dracula7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω ενα high end gaming pc και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορειετε να προτεινετε καποιο eshop σε Ελλαδα η Ευρωπη που να εξειδικευεται στον τομεα αυτο και να ειναι value for money Σε οσα eshop εχω μπει μεχρι στιγμης στην Ελλαδα πουλανε συγκεκριμενα πραγματα τα οποια ειτε ειναι low end ειτε overvalued ενω επισης δεν υπαρχουν παραμτετροποιησεις αν για παραδειγμα θελεις water cooling TY
Nik1239 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, dracula7 είπε Καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω ενα high end gaming pc και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορειετε να προτεινετε καποιο eshop σε Ελλαδα η Ευρωπη που να εξειδικευεται στον τομεα αυτο και να ειναι value for money Σε οσα eshop εχω μπει μεχρι στιγμης στην Ελλαδα πουλανε συγκεκριμενα πραγματα τα οποια ειτε ειναι low end ειτε overvalued ενω επισης δεν υπαρχουν παραμτετροποιησεις αν για παραδειγμα θελεις water cooling TY Πάρε κομμάτια που θα σου πουν και στήσε το μόνος σου δεν είναι δύσκολο αρκεί να δεις κανα βίντεο στο ίντερνετ για το πώς να το κάνεις
dracula7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 δεν εχω προβλημα να το στυσω μονος μου,απλα αν αγοραζεις μεμονομενα κομματια σου βγαινει πολυ πιο ακριβο απο μια εταιρεια που αγοραζει bulk και στο πουλαει ετοιμο .Επειδη ειμαι πολλα χρονια εκτος της συγκεκριμενης αγορας γι'αυτο ρωταω. Το μονο σαιτ που εχω βρει ειναι ενα gamemachines απο Γερμανια 1
giannis79 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 35 λεπτά πριν, dracula7 είπε δεν εχω προβλημα να το στυσω μονος μου,απλα αν αγοραζεις μεμονομενα κομματια σου βγαινει πολυ πιο ακριβο απο μια εταιρεια που αγοραζει bulk και στο πουλαει ετοιμο .Επειδη ειμαι πολλα χρονια εκτος της συγκεκριμενης αγορας γι'αυτο ρωταω. Το μονο σαιτ που εχω βρει ειναι ενα gamemachines απο Γερμανια το ακριβως αντιθετο συμβαινει.οι ετοιμες συνθεσεις ειναι πολυ πιο ακριβες απο αυτα που προσφερουν ασε που εχουν αγνωστου προελευσεως τροφοδοτικα,παλιες μητρικες,οχι και τις καλυτερες καρτες γραφικων και λαθος μνημες. απλα αμα το στησεις μονος σου χανεις την τεχνικη υποστηριξη.παρτα ολα απο ενα καταστημα που θα στο στησουν κιολας. 3
Nik1239 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, giannis79 είπε το ακριβως αντιθετο συμβαινει.οι ετοιμες συνθεσεις ειναι πολυ πιο ακριβες απο αυτα που προσφερουν ασε που εχουν αγνωστου προελευσεως τροφοδοτικα,παλιες μητρικες,οχι και τις καλυτερες καρτες γραφικων και λαθος μνημες. απλα αμα το στησεις μονος σου χανεις την τεχνικη υποστηριξη.παρτα ολα απο ενα καταστημα που θα στο στησουν κιολας. 5 ώρες πριν, dracula7 είπε δεν εχω προβλημα να το στυσω μονος μου,απλα αν αγοραζεις μεμονομενα κομματια σου βγαινει πολυ πιο ακριβο απο μια εταιρεια που αγοραζει bulk και στο πουλαει ετοιμο .Επειδη ειμαι πολλα χρονια εκτος της συγκεκριμενης αγορας γι'αυτο ρωταω. Το μονο σαιτ που εχω βρει ειναι ενα gamemachines απο Γερμανια Θα πάρεις κομμάτια από Σκρουτζ και θα το στήσεις εσύ θα σου βγει και πολύ πιο φτηνά από κάτι έτοιμο και θα ξέρεις και τι βάζεις μέσα όχι σαν κάτι έτοιμα που έχω no name δίσκους,τροφοδοτικά,μητρικές , μνήμες Φίλε giannis79 αφού ξέρει να το στησει να πάρει κομμάτια και να το φτιάξει θα του βγει πιο φτηνά από όλα τα μαγαζιά που στήνουν pc Αν πάθει κάτι το πας σε έναν τεχνικό μετά από κάποια χρόνια ξέρω γω ή μπορείς να πεις εδώ το πρόβλημα σου και να στο λύσουν τα παιδιά εδώ Επίσης όλα τα κομμάτια εχουν εγγύηση οπότε αν πάθει κάτι το pc βρίσκεις το κομμάτι που έχει βλάβη και το στέλνεις για επισκευή ή αντικατάσταση από το κατάστημα που το πήρες
niko13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Στις 18/8/2020 στις 4:37 ΠΜ, dracula7 είπε Καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω ενα high end gaming pc και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορειετε να προτεινετε καποιο eshop σε Ελλαδα η Ευρωπη που να εξειδικευεται στον τομεα αυτο και να ειναι value for money Σε οσα eshop εχω μπει μεχρι στιγμης στην Ελλαδα πουλανε συγκεκριμενα πραγματα τα οποια ειτε ειναι low end ειτε overvalued ενω επισης δεν υπαρχουν παραμτετροποιησεις αν για παραδειγμα θελεις water cooling TY Αν κ εγω προτεινω να δοκιμασεις μονος σου τα πιο high end pc ακομα κ με custom loop ειναι τα infinity gear του κοτσοβολου. https://www.kotsovolos.gr/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one?facetName_1=Infinity+Gear&beginIndex=90&orderBy=3&facet_1=mfName_ntk_cs%3A%22Infinity+Gear%22 ριξε μια ματια δεν ξερω αν εχουν συνθεσεις με τελευταιο gen hardware. Απο εξω μπορεις να δεις σε caseking.de 1
xnikolaos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Φτιάξτο μόνο σου. Μάζεψε τα υλικά από το Σκρουτζ. Εάν βαρεθείς ή φοβηθείς, πήγαινε σε ένα κομπιούτεράδικο να στο στήσει. 40 ευρώ ήταν παλιά. 12 ώρες πριν, niko13 είπε Αν κ εγω προτεινω να δοκιμασεις μονος σου τα πιο high end pc ακομα κ με custom loop ειναι τα infinity gear του κοτσοβολου. https://www.kotsovolos.gr/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one?facetName_1=Infinity+Gear&beginIndex=90&orderBy=3&facet_1=mfName_ntk_cs%3A%22Infinity+Gear%22 ριξε μια ματια δεν ξερω αν εχουν συνθεσεις με τελευταιο gen hardware. Απο εξω μπορεις να δεις σε caseking.de Φίλε niko13. Παρόμοιο καλύτερο pc έφτιαξα για την κόρη μου πέρυσι. Μου κόστισε 1900 ευρώ περίπου καθώς καί άγχος και φόβο. Όσο πιο πολλά pc φτιάχνεις , το πιο πολύ φοβάσαι την αποτυχία. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από xnikolaos
dracula7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις καταληγω μαλλον στην αγορα μεμονομενων part και συναρμολογησης Γνωριζει κανεις καποιον που να εξειδικευεται σε στησιμο pc με hard tube water cooling?
spysoumi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Στις 21/8/2020 στις 3:42 ΠΜ, dracula7 είπε δεν εχω προβλημα να το στυσω μονος μου,απλα αν αγοραζεις μεμονομενα κομματια σου βγαινει πολυ πιο ακριβο απο μια εταιρεια που αγοραζει bulk και στο πουλαει ετοιμο .Επειδη ειμαι πολλα χρονια εκτος της συγκεκριμενης αγορας γι'αυτο ρωταω. Το μονο σαιτ που εχω βρει ειναι ενα gamemachines απο Γερμανια Το ακούσαμε κι αυτό! ΚΛΑΙΩ!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα