Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες, λοιπον, πριν κανα 2ωρο εβαλα το samsung s10 σε πισινα, τραβηξα ενα βιντεο 4δευτερολεπτων, εβγαλα μια φωτογραφια και τελος, πηγα το ξεπλυνα και το σκουπησα πληρως απο παντου, δεν αφησα σταγονα, και η ειδοποιηση της υγρασιας εφυγε μετα το καθαρισμα, το αφησα το κινητο για κανα μισαωρο αδρανες και μετα που το δουλεψα ειχα την εντυπωση πως το πανω ηχειο μου κανει νουμερα, δουλευει κανονικα απλα ΝΟΜΙΖΩ πως κατι παει λαθος δεν ειμαι σιγουρος, νιωθω πως εσυ "αποδυναμωθει" λιγο. 

Υπαρχει περιπτωση να εχει οντως συμβει αυτο η απλα ειναι δικες μου μαλακιες και ειναι ολα στο "μυαλο" μου;

Δημοσ.

Το βάζεις μέσα σε ρύζι για όσο το δυνατόν περισσότερο. Ίσως το σώσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TechnoState είπε

Ερώτηση: Απο περιέργεια το έβαλες ή σε ώθησε η ανάγκη να απαθανατίσεις την στιγμή?

Ειχα το S8+  πριν και το εβαζα πολυ συχνα και ποτε δεν ειχα θεμα, οποτε υπεθεσα οτι θα ειμαι κομπλε με το S10. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, thessalonikios17 είπε

Καλησπερα παιδες, λοιπον, πριν κανα 2ωρο εβαλα το samsung s10 σε πισινα, τραβηξα ενα βιντεο 4δευτερολεπτων, εβγαλα μια φωτογραφια και τελος, πηγα το ξεπλυνα και το σκουπησα πληρως απο παντου, δεν αφησα σταγονα, και η ειδοποιηση της υγρασιας εφυγε μετα το καθαρισμα, το αφησα το κινητο για κανα μισαωρο αδρανες και μετα που το δουλεψα ειχα την εντυπωση πως το πανω ηχειο μου κανει νουμερα, δουλευει κανονικα απλα ΝΟΜΙΖΩ πως κατι παει λαθος δεν ειμαι σιγουρος, νιωθω πως εσυ "αποδυναμωθει" λιγο. 

Υπαρχει περιπτωση να εχει οντως συμβει αυτο η απλα ειναι δικες μου μαλακιες και ειναι ολα στο "μυαλο" μου;

Παιζει να εχει μεινει ελαχιστη υγρασια πανω στην σιτα αδιαβροχοποιησης του ηχειου. Ριξε μετρια ζεστο αερα (με το μαλακο) πανω στο σημειο για να εξατμιστει. Συμβαινει σε ολα τα αδιαβροχα ηχεια

Δημοσ.

Δεν το βάζεις σε ρύζι αλλά σε "κρυσταλλική άμμο σιλικόνης γάτας" είναι το ίδιο υλικό με τα σακουλακια που απαντώνται σε συσκευασίες προϊόντων ευαίσθητες σε υγρασία σε μεγαλύτερο μέγεθος και ποσότητα 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ScooterSuzas είπε

Δεν το βάζεις σε ρύζι αλλά σε "κρυσταλλική άμμο σιλικόνης γάτας" είναι το ίδιο υλικό με τα σακουλακια που απαντώνται σε συσκευασίες προϊόντων ευαίσθητες σε υγρασία σε μεγαλύτερο μέγεθος και ποσότητα 

Πιθανόν να κάνει την ίδια δουλειά κατά κάποιο τρόπο, άλλα δεν είναι ίδιο.  :)

Silica gel (διοξείδιο του πυριτίου) >  https://www.kalochem.gr/product/2234/silica-gel-white-30gr,-50gr,-100gr,-2.5kg,-25kg

Δημοσ.

Μην το βάλεις ούτε σε ρύζι, ούτε σε κριθαράκι, ούτε πουθενά. Βαλ'το να παίξει μουσική, ανέβασε την ένταση και θα πετάξει το νερό που έχει κάπου μέσα του. Όταν το έβαλα για πρώτη φορά στο νερό και εγώ τρόμαξα λίγο, αλλά μετά το είδα να πετάει το νερό από το ηχείο όπως βλέπουμε στις ταινίες τους παραλίγο πνιγμένους να συνέρχονται!..

Δημοσ.

Έχει μείνει νερό και λογικά θα στρώσει μόνο του.

Για την ιστορία όμως θα πω ότι οι εταιρίες δεν καλύπτουν τέτοιες βλάβες και είναι αποκλειστική ευθύνη του χρήστη. Αυτό το λέω επειδή διακρίνω ότι αρκετοί βρίσκουν νορμαλ το να βουτάνε κινητά σε θάλασσες και πισίνες. Όχι τίποτα άλλο, μιλάμε και ακριβά κινητά και κρίμα να σας μείνουν στα χέρια.

Δημοσ.
Στις 17/8/2020 στις 7:55 ΜΜ, thessalonikios17 είπε

Αν το πας για εγγύηση δεν θα το καλύψουν αν έχει βραχεί μέσα η ταινία και έχει αλλάξει χρώμα.

Το νερό εισχωρεί πιο εύκολα όταν το κινητό είναι βυθισμένο γιατί υπάρχει κάποια πίεση λόγω βάθους και διάρκειας παρά αν πέσει νερό πάνω του.

Οπότε θα είσαι τυχερός αν δεν βγάλει πρόβλημα για 2 χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...