MessatsuRoku Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Οτι καλυτερο μπορεις να αγορασεις σε ποντικι, ειναι η εκδοση με το docking station https://www.amazon.es/gp/product/B07Y8M4BCW/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1AT7YVPFBWXBL&psc=1 , στο skroutz ξεκιναει απο 142 + μεταφορικα https://www.skroutz.gr/s/20831034/Razer-Viper-Ultimate.html?o=viper+ultimate 1 2
terminator666 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Με μια πολύ σύντομη αναζήτηση, μάλλον πρόκειται για ιστορικό χαμηλό αν δεν κάνω λάθος. 2
Μακιαβέλλι Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Τι το καθιστά τόσο καλό γιατί βλέπω ότι σας αρέσει η προσφορά , να το πάρω αν είναι. Κάνει για μας με μεγάλα χέρια που τα θέλουμε palm grip;
MessatsuRoku Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Τι το καθιστά τόσο καλό γιατί βλέπω ότι σας αρέσει η προσφορά , να το πάρω αν είναι. Κάνει για μας με μεγάλα χέρια που τα θέλουμε palm grip; Τα δικά μου είμαι 21cm παίζω claw grip και βολεύει παρά πολυ. Για palm grip με τίποτα...
peponas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Το click του ειναι το ιδιο μαλακο με αυτο του deathadder?Εχω ενα θεματακι με τα σκληρα clicks και μου ποναει το χερι ευκολα με αλλα Mouse Που εχω δοκιμασει αν δεν ειναι μαλακο το CLick και μονο το deathadder με εχει βολεψει σε αυτον τον τομεα ακομα και σχεση με τα logitec που θεωρουνται με μαλακα click.
MessatsuRoku Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, peponas είπε Το click του ειναι το ιδιο μαλακο με αυτο του deathadder?Εχω ενα θεματακι με τα σκληρα clicks και μου ποναει το χερι ευκολα με αλλα Mouse Που εχω δοκιμασει αν δεν ειναι μαλακο το CLick και μονο το deathadder με εχει βολεψει σε αυτον τον τομεα ακομα και σχεση με τα logitec που θεωρουνται με μαλακα click. deathadder v2? Τα κλιλ του ειναι σχετικα σκληρα
peponas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε deathadder v2? Τα κλιλ του ειναι σχετικα σκληρα deathadder elite το σκληρα αναφερεται στο viper η στο deathadder? Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2020 από peponas
MessatsuRoku Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, peponas είπε deathadder elite το σκληρα αναφερεται στο viper η στο deathadder? Στο viper και στο καινούργιο deathadder v2, το elite έχει διαφορετικά
HateMe Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Έχω Logitech G403. Θα με βολέψει αυτό σε μέγεθος ;
dagalis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 καλησπερα βρε παιδια πως αλλαζουμε γλωσσα φοβαμαι μην κανω κανα λαθος με την παραγγελια... ευχαριστω
saxos55 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, dagalis είπε καλησπερα βρε παιδια πως αλλαζουμε γλωσσα φοβαμαι μην κανω κανα λαθος με την παραγγελια... ευχαριστω Δεν είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά το ισπανικό Amazon. Ή Google translate Ή αυτό: 1
MessatsuRoku Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Παρελαβε κανεις η ακομα? Εγω πηρα στις 18 Αυγουστου και ακομα περιμενω με i-parcel... Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από MessatsuRoku
HateMe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 14 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε Παρελαβε κανεις η ακομα? Εγω πηρα στις 18 Αυγουστου και ακομα περιμενω με i-parcel... Η παραγγελία έγινε στις 18 επίσης. Estimate 3 September λέει. Εσένα;
HateMe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Το παρέλαβα πριν λίγες ώρες. Το S/N κλπ, δεν θα σας τα αναγνωρίσει στο site της razer, λόγω του οτι αγοράστηκε από amazon. Μίλησα με το support πριν λίγα λεπτά και μου το επιβεβαίωσαν πως είναι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα