tapitas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Ναι και το καμαρώνω.... Δεν μασάει τίποτε Εγώ έχω το oneplus 7 pro με snapdragon 855 φυσικά και ένας γνωστός μου έχει το s10+ οπότε του το ζήτησα για λίγη ώρα για να το δουλέψω από κοντά...ενώ το oneplus μου δεν ζεσταινεται γενικά, απεναντίας διαπίστωσα ότι το s10 μετά από λίγη ώρα στην κάμερα άρχιζε να ζεσταίνεται ενοχλητικά ειδικά στην περιοχή του επεξεργαστή Λογικά ο exynos άρχιζε να ψήνεται υποθέτω Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από tapitas
kostasfalcon Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, tapitas είπε Εγώ έχω το oneplus 7 pro με snapdragon 855 φυσικά και ένας γνωστός μου έχει το s10+ οπότε του το ζήτησα για λίγη ώρα για να το δουλέψω από κοντά...ενώ το oneplus μου δεν ζεσταινεται γενικά, απεναντίας διαπίστωσα ότι το s10 μετά από λίγη ώρα στην κάμερα άρχιζε να ζεσταίνεται ενοχλητικά ειδικά στην περιοχή του επεξεργαστή Αγαπητέ μου τέτοιο θέμα εγώ δεν έχω.... 1 λεπτό πριν, tapitas είπε Εγώ έχω το oneplus 7 pro με snapdragon 855 φυσικά και ένας γνωστός μου έχει το s10+ οπότε του το ζήτησα για λίγη ώρα για να το δουλέψω από κοντά...ενώ το oneplus μου δεν ζεσταινεται γενικά, απεναντίας διαπίστωσα ότι το s10 μετά από λίγη ώρα στην κάμερα άρχιζε να ζεσταίνεται ενοχλητικά ειδικά στην περιοχή του επεξεργαστή Εγώ δεν έχω s10 plus.... Αυτό φοράει εξινος
tapitas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, kostasfalcon είπε Αγαπητέ μου τέτοιο θέμα εγώ δεν έχω.... Εγώ δεν έχω s10 plus.... Αυτό φοράει εξινος εννοείτε ρε αδερφε...το κατάλαβα αυτό που λες απλα συζήτηση να γίνεται 1
kostasfalcon Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, tapitas είπε εννοείτε ρε αδερφε...το κατάλαβα αυτό που λες απλα συζήτηση να γίνεται Ήδη εχουν αρχίσει γκρίνιες για το note 20 ultra με τον 990....παγκοσμίως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα