Rpanagos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Εχω φτιαξει μια σελιδα σε wordpress και θελω να μεταφερω και την βαση δεδομενων ωστε να ανεβασω την σελιδα. Το ερωτημα ειναι πως θα γινει αυτο. Εχω προσπαθησει να ανοιξω την βαση ωστε να αλλαξω ολες τις διαδρομες των αρχειων που ειχα απο πριν hocalhost/wordpress/ πχ σε mysite.gr/ αλλα οταν το εκανα (μου πηρε πολυ χρονο να αλλαξω ολες τις διαδρομες) δεν μου μετεφερε τις εικονες. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος? Μαλλλον κατι θα ειχα κανει λαθος με την νεα διαδρομη και δεν τα αντικατεστησα σωστα..
CyberCr33p Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Kάνεις κανονικά το import και μετά search replace στα URL και στα path με το παρακάτω: https://github.com/interconnectit/Search-Replace-DB 2
lionheart82 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Πλέον υπαρχει και το akeeba backup για το wordpress. Στο τελος του site restoration τρέχει ένα regex στις βάσεις και κανει αλλαγη των path αυτόματα... Μόνο στο template ίσως βρεις καποια ρυθμησει που θα θέλει αλλαγη (μου χει τύχει). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα