Προς το περιεχόμενο

Αγορά Smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας, 

Σαν κινητό έχω το huawei p20 pro και θα ήθελα να αλλάξω. Ψάχνω γενικώς για κινητό αξίας από 600€-900€, να έχει πολύ καλή κάμερα, μεγάλη οθόνη (από 6,5 ίντσες και πάνω), από 6Gb Ram και πάνω, από 64Gb Rom και πάνω, με γρήγορη φόρτιση και ασύρματη αν είναι δυνατό, με πάνω από 4000mAh μπαταρία, δακτυλικο αποτύπωμα, αδιαβροχο αν γίνεται και με καλή ανάλυση. Η χρήση του θα είναι κυρίως η κάμερα (το πρωτεύον χαρακτηριστικό που κοιτάω σε κινητά και με ενδιαφέρει περισσότερο) και εφαρμογές όπως Facebook, messenger, Instagram, Viber, Gmail, Outlook, Booking, Airbnb, εφαρμογες τραπεζών, ευκολία στη χρήση των office(Excel, Word, PowerPoint) και γενικώς παιχνιδιών όχι "βαριών" εννοώ να καταλαμβανουν μεγάλο χώρο στην μνήμη του κινητού. Θα προτιμούσα Android, καινούργιο από Ελλάδα. Δεν έχω θέμα να είναι και πάλι Huawei παρά το ban. Δεν επείγει για τώρα, κοιτάω πιο πολύ για Οκτώβριο. Ευχαριστώ!! 

Επεξ/σία από spyjim
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και εισαι στην οικογενεια huawei , φωτογραφιζεις το P30 pro :) Εχει ευκολα οσα ζητησες και δεν επηρεαζεται απο το ban. Το μονο αρνητικο κατα καποιον τροπο ειναι οτι ειναι περσινο μοντελο και θα παει μεχρι ανδροιδ 11 στην καλυτερη λογικα. Τιμη σκρουτζ βλεπω γυρω στα 567-600 στα πρωτα καταστηματα.

Μετα αν εισαι τολμηρος χτυπας καποιο απο την σειρα P40 , με την γνωση οτι δεν εχει google services.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
Στις 19/8/2020 στις 4:12 ΠΜ, omitziz είπε

https://www.amazon.es/gp/product/B07XYJPGCG

766€ από αμαζον για το OP8 pro.

Ξέρεις όμως αν το πάρω πχ τώρα αυτό ή οποιοδήποτε άλλο κινητό από εξωτερικό πχ Amazon, γερμανικά σάιτ, αγγλικά κτλ ως γλώσσα θα μου έχουν την γλώσσα από την χώρα στην οποία το πήρα. Στις ρυθμίσεις θα έχει ως γλώσσα τα ελληνικά να επιλέξω ή θα μείνω με τα αγγλικά; Ευχαριστώ!! 

Δημοσ.

Μπορείς πάρα πολύ εύκολα να περάσεις την EU ή global rom και θα έχεις κανονικα ελληνικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...