petasis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Και για τα xiaomi, και για τα apple, λογισμικό 12/19 αναφέρει.
VasKag Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 απο οτι φαινεται, οσοι δεν το λαμβανουν πρεπει να κανουν καποιου ειδους εγγραφη στο 112 ωστε να ερχονται με sms
chios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Σε mi A3 και vodafone βάρεσε κανονικά ο συναγερμός.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Αν το 112 ανέβαζε το μήνυμα στο μπλα μπλα θα το έβλεπαν περισσότεροι🤣
petasis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 23 λεπτά πριν, VasKag είπε απο οτι φαινεται, οσοι δεν το λαμβανουν πρεπει να κανουν καποιου ειδους εγγραφη στο 112 ωστε να ερχονται με sms Το προσπάθησα και αυτό, αλλά εκνευρίστηκα και δεν με έγραψαν. Μου ζήτησαν αριθμό τηλεφώνου (λογικό), όνομα (γιατί; ), επίθετο (γιατί; ), ΑΦΜ. Στο ΑΦΜ δεν άντεξα. Ρωτάω τι το θες το ΑΦΜ, και μου είπαν για να μην ζητήσουν αριθμό ταυτότητας (!). Μετά ήθελαν ΑΜΚΑ αν κατάλαβα καλά. Τους είπα δεν τα δίνω, μου είπαν δεν σε γράφουμε... Οπότε δεν παίζει αυτή η επιλογή. ☹️☹️
VasKag Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Τηλεφωνικα αυτα? νομιζα οτι υπηρχε καποιου ειδους σελιδα για αυτο
petasis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Ναι τηλεφωνικά αυτό. https://112.gr/el-gr/ "Αν δεν έχετε έξυπνο κινητό (smartphone), μπορείτε να εγγραφείτε παρακάτω ή καλώντας το 112"
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Ειναι καθαρά θέμα συσκευής δεν έχει να κανει ο πάροχος 1000%
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μη κάνετε το κόπο να γραφτείτε μέσω της ιστοσελίδας, ζητάει και εκεί ΑΦΜ. Δεν το έβαλα ποτέ και έμεινε μισή η εγγραφή, θα πρέπει να επικοινωνήσω να μου διαγράψουν και τον (μισό μεν, υπαρκτό δε) λογαριασμό. Τζάμπα η φασαρία
petasis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Και όχι μόνο, θέλουν και που μένεις: Και φυσικά ο σύνδεσμος "όροι" δεν λειτουργεί.
Zerg13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, zernex201 είπε Μη κάνετε το κόπο να γραφτείτε μέσω της ιστοσελίδας, ζητάει και εκεί ΑΦΜ. Δεν το έβαλα ποτέ και έμεινε μισή η εγγραφή, θα πρέπει να επικοινωνήσω να μου διαγράψουν και τον (μισό μεν, υπαρκτό δε) λογαριασμό. Τζάμπα η φασαρία Tι μας πειραζει το ΑΦΜ?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Tι μας πειραζει το ΑΦΜ? Πες μου ένα καλό λόγο να δώσεις ΑΦΜ στο 112. Κατά την γνώμη μου, ότι δεν απαιτείται για κάτι το αυτονόητο, καλό είναι να μην το δίνεις. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από Επισκέπτης
petasis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Zerg13 είπε Tι μας πειραζει το ΑΦΜ? Γιατί πρέπει να το έχουν; Θα κόψουν τιμολόγιο; Είναι θέμα αρχής. Δεν δίνω προσωπικά δεδομένα όταν δεν είναι απαραίτητα. Τι δουλειά έχει η πολιτική προστασία με την εφορία;;;;; Λέτε σε όσους γράφονται, να χρεώνουν το SMS στην εφορία;;; 🤬
BILL5 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Τι να πω σαν πλανήτης και σαν άνθρωποι είμαστε για τα μπάζα δεν υπάρχει αλληλεγγύη όλα γίνονται για το χρήμα κανένας να ενδιαφέρεται για κανέναν Όλοι για την πάρτη τους και ο καθένας κάνει ότι του κατέβει εμένα Αυτή η κοινωνία και αυτή η λογική δεν μου αρέσει πρέπει να μπουν κανόνες άντε πια έχω βαρεθεί παράδειγμα να βλέπεις το παπάκι να πηγαίνει ανάποδα σε δρόμο που κατεβαίνει η αυτοκίνητο να μπαίνει απαγορευτικό και Αστυνομία να κοιτάει και να πίνει καφεδάκι στα Everest Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από BILL5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα