telis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Ψάχνω στις αγγελίες εδώ μέσα και βλέπω 2 που με ενδιαφέρουν. Κοιτάζοντας τις αξιολογήσεις βλέπω ότι είχε αγοραστεί πάλι από εδώ πριν ένα μήνα. Βλέποντας την αξιολόγηση του δεύτερου σε σειρά, βλέπω ότι το έχει αγοράσει από τρίτο πρόσωπο, πριν 1,5 μήνα. Και στην αξιολόγηση του τρίτου, να το έχει πάρει από άλλον (τέταρτο στην σειρά) πριν 2 μήνες. Το ιδιο σκηνικό είδα με άλλο κινητό, μόνο που ήταν 3 στην σειρά και όχι 4. Θα αγοράζατε κάτι τέτοιο; υποτίθεται ότι όλοι έχουν άψογες αξιολογησεις. Ξέρω το μικρόβιο της αλλαγής, αλλα αυτό μου φαίνεται κάπως.... Εσείς τι γνώμη έχετε;
doctor2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Πιστεύω ότι είναι είτε ψεύτικοι λογαριασμοι ιδίου προσώπου που κερδίζει αξιολογήσεις μέχρι να αποκομίσει κάποιο όφελος είτε το κινητό έχει κάποιο θέμα που δεν αναφέρεται. Πάντως να προσέχεις τους λογαριασμούς που δημιουργήθηκαν μετά το 2019 με 0 ή λίγες αξιολογήσεις. Δεν λέω ότι όλοι είναι απατεώνες αλλα έχω αντιληφθεί πολλούς ύποπτους λογαριασμούς το τελευταίο 6μηνο. 2
TechnoState Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 ....απο απορία, για ποια κινητά μιλάμε?
giantzeron Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Καθόλου απίθανο να άλλαξε όχι 4 αλλά 14 χέρια εδώ μέσα... Με τόση τρελά με τα κινητά που κουβαλαμε οι περισσότεροι το λες και λογικο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα