Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

παροχος inalan 

γραμμη 200mbps
ρουτερ ενα απλο οπτικής που δινει ο παροχος

Αγόρασα το tenda ac10u 5G και το εβαλα απλα σαν repeater ασ πουμε.

απο τοτε μου εχει σπασει τα νέυρα

ευκολη τοποθετηση και ολα ροδινα πιστευα ελα που οποτε συνδέομαι στο 5G του tenda ολα τα βιντεο στα μεσα κοινωνικης δυκτιωσης μεσω κινητων συσκευων κολλάνε συνεχώς και στις 3 συσκευες που εχω σπιτι

οταν συνδέομαι στο 2.4G tou tenda ολα υπέροχα τιποτα δεν κολλάει στο watch του fb  πχ αλλα χανω απο ολη αυτην την ταχυτητα που μιυ δινει ο παροχος, και τπ 5 G  

Επεξ/σία από harrys23
Δημοσ.
Στις 18/8/2020 στις 6:39 ΜΜ, harrys23 είπε

Καλησπέρα 

παροχος inalan 

γραμμη 200mbps
ρουτερ ενα απλο οπτικής που δινει ο παροχος

Αγόρασα το tenda ac10u 5G και το εβαλα απλα σαν repeater ασ πουμε.

απο τοτε μου εχει σπασει τα νέυρα

ευκολη τοποθετηση και ολα ροδινα πιστευα ελα που οποτε συνδέομαι στο 5G του tenda ολα τα βιντεο στα μεσα κοινωνικης δυκτιωσης μεσω κινητων συσκευων κολλάνε συνεχώς και στις 3 συσκευες που εχω σπιτι

οταν συνδέομαι στο 2.4G tou tenda ολα υπέροχα τιποτα δεν κολλάει στο watch του fb  πχ αλλα χανω απο ολη αυτην την ταχυτητα που μιυ δινει ο παροχος, και τπ 5 G  

Σαν repeater Αν το συνδέσεις και το ρούτερ της inalan έχει μόνο 2,4 δεν κάνεις τίποτα. Θα σου πρότεινα να το κάνεις access point και όχι repeater.

Δημοσ.
Στις 20/8/2020 στις 11:00 ΠΜ, poulinos είπε

a. firmware update. b. αλλαξε το channel width στα 5ghz.c.tenda?why?

Προφανως δε γνωριζεις οτι τα tenda θεωρουντε πολυ καλα μηχανακια......

Δημοσ.
2 ώρες πριν, logvphys είπε

Προφανώς δεν γνωρίζεις ότι είναι η δουλειά του εδώ και 12345125324 χρόνια και έχει μια εμπειρία πάνω σ αυτά. 

Βάλτο για τέντα καλύτερα τώρα που έχει και ήλιο.

Δημοσ.
Στις 20/8/2020 στις 11:00 ΠΜ, poulinos είπε

a. firmware update. b. αλλαξε το channel width στα 5ghz.c.tenda?why?

Πω πω ρε poulinos σε θυμάμαι απο απλο επισκέπτη χροοοονια πριν. 😊😊
to the point τωρα,

θα προχωρησω σε firmware update αν και μεσω την εφαρμογής δειχνει οτι δεν χρειάζεται φορά το τελευταιο

το εχω ως access point οχι ως repeater σορυ δικό μου λαθος κατα την μεταφορά σε γραπτό λόγο, 

ειμαι στα 5GHz  δοκίμασα ολα τα κανάλια
Ολα το ιδιο εχω, 

προχθές με φιλο καναμε σκαν τις συχνότητες στα 5G ειναι τελειως αδεια η μπάντα δεν εχω καμία παρεμβολη εναντιθέση με την 2.4 που ειχα πριν και γινεται της ποπης στην γειτονιά.

c tenda λογο τιμής inderface remotely access μεσω app ταυτοχρονη χρηση 2.4 για τους ασυρματους εκτυπωτές & 5G Για ολα τα iphone σπιτι ipads κλπ.

Στις 20/8/2020 στις 4:02 ΜΜ, kallonos είπε

Σαν repeater Αν το συνδέσεις και το ρούτερ της inalan έχει μόνο 2,4 δεν κάνεις τίποτα. Θα σου πρότεινα να το κάνεις access point και όχι repeater.

Sorry λαθος σας το μετέφερα ως access point το εχω στα 5g 

Δημοσ.

Μήπως απλά το πρόβλημα σου είναι ότι στα 5Ghz υπάρχει μικρότερο range και περισσότερες απώλειες από τα εμπόδια σε σχέση με τα 2.4Ghz;

Δοκίμασε να κάνεις disable το airtime fairness. Δες αν υπάρχει επιλογή WMM No-Acknowledgement και δοκίμασε να την κάνεις enable. Παίξε και με τις υπόλοιπες επιλογές, ίσως να είναι κάποια που έχει το bug.

Να κοιτάς συνέχεια για καινούργιο firmware.

Δημοσ.
13 hours ago, harrys23 said:

Πω πω ρε poulinos σε θυμάμαι απο απλο επισκέπτη χροοοονια πριν. 😊😊
to the point τωρα,

θα προχωρησω σε firmware update αν και μεσω την εφαρμογής δειχνει οτι δεν χρειάζεται φορά το τελευταιο

το εχω ως access point οχι ως repeater σορυ δικό μου λαθος κατα την μεταφορά σε γραπτό λόγο, 

ειμαι στα 5GHz  δοκίμασα ολα τα κανάλια
Ολα το ιδιο εχω, 

προχθές με φιλο καναμε σκαν τις συχνότητες στα 5G ειναι τελειως αδεια η μπάντα δεν εχω καμία παρεμβολη εναντιθέση με την 2.4 που ειχα πριν και γινεται της ποπης στην γειτονιά.

c tenda λογο τιμής inderface remotely access μεσω app ταυτοχρονη χρηση 2.4 για τους ασυρματους εκτυπωτές & 5G Για ολα τα iphone σπιτι ipads κλπ.

Sorry λαθος σας το μετέφερα ως access point το εχω στα 5g 

μην αλλαξεις καναλι αλλα αλλαξε το channel bandwidth απο 80 σε 40 η σε 20

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, poulinos είπε

μην αλλαξεις καναλι αλλα αλλαξε το channel bandwidth απο 80 σε 40 η σε 20

Ειναι σε 20/40/80 επιλογη κ μετά μπορείς να επιλέξεις μονο 20 η 40 η 80

επισης επαιξα με ολες τις συχνότητες στα iphone ειναι το ιδιο δεν αλλαζει κάτι προς το θετικό.

στις συχνοτητητες 130-146 κλπ απλα δεν το βλεπει και Hauwei tablet του μικρού μου.

η απόσταση ολων των μετρήσεων ειναι καθαρή ευθεία χωρις τοιχους κλπ σε μια αποσταση 8-9 μετρων.

Επεξ/σία από harrys23
Δημοσ.
On 22/08/2020 at 15:02, logvphys said:

τοτε τα ubiquiti, fritz, mikrotik,draytek τι θεωρουνται?

On 25/08/2020 at 07:58, harrys23 said:

Ειναι σε 20/40/80 επιλογη κ μετά μπορείς να επιλέξεις μονο 20 η 40 η 80

επισης επαιξα με ολες τις συχνότητες στα iphone ειναι το ιδιο δεν αλλαζει κάτι προς το θετικό.

στις συχνοτητητες 130-146 κλπ απλα δεν το βλεπει και Hauwei tablet του μικρού μου.

η απόσταση ολων των μετρήσεων ειναι καθαρή ευθεία χωρις τοιχους κλπ σε μια αποσταση 8-9 μετρων.

καποιες φορες βοηθαει για αυτο ειπα να το δοκιμασεις.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...