Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, _BASSstarlet_ είπε

Εχμ.. δεν θα ξέρεις, φαντάζομαι, πως τα σουζούκια κατασκευάζονται στην Ινδία (εκεί που έχει Ινδούς, στην αμερική έχει ινδιάνους)

Χαχα! Ναι το ξέρω ότι δεν φτιάχνονται όλα τα ιαπωνικά στην Ιαπωνία. Το τωρινό μου είναι κατασκευασμένο στην Ουγγαρία. Το Yaris ενός συναδέλφου στην Τουρκία. Αλλά έτσι είναι πλέον σε όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες, οπότε τι να κάνουμε!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, _BASSstarlet_ είπε

Εχμ.. δεν θα ξέρεις, φαντάζομαι, πως τα σουζούκια κατασκευάζονται στην Ινδία (εκεί που έχει Ινδούς, στην αμερική έχει ινδιάνους)

Tο σουζούκι βιτάρα (2015-... ) κατασκευάζεται στην ουγγαρία.  στην ινδία κατασκευάζει αυτοκινητάκια που δεν έρχονται ευρώπη λόγω κανονισμών π.χ. το μαρούτι!

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε

To μαρούτι είναι το swift νομίζω.

Οπότε το βιτάρα είναι Ουγγρικό, και όχι γιαπωνέζικο.

Ωραία λογική!

Άντε βρες γιαπωνέζικο made in japan τότε...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε

Ωραία λογική!

Ειναι το nissan (datsun) gtr made in japan 

Δημοσ.

On topic τώρα - και με δεδομένο ότι τα περισσότερα αμάξια δεν φτιάχνονται αποκλειστικά στις "πατρίδες" τους, θα μπορούσατε να προτείνετε κάτι αξιόπιστο μέχρι 8.000€, στα +-1400κ.εκ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Ωραία λογική!

Γιατί ρε εξυπνάκια, διαπίστωσες πως ψάχνω αυτοκίνητο Made in japan, και απαντάς έτσι;

Επεξ/σία από _BASSstarlet_
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε

Γιατί ρε εξυπνάκια, διαπίστωσες πως ψάχνω αυτοκίνητο Made in japan, και απαντάς έτσι;

Ποσώς με ενδιαφέρει τι ψάχνεις, το μόνο που λέω είναι οτι η λογική γιαπωνέζικου made in japan, γερμανικού made in germany κλπ είναι παρωχημένη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Ποσώς με ενδιαφέρει τι ψάχνεις, το μόνο που λέω είναι οτι η λογική γιαπωνέζικου made in japan, γερμανικού made in germany κλπ είναι παρωχημένη...

Γιατί, είπα εγώ το αντίθετο;

Μάλλον τσάμπα χάνεις το χρόνο σου και διαβάζεις..

Επεξ/σία από _BASSstarlet_
Δημοσ.

Από ποια αυτοκίνητα έχετε προσωπική πείρα (είτε οδηγείτε εσείς οι ίδιοι ή κάποιο φιλικό/συγγενικό σας πρόσωπο) ούτως ώστε να μου παρέχετε μια γνώμη όσον σφορά την αξιοπιστία τους; Λέγοντας αξιοπιστία προφανώς και δεν εννοώ τους αστικούς μύθους που ανέφερε ο φίλος παραπάνω, του τύπου αλλάζω μόνο λάδια μια φορά το χρόνο και μου έχει βγάλει 1 εκ. χλμ! Απλώς να μην βγάζουν συχνά παράλογα πράγματα, πχ ηλεκτρολογικά προβλήματα, εγκεφάλου κτλ. 

Δημοσ.
Στις 19/8/2020 στις 11:44 ΠΜ, agnostos13 είπε

Ωραία λογική!

Έχω την τύχη να έχω ένα Honda jazz made in Japan - βέβαια δεν ξέρω αν παίζει ρόλο απλά το ανέφερα λόγω της κουβέντας -

Και θα πω μόνο ένα,  δεν έχω ξαναδεί τέτοιο σκύλι!!!

Ερχόμουν από το χωριό στην Αθήνα κατακαλόκαιρο και το ψυγείο έχει αδειάσει από νερό...  Οι θερμοκρασίες κτυπάνε 120 βαθμούς κανονικά έπρεπε να καεί η μηχανή.... 

Τώρα αν πω ότι δεν κατάλαβε τιποτα τι θα πείτε?  Πάρκαρα, έβαλα νερό στο ψυγείο και όλα καλά (αυτο πριν δύο χρόνια) 

Από τοτε έχω κάνει δυο σέρβις, ο μηχανικός μου λέει όλα πρίμα!!! 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tornado είπε

Έχω την τύχη να έχω ένα Honda jazz made in Japan - βέβαια δεν ξέρω αν παίζει ρόλο απλά το ανέφερα λόγω της κουβέντας -

Ερχόμουν από το χωριό στην Αθήνα κατακαλόκαιρο και το ψυγείο έχει αδειάσει από νερό...  Οι θερμοκρασίες κτυπάνε 120 βαθμούς κανονικά έπρεπε να καεί η μηχανή.... 

Τώρα αν πω ότι δεν κατάλαβε τιποτα τι θα πείτε?  Πάρκαρα, έβαλα νερό στο ψυγείο και όλα καλά (αυτο πριν δύο χρόνια) 

Honda όλο προσόντα,που έλεγε και η διαφήμιση! Τι χρονιάς είναι το αμάξι σου;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tornado είπε

Καλα δεν μπορουσε να παθει κ τιποτα, φλαντζα κεφαλης θα εκαιγε. Απλα ειχες χαμηλη σταθμη λογο μικρης διαροης κ ανεβηκε η θερμοκρασια ψηλα κοντα στα κοκκινα,ψυξη υπηρχε απλα ηταν ελλιπης

Δημοσ.
6 ώρες πριν, damoclesword είπε

Honda όλο προσόντα,που έλεγε και η διαφήμιση! Τι χρονιάς είναι το αμάξι σου;

2003...

Είμαι σίγουρος ότι το παλιό χάρβαλο που είχα, ένα fiat punto θα είχε γίνει παστίτσιο... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, damoclesword είπε

Από ποια αυτοκίνητα έχετε προσωπική πείρα (είτε οδηγείτε εσείς οι ίδιοι ή κάποιο φιλικό/συγγενικό σας πρόσωπο) ούτως ώστε να μου παρέχετε μια γνώμη όσον σφορά την αξιοπιστία τους; Λέγοντας αξιοπιστία προφανώς και δεν εννοώ τους αστικούς μύθους που ανέφερε ο φίλος παραπάνω, του τύπου αλλάζω μόνο λάδια μια φορά το χρόνο και μου έχει βγάλει 1 εκ. χλμ! Απλώς να μην βγάζουν συχνά παράλογα πράγματα, πχ ηλεκτρολογικά προβλήματα, εγκεφάλου κτλ. 

οι κορεατες τα πανε πολυ καλα με την αξιοπιστια, περα απο φυσιολογικες φθορες και κανα χαζοπροβλημα δεν μου χει τυχει κατι σοβαρο.

απο ιταλους δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος, τουλαχιστον βρωμανε οι μαντρες με ανταλλακτικα οποτε δε σου κοστιζει ο κουκος αηδονι.

γερμανοι και ιαπωνες αξιοπιστοι ειναι αλλα βλεπω γνωστους μου που παρακαλανε μη βγαλει καποια βλαβη γιατι μετα το χερι παει ΒΑΘΙΑ στη τσεπη. πανε με τη λογικη "αν το θες να το πληρωσεις" και γω λεφτα δεν εχω οποτε μενω μακρια :P

για τα γαλλικα δεν εχω συγκεκριμενη αποψη. οσα ειχα οδηγησει δε μ αρεσε η αισθηση στο γκαζι, παραηταν "ελαστικη", απ την αλλη δεν εχω ακουσει να βγαζουν ιδιαιτερα θεματα. με προβληματιζει που οι μαστορες αγανακτουν καθε φορα μ αυτα και μαλλον στο τελος θα τα πληρωνει ο ιδιοκτητης (κυριολεκτικα)

btw ειδα το λινκ με τα τελη και εχω μια απορια, υπαρχουν υβριδικα δικυκλα?

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...