NinjaMan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Απο καινουριες ειμαι αναμεσα στην 1)nikon coolpix a100: https://www.skroutz.gr/s/23677173/Nikon-Coolpix-A100-Black.html και 2)kodak fz43: https://www.skroutz.gr/s/23907739/Kodak-Friendly-Zoom-FZ43-Red.html. Την μηχανη την θελω για καθαρες φωτογραφιες για κατι πλεκτα και επειτα θα την δωρισω στην μητερα μου, που δεν ξερει να παιζει με ρυθμισεις κλπ. Θελει να ειναι ολα στον αυτοματο. Οποτε με βαση αυτα ποια απο τις 2 μου προτεινετε; Και περαν αυτου ποια ειναι καλυτερη; Ή μηπως θεωρειτε οτι μπορει να εχω καλυτερη τυχη αν ψαχτω σε γκρουπακι του τοπου μου στο facebook με αγγελιες; Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2020 από NinjaMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, NinjaMan είπε Απο καινουριες ειμαι αναμεσα στην 1)nikon coolpix a100: https://www.skroutz.gr/s/23677173/Nikon-Coolpix-A100-Black.html και 2)kodak fz43: https://www.skroutz.gr/s/23907739/Kodak-Friendly-Zoom-FZ43-Red.html. Την μηχανη την θελω για καθαρες φωτογραφιες για κατι πλεκτα και επειτα θα την δωρισω στην μητερα μου, που δεν ξερει να παιζει με ρυθμισεις κλπ. Θελει να ειναι ολα στον αυτοματο. Οποτε με βαση αυτα ποια απο τις 2 μου προτεινετε; Και περαν αυτου ποια ειναι καλυτερη; Ή μηπως θεωρειτε οτι μπορει να εχω καλυτερη τυχη αν ψαχτω σε γκρουπακι του τοπου μου στο facebook με αγγελιες; nikon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaMan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε nikon και γω προς τα εκει εκκλινα αδερφε. ευχαριστω! Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2020 από NinjaMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, NinjaMan είπε Απο καινουριες ειμαι αναμεσα στην 1)nikon coolpix a100: https://www.skroutz.gr/s/23677173/Nikon-Coolpix-A100-Black.html και 2)kodak fz43: https://www.skroutz.gr/s/23907739/Kodak-Friendly-Zoom-FZ43-Red.html. Την μηχανη την θελω για καθαρες φωτογραφιες για κατι πλεκτα και επειτα θα την δωρισω στην μητερα μου, που δεν ξερει να παιζει με ρυθμισεις κλπ. Θελει να ειναι ολα στον αυτοματο. Οποτε με βαση αυτα ποια απο τις 2 μου προτεινετε; Και περαν αυτου ποια ειναι καλυτερη; Ή μηπως θεωρειτε οτι μπορει να εχω καλυτερη τυχη αν ψαχτω σε γκρουπακι του τοπου μου στο facebook με αγγελιες; Για compact μηχανουλα δεν χρειάζεται τέτοιου είδους ψάξιμο , οι όποιες διαφορές είναι μικρής σημασίας . Για την χρήση που προορίζεται θα πρότεινα ένα smartphone αντί μηχανής . Απλούστατο στην χρήση , υπεραυτοματο κλπ . Η κατηγορία των απλών και φθηνών compact δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης παρά μόνον για συλλέκτες ίσως κι' αν . Την Kodak πάντως βγάλτε την από τον λογαριασμό . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Κινητό. Εναλλακτικά, παίζει μία Silvercrest (Lidl) αυτό το διάστημα, αντίστοιχη σε δυνατότητες, με < 30 ευρώ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaMan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, babisskg είπε Για compact μηχανουλα δεν χρειάζεται τέτοιου είδους ψάξιμο , οι όποιες διαφορές είναι μικρής σημασίας . Για την χρήση που προορίζεται θα πρότεινα ένα smartphone αντί μηχανής . Απλούστατο στην χρήση , υπεραυτοματο κλπ . Η κατηγορία των απλών και φθηνών compact δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης παρά μόνον για συλλέκτες ίσως κι' αν . Την Kodak πάντως βγάλτε την από τον λογαριασμό . Κοιτα φιλε, κινητο εχω. Αλλα δεν θελω να ειμαι εξαρτημενος απο αυτο ολη την ωρα και ειναι ωραιο να εχεις μια μηχανουλα μαζι σου να τραβας φωτογραφιες. Ιδιως για ατομα που εχουν απλο κινητο, οπως η μητερα μου, και δεν ειναι εξοικειωμενα με την τεχνολογια. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2020 από NinjaMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, NinjaMan είπε Κοιτα φιλε, κινητο εχω. Αλλα δεν θελω να ειμαι εξαρτημενος απο αυτο ολη την ωρα και ειναι ωραιο να εχεις μια μηχανουλα μαζι σου να τραβας φωτογραφιες. Ιδιως για ατομα που εχουν απλο κινητο, οπως η μητερα μου, και δεν ειναι εξοικειωμενα με την τεχνολογια. Κατάλαβα ότι η μηχανή προορίζεται για άλλον , ο οποίος δεν έχει και δεν θέλει να μπλέξει με διάφορα κλπ . Παρόλαυτα ακόμη και σε μια τέτοια περίπτωση η χρήση ενός κινητού είναι πολύ πιο απλή . Τώρα αν οπωσδήποτε πρέπει να γίνει με compact μηχανή , σας δόθηκε ήδη πρόταση με 30 ευρώ , αυτή της Silvercrest . Ότι πιο εύκολο , οικονομικό και προσιτό σε χρήση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaMan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Haldol είπε Κινητό. Εναλλακτικά, παίζει μία Silvercrest (Lidl) αυτό το διάστημα, αντίστοιχη σε δυνατότητες, με < 30 ευρώ. Φιλε Haldol μια ερωτηση μονο. Πως την εντοπισες αυτη την προσφορα; Εχεις κατεβασμενο το app του lidl και αν ναι πως το λενε; Ρωταω για να το κατεβασω και εγω γιατι η διαφορα τιμης με την nikon που ετοιμαζομουν να παρω ειναι χαοτικη και πραγματικα τα lidl συμφερουν και αν ειναι να τα εχω στον νου μου πιο συχνα. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από NinjaMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 13 ώρες πριν, NinjaMan είπε Φιλε Haldol μια ερωτηση μονο. Πως την εντοπισες αυτη την προσφορα; Εχεις κατεβασμενο το app του lidl και αν ναι πως το λενε; Έτυχε και την είδα στο site. Αυτή είναι, με 25 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 12 ώρες πριν, NinjaMan είπε Φιλε Haldol μια ερωτηση μονο. Πως την εντοπισες αυτη την προσφορα; Εχεις κατεβασμενο το app του lidl και αν ναι πως το λενε; Ρωταω για να το κατεβασω και εγω γιατι η διαφορα τιμης με την nikon που ετοιμαζομουν να παρω ειναι χαοτικη και πραγματικα τα lidl συμφερουν και αν ειναι να τα εχω στον νου μου πιο συχνα. Θα πω και εγω για αγορα Compact απο τα Lidl. Δεν θα δεις διαφορα σε ποιοτητα εικονας. Βασικα απο τα κινητα θα παρεις καλυτερες φωτο πια αλλα αφου οι συνθηκες το απαιτουν μην δωσεις παραπανω. Δεν υπαρχει λογος. Στα 25€ ειναι super value for money δεν το συζητώ. https://www.lidl-hellas.gr/el/fyladia/apo-deutera-17-08-phulladio-lidl-non-food/view/jumpmarks/page/20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorilas13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Εγώ προτείνω κάποια Sony rx100 απο καμιά αγγελία, άντε να δώσεις και κάτι παραπάνω. Διαφορετικά είναι πεταμένα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 54 λεπτά πριν, gorilas13 είπε Εγώ προτείνω κάποια Sony rx100 απο καμιά αγγελία, άντε να δώσεις και κάτι παραπάνω. Διαφορετικά είναι πεταμένα λεφτά. Σωστα αλλα δεν θα την βρεις για κατω απο 200 ευρω μεταχειρισμενη ομως. Και εαν ειναι να την παρει η μαμα τοτε τζαμπα λεφτα και αυτα. Τα 25€ ομως στα Lidl δεν τα σκεφτεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaMan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Το θεμα μπορει να κλειδωθει καθως αγοραστηκε η καμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, NinjaMan είπε Το θεμα μπορει να κλειδωθει καθως αγοραστηκε η καμερα. Τελικα τι πηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaMan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 17 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Τελικα τι πηρες? Του lidl και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα