Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Βρέθηκε στα χέρια μου από φίλο ένας μεταχειρισμένος υπολογιστής τον οποίο θα χρησιμοποιήσω για δουλείες γραφείου (σερφάρισμα Internet, word, ecxel, παρακαλούθηση βίντεο στο youtube.). Τα χαραχτηριστηκά του υπολογιστή είναι: RYZEN 5 2600, Asrock B450M Pro4, Corsair Vengeance LPX 8GB (2X4GB) DDR4 3000MHzAdata XPG SX6000 Lite M.2 256GBBe Quiet System Power 9 500W

Θα ήθελα να αγοράσω μία κάρτα γραφικών για α με καλύπτει στις ανωτέρω δουλείες. Παρακαλώ να μου προτείνεται κάποιες μέχρι 50-65 ευρώ. Τα  Interface: PCI Express x16 3.0 ή PCI Express x16 2.0 παίζουν κάποιο ρόλο για τις δουλείες που την θέλω;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

από μεταχειρισμένα τίποτα σε 750ti / rx 560 κτλ.

Θα μπορούσες και να έδινες τον 2600 για κανέναν 2400G/3400G.

Για καινούρια λέω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για καινούργια rx 550 2g ή gt 1030 2g περιπου στον budget σου και μεταχειρισμενα ωστοσο μπορεις να δεις αν θες 

και αλλαγη με 2400g θα μπορουσε και δίνεις τον 2600 ( πχ εγω δινω τον 2400g μου και ψαχνω για κανα 1600,2600 κτλπ)

και στο σεναριο της αλλαγης του επεξεργαστη δεν χαλας ουτε ενα ευρω παραπανω οπως θα εκανες για την καρτα και εφοσον για την χρηση που το θες δεν σου χρειαζεται κατι παραπανω

Επεξ/σία από Panagiotis321
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Panagiotis321 είπε

για καινούργια rx 550 2g ή gt 1030 2g περιπου στον budget σου και μεταχειρισμενα ωστοσο μπορεις να δεις αν θες 

και αλλαγη με 2400g θα μπορουσε και δίνεις τον 2600 ( πχ εγω δινω τον 2400g μου και ψαχνω για κανα 1600,2600 κτλπ)

και στο σεναριο της αλλαγης του επεξεργαστη δεν χαλας ουτε ενα ευρω παραπανω οπως θα εκανες για την καρτα και εφοσον για την χρηση που το θες δεν σου χρειαζεται κατι παραπανω

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση σου. Όμως θέλω να κρατήσω τον επεξεργαστή και ας γίνεται η δουλεία μου και με λιγότερο δυνατό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...