tzivas34 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω για τους γονεις μου μια τηλεοραση γιατι ακομα εχουν μια σχετικα παλια με αποκωδικοποιητη και τα σχετικα. Επισης με ενδιαφερει επειδη τους βολευει να συνδεω το pc τους με την τηλεοραση για εξοικονομηση χωρου και για να μπορουν να βλεπουν τις ταινιες και σειρες τους online απο webtv και τα σχετικα. Το budget ειναι μικρο το ξερω αλλα δεν παει πιο πανω τοσα μπορω να δωσω και με το ζορι και αυτα, ειχα ξεκινησει απο 120 αλλα ειδα ηταν δυσκολα τα πραγματα για κατι αξιοπρεπες και με διαρκεια στο χρονο. Λοιπον μετα απο εκτενης ερευνα αγορας online μονο και οχι live ακομα εχω καταληξει σε καποια μοντελα και εδω θα ηθελα τη γνωμη σας αν ειστε και κατοχοι καποιων απο αυτων των μοντελων. Ειμαι αναμεσα σε F&U FLS32220Η ή σε ΟΚ ODL 32632 FV TIB ή Sharp 32HI3122E ή LG 32LK500B ή JVC LT32K583 ή HISENSE H32A5600 αν εχετε κατι καλυτερο να προτεινετε σε αυτο το budget ευχαριστως να το συζητησουμε.
Upogeios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Για ανθρωπους σε μεγαλη ηλικια που ετσι και αλλιως δεν βλεπουν καλα, δεν θα υπαρξει καμια ουσιαστικη διαφορα. Δεν θα εχανα λοιπον χρονο σε hrz και panels κτλ κτλ Αυτο που θελω σε τετοιες περιπτωσεις ειναι να εχουν ενα εύχρηστο remote και τουλαχιστο 3 hdmi για μελλοντικη χρηση. Καλο μενου εχει η F&U FLS32220Η αλλα οχι τοσο καλο remote. Για τις υπολοιπες δεν εχω αποψη. Επισης, αν σε παιρνει απο πλευρας χωρου, ανεβα λιγο στο μεγεθος, για τους μεγαλους εχει σημασια (https://www.skroutz.gr/s/19791612/F-U-FL40109.html) Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2020 από Upogeios
tzivas34 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Upogeios είπε Για ανθρωπους σε μεγαλη ηλικια που ετσι και αλλιως δεν βλεπουν καλα, δεν θα υπαρξει καμια ουσιαστικη διαφορα. Δεν θα εχανα λοιπον χρονο σε hrz και panels κτλ κτλ Αυτο που θελω σε τετοιες περιπτωσεις ειναι να εχουν ενα εύχρηστο remote και τουλαχιστο 3 hdmi για μελλοντικη χρηση. Καλο μενου εχει η F&U FLS32220Η αλλα οχι τοσο καλο remote. Για τις υπολοιπες δεν εχω αποψη. Επισης, αν σε παιρνει απο πλευρας χωρου, ανεβα λιγο στο μεγεθος, για τους μεγαλους εχει σημασια (https://www.skroutz.gr/s/19791612/F-U-FL40109.html) Αυτο οτι εχει αργη ανταποκριση και θεμα με το remoteκαι οτι ειναι τουρκικης κατασκευης με κρατανε πισω απο την f&u και οχι κορεατικης που νομιζουν καποιοι ειναι. Γιατι δεν εχει καμια σχεση με funai που μπερδευονται πολλοι. Ευχαριστω παντως για την αμεση απαντηση Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2020 από tzivas34
tzivas34 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Το θεμα μπορει να κλεισει πηρα τελικα στα 180 τη TCL 32ES580 προς το παρον δειχνει ωραια εικονα και ηχος δυνατος στο μελλον θα δειξει και σαν αντοχη στο χρονο
panoskatos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Στις 18/8/2020 στις 1:55 ΜΜ, tzivas34 είπε Αυτο οτι εχει αργη ανταποκριση και θεμα με το remoteκαι οτι ειναι τουρκικης κατασκευης με κρατανε πισω απο την f&u και οχι κορεατικης που νομιζουν καποιοι ειναι. Γιατι δεν εχει καμια σχεση με funai που μπερδευονται πολλοι. Ευχαριστω παντως για την αμεση απαντηση Οι F&U είναι "ελληνικές" και στα χρήματα τους είναι ότι καλύτερο. Από τον ίδιο κατασκευαστή που φτιάχνει λευκές συσκευές Morris που επίσης είναι πολύ καλά προϊόντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα