber, whatsapp.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, stafaf είπε

Όσοι δεν ξέρετε το telegram, ψάξτε το λίγο αξίζει.

Κάνεις κι άλλα πράγματα εκτός από συνομιλίες. 

Έχει 100δες bots που μπορείς να κατεβάζεις αρχεία, να του προσθέσεις κι άλλες δυνατότητες και άλλα πολλά. 

Οκ δεν είναι trendy αλλά έχει αλλά καλά. 

Το ξέρω πολύ καλά αλλά τι να κάνω κάποιο app το οποίο δεν έχεις κάνεις κάνεις

Η πχ signal το είχα άνετα11 χρόνο... Όλο και όλο μια επαφή το είχε..

2 ώρες πριν, Markantonis είπε

Για κάποιον που το θέλει μόνο για βιντεοκλήσεις, για ποιο λόγο να το κατεβάσει αφού υπάρχει το FaceTime?

Hmm δλδ δεν βλέπεις τον λόγο? Ακόμη και εγώ που έχω ios το έχω disabled δεν μπορώ μίσους να έχω εκεί μίσους εδώ κλπ viber και τέλος και messenger έτσι να υπάρχει.

Αν είχε FaceTime στο Android ναι τότε δεν θα ψάχνανε και πολύ

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Το ξέρω πολύ καλά αλλά τι να κάνω κάποιο app το οποίο δεν έχεις κάνεις κάνεις

Η πχ signal το είχα άνετα11 χρόνο... Όλο και όλο μια επαφή το είχε..

Αναφέρω στο ποστ μου και για τις άλλες χρήσεις του. Πολλά groups επίσης έχουν εκεί παρουσία.

Εγώ έχω βάλει έναν πολύ κλειστό κύκλο φίλων εκεί για να μιλάμε, έτσι, για την αλητεία. 

Αλλά εντάξει, ισχύει ότι οι περισσότεροι δεν το ξέρουν. 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, stafaf είπε

Αναφέρω στο ποστ μου και για τις άλλες χρήσεις του. Πολλά groups επίσης έχουν εκεί παρουσία.

Εγώ έχω βάλει έναν πολύ κλειστό κύκλο φίλων εκεί για να μιλάμε, έτσι, για την αλητεία. 

Αλλά εντάξει, ισχύει ότι οι περισσότεροι δεν το ξέρουν. 

Καλά δεν θα κάτσω να πειθώ κόσμο που θα μηλανε μαζί μου όπου είναι όλοι εκεί μαζί. Για κάτι διαφορετικό έχω άλλους οδούς διπλό vpn και private keys κλπ κλπ

Δημοσ.

το viber μονοπωλειο στην ελλαδα γιατι 9/10 αυτο χρησιμοποιουν.

καλος η κακος χρησιμοποιεις καποιες εφαρμογες εκει που παει η ταση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο το προβλημα να τα εχεις ολα; Εγω εχω 5 εφαρμογες και μιλαω σε καθε μια με συγκεκριμενους.

οπου με ενδιαφερει η ιδιοτικοτητα χρησιμοποιω imessage/facetime & signal.

Επεξ/σία από bahamut_zero
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το telegram ήταν και είναι μακράν το καλύτερο στο σύνολο πρόγραμμα για ανταλλαγή μηνυμάτων,

μακάρι να μείνει έτσι και τα επόμενα έτη.

μετά την προσθήκη φωνητικής και βίντεο κλήσης πλέον δεν λείπει κάτι σοβαρο σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

+ δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις smartphone

+ τρέχει παντού, και όταν λέμε παντού λέμε παντού

+ συγχρονίζει παντού όλες τις συνομιλίες και όλα τα αρχεία χωρίς να χάνονται μετά από μερικό διάστημα

+μπορείς να έχεις πολλούς λογαριασμούς στον ίδιο client

+υπάρχουν και εναλλακτικοί clients πχ telegramx ή μπορείς να το έχεις στο pidgin

+δεν έχει διαφημίσεις (ακόμα)

αν η απολυτή προτεραιότητα είναι η ασφάλεια -> signal

και για την δικαιολογία δεν το έχουν πολλοί, όποιοι θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σου να το βάλουν και στο τέλος θα σου λένε και ευχαριστώ όταν δουν στην πράξη ότι απλά είναι καλύτερη εφαρμογή ειδικά από αυτή την σαβούρα το viber

στο κινητό έχω 197 επαφές οι 58  έχουν telegram, το 99% του κλειστού κύκλου επικοινωνιας

14 επαφές signal

whatsapp για φίλους στο εξωτερικό

viber-facebook στον κάδο απλά

skype για επαγγελματική χρήση μόνο και μόνο από τον υπολογιστή.

Επεξ/σία από xrhstosiak
  • Like 3
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Black Demis είπε

και τι να το κανω? να φτοιαξω 2 accounts και να μηλαω με τον εαυτό μου
στην ελλαδα 4 πράγματα έχει messenger, viber, instagramm και ελάχιστα whatsup

Όχι απλά έχω ένα κινητό για τη δουλειά και όταν έρχομαι σπίτι θέλω να αφήσω και να έχω το καλό....να έχω δύο νούμερα γιατί έτσι γουστάρει το viber ή να έχω το ίδιο αριθμό?

Δημοσ.

To telegram είναι απλά πολύ μπροστά και το μόνο που το έλειπε ήταν οι βίντεο κλήσεις. Ενδεικτικά θα πω κάποια πράγματα που έφερε πρώτο και μάλιστα πολλά δεν υπάρχουν ακόμα σε άλλα apps. 

• Saved messages
  • Stickers
  • Scheduled messages
  • Bots (και μάλιστα δωρεάν για developers με απίστευτες δυνατότητες)
  • Nearby chats / groups
  • Αποστολή μεγάλων αρχείων (μέχρι κάποια GB αν θυμάμαι καλά )
  • Clients που υποστηρίζουν το κάθε λειτουργικό αλλά και browser support

Επειδή έχω δύο κινητά λόγω δουλειάς, είναι το μόνο app που παίζει και στα δύο και σε κινητό άψογα (κοινό chat σε όλα). Με το saved messaged μάλιστα μοιράζομαι και τα αρχεία μεταξύ των συσκευών μου. Απο χρήστες στην Ελλάδα πράγματι δεν είναι πολλοί αλλά στους γνωστούς μου το έχω πει και μιλάμε από εκεί. Από τότε που το whats app πήγε στο FB ήταν σημαντικό λόγος να βρω κάτι άλλο.   
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε

Όχι απλά έχω ένα κινητό για τη δουλειά και όταν έρχομαι σπίτι θέλω να αφήσω και να έχω το καλό....να έχω δύο νούμερα γιατί έτσι γουστάρει το viber ή να έχω το ίδιο αριθμό?

Μάλλον δεν με έπιασες ενωωοθσα ειρωνικά να φτιάξω 2 accounts να γράφω από το ένα και να απαντάω σε άλλο γιατί κανείς άλλος δεν το έχει έτσι δεν θα έχω με ποιον να μηλαω καν

1 ώρα πριν, dstone είπε

To telegram είναι απλά πολύ μπροστά και το μόνο που το έλειπε ήταν οι βίντεο κλήσεις. Ενδεικτικά θα πω κάποια πράγματα που έφερε πρώτο και μάλιστα πολλά δεν υπάρχουν ακόμα σε άλλα apps. 

• Saved messages
  • Stickers
  • Scheduled messages
  • Bots (και μάλιστα δωρεάν για developers με απίστευτες δυνατότητες)
  • Nearby chats / groups
  • Αποστολή μεγάλων αρχείων (μέχρι κάποια GB αν θυμάμαι καλά )
  • Clients που υποστηρίζουν το κάθε λειτουργικό αλλά και browser support

Επειδή έχω δύο κινητά λόγω δουλειάς, είναι το μόνο app που παίζει και στα δύο και σε κινητό άψογα (κοινό chat σε όλα). Με το saved messaged μάλιστα μοιράζομαι και τα αρχεία μεταξύ των συσκευών μου. Απο χρήστες στην Ελλάδα πράγματι δεν είναι πολλοί αλλά στους γνωστούς μου το έχω πει και μιλάμε από εκεί. Από τότε που το whats app πήγε στο FB ήταν σημαντικό λόγος να βρω κάτι άλλο.   

συμφωνώ απόλυτα και το έχω δουλέψει (για δουλειά κοριός όταν κάναμε ένα project στην uk εκεί κάναμε συνένωση)  ο απλός κόσμος όλος θέλει χρώματακια χαρούμενους ήχους διαφορά χαζά stickers και gifakia και διάφορα άλλα χαζά που προσφέρει messenger και viber.

Ναι είναι χαζά ναι είναι βαρύα app ναι είναι buggy ναι έχει μηδεν ιδιοτικοτητα αλλα... Τα έχουν όλοι και λόγο απλότητας έτσι αναγκαστικά με αυτά πορεύεται εκτός και αν θέλεις να μείνεις μόνος και να μήλας με τον εαυτό σου

Δημοσ.

Πάντως το Telegram δεν είναι τόσο ασφαλές, όσο κάποιο θέλουν να νομίζουν.

Υπάρχουν πολλά άρθρα στο διαδίκτυο που καταρρίπτουν την ασφάλεια του.

Στις 19/8/2020 στις 12:33 ΠΜ, nikosgnr είπε

Μίλαμε για μια απο τις καλύτερες εφαρμογές στο κομμάτι "Encryption" και "Privacy" τόσα χρόνια, μαζί με το Threema.

Το κακό εδώ στην Ελλάδα είναι πως οι 9/10 ξέρουν μόνο κάτι Viber και Messenger(!) κάνοντας τη χρήση του σχεδόν αδύνατη.

Το Threema είναι μία ωραία εναλλακτική του BBM, που δεν χρειάζονταν να διαβάσει τον τηλεφωνικο σου κατάλογο και οι επαφές σου στο BBM ήταν όλες με pins. Το θέμα είναι, ότι μια εφαρμογή όπως το Threema, που δεν το έχει κανένας και σου ζητάει και λεφτά για να το έχεις, ποιο το νόημα να το πληρώσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...