mspooky Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Με ενδιαφέρει πολυ το θέμα της φωτογραφίας. Ποιο από τα δυο προτείνετε; Με προβληματίζει ότι το p40 δεν έχει google υποστήριξη, αλλά είδα ότι μπορείς να τα περάσεις....
mphxths Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Προσωπικα θα πηγαινα στο P40 και θα εβλεπα τι θα εκανα με τα google services. Συνολικα ειναι καλυτερη και νεοτερη συσκευη απο το p30 pro. Στο θεμα καμερας δεν ξερω πως συγκρινονται αλλα στα χαρτια εχει καλυτερη καμερα. Το πως αποδιδει σε σχεση με το P30 pro δεν εχω ιδεα , δεν βρηκα καποιο συγκριτικο , αλλα ποσο χειροτερο να ειναι ? Θεωρω οτι στην χειροτερη ειναι στα ιδια , οποτε βαλε και τα καλυτερα specs του P40 , η ζυγαρια γερνει υπερ του.
mspooky Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Να σημειώσω ότι το p40 8/128 στα 420€ και βλέπω για την καινούρια έκδοση του p30 8/256 στα 500€. Η διαφορά στην τιμή είναι μικρή. Πραγματικά και εγώ ψάχνω να βρω ένα συγκριτικό και δεν υπάρχει τίποτα 😕
mphxths Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι , ειναι διαφορετικης κατηγοριας και δεν τα συγκρινουν. Συγκρινουν p30 vs p40 , p30 pro vs p40 pro. Συγκρινουν ομως p40 vs p40 pro , οποτε μπορεις να βγαλεις επαγωγικα συμπερασματα (p40 vs p40 pro , p40 pro vs p30 pro). Εγω προσωπικα και να εχανε σε καμερα το p40 , παλι σε αυτο θα πηγαινα διοτι : 1. Και να εχανε , παλι θα εβγαζε καλες φωτος για τα γουστα μου. 2. Καλυτερο hardware σχεδον σε ολες τις κατηγοριες. 3. Το p40 θα παρει μεχρι και android 12 θεωρητικα , ενω το p30 pro θα φτασει μεχρι android 11. 4. Ειναι και 5g αν ειδα καλα , οποτε ειναι future proof. H μονη ανησυχια ειναι η ελλειψη google services. Ειτε τα βαζεις με πλαγιο τροπο ή δεν ασχολεισαι καν και βρισκεις τις εφαρμογες που χρησιμοποιεις απο διαφορα μερη και κανεις την δουλεια σου. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2020 από mphxths
mspooky Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ! Παράγγειλα το p40. 😀 Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2020 από mspooky
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα