MariaGiovannaEva Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα παιδιά, Δίνω για δεύτερη φορά εξετάσεις για Β1 στη Θεσσαλονίκη (Σταυρούπολη). Την πρώτη φορά στην σχολή μου ζήτησαν ξεκάθαρα να λαδωσω γιατι μετακόμισα στο εξωτερικό στο μεταξύ. Είπα ξεκάθαρα ότι δεν έχω σκοπό να λαδωσω (δεν θέλω ούτε λίγο να γίνω μέρους αυτής της αηδίας). Την πρώτη φορά με κόψανε μετά από 3' δευτερόλεπτα (μόλις βγήκα από το πάρκινγκ) γιατί και καλά παραβίασα την προτεραιότητα του αμαξιού στα 7 μέτρα, που ερχόταν με 10χμ/ωρα και ΞΕΚΑΘΑΡΑ εψαχνε πάρκινγκ. Ο δάσκαλος δεν είπε κάτι στον εξεταστή, το οποιο με ενόχλησε πολύ. Τώρα εγώ δεν ξέρω τι να κάνω, διότι μου φαίνεται και πανάκριβη η επανεξέταση (150€ + μαθήματα). Ξέρετε εσείς πόσο πάνε τα παράβολα και πόσο παίρνουν γενικά οι δασκαλοι/σχολές για τα μαθήματα + επανεξέταση; Έχετε κάτι να προτείνετε ή να με συμβούλεψε τε τι να προσεχω/τι να πω στην σχολη/στον δάσκαλο; Ευχαριστώ πολύ!
pintourikio Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 53 λεπτά πριν, MariaGiovannaEva είπε Καλησπέρα παιδιά, Δίνω για δεύτερη φορά εξετάσεις για Β1 στη Θεσσαλονίκη (Σταυρούπολη). Την πρώτη φορά στην σχολή μου ζήτησαν ξεκάθαρα να λαδωσω γιατι μετακόμισα στο εξωτερικό στο μεταξύ. Είπα ξεκάθαρα ότι δεν έχω σκοπό να λαδωσω (δεν θέλω ούτε λίγο να γίνω μέρους αυτής της αηδίας). Την πρώτη φορά με κόψανε μετά από 3' δευτερόλεπτα (μόλις βγήκα από το πάρκινγκ) γιατί και καλά παραβίασα την προτεραιότητα του αμαξιού στα 7 μέτρα, που ερχόταν με 10χμ/ωρα και ΞΕΚΑΘΑΡΑ εψαχνε πάρκινγκ. Ο δάσκαλος δεν είπε κάτι στον εξεταστή, το οποιο με ενόχλησε πολύ. Τώρα εγώ δεν ξέρω τι να κάνω, διότι μου φαίνεται και πανάκριβη η επανεξέταση (150€ + μαθήματα). Ξέρετε εσείς πόσο πάνε τα παράβολα και πόσο παίρνουν γενικά οι δασκαλοι/σχολές για τα μαθήματα + επανεξέταση; Έχετε κάτι να προτείνετε ή να με συμβούλεψε τε τι να προσεχω/τι να πω στην σχολη/στον δάσκαλο; Ευχαριστώ πολύ! 15€ το παράβολο, τα άλλα πάνε στις τσέπες τους και συνήθως μαύρα... Θα σου πρότεινα να μην το σκεφτείς καν και να αλλάξεις σχολή, αν και κατά πάσα πιθανότητα τα ίδια σιχαματα θα είναι και στην επόμενη σχολή..
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 58 λεπτά πριν, MariaGiovannaEva είπε Καλησπέρα παιδιά, Δίνω για δεύτερη φορά εξετάσεις για Β1 στη Θεσσαλονίκη (Σταυρούπολη). Την πρώτη φορά στην σχολή μου ζήτησαν ξεκάθαρα να λαδωσω γιατι μετακόμισα στο εξωτερικό στο μεταξύ. Είπα ξεκάθαρα ότι δεν έχω σκοπό να λαδωσω (δεν θέλω ούτε λίγο να γίνω μέρους αυτής της αηδίας). Την πρώτη φορά με κόψανε μετά από 3' δευτερόλεπτα (μόλις βγήκα από το πάρκινγκ) γιατί και καλά παραβίασα την προτεραιότητα του αμαξιού στα 7 μέτρα, που ερχόταν με 10χμ/ωρα και ΞΕΚΑΘΑΡΑ εψαχνε πάρκινγκ. Ο δάσκαλος δεν είπε κάτι στον εξεταστή, το οποιο με ενόχλησε πολύ. Τώρα εγώ δεν ξέρω τι να κάνω, διότι μου φαίνεται και πανάκριβη η επανεξέταση (150€ + μαθήματα). Ξέρετε εσείς πόσο πάνε τα παράβολα και πόσο παίρνουν γενικά οι δασκαλοι/σχολές για τα μαθήματα + επανεξέταση; Έχετε κάτι να προτείνετε ή να με συμβούλεψε τε τι να προσεχω/τι να πω στην σχολη/στον δάσκαλο; Ευχαριστώ πολύ! Το ότι πήγαινε σιγά δεν σημαίνει ότι μπορείς να του βγεις μπροστά.Πρέπει να πας by the book όταν δίνεις εξετάσεις.Υπομονή και μην πας με την λογική ότι θα σε κόψουν.Θα αγχωθείς άδικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα