Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsarouc είπε

Δεν ξέρεις τι είμαι οπότε δεν πρέπει να μιλάς.

Φυσικά και ενημερώνει το κινητό ότι γίνεται ηχογράφηση κλήσης. Που είναι το δύσκολο? Το δύσκολο είναι να έχεις την δυνατότητα..

Αλλά και να μην ενημέρωνε εδώ λέμε ότι τα ναρκωτικά δεν είναι εθιστικά και πρέπει να γίνουν νόμιμα. αυτό θα μας ενοχλούσε?

Μιλάμε δεν έχει μείνει τρίχα για τρίχα

Ποιός η ποιά είσαι;Εχεις κρυφή ταυτότητα σαν τον Mat Damon;

Μίλα Βίρνα... Εννοείς πως ο συνομιλητής σου ενημερώνεται οτι τον ηχογραφείς αυτόματα απο την εφαρμογή της Xiaomi;Δηλαδή θες να πεις πως γνωρίζει το ρίσκο;

Ποιά ναρκωτικά δεν είναι εθιστικά;Ποιός λέει πως πρέπει να γίνουν νόμιμα;Εχεις κάποιο link και δεν μας το έχεις αποκαλύψει;Θες να πείς πως υπάρχει κάποια συνομωσία να γίνει μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού;Τι μας κρύβουν;Τι συμβαίνει Βίρνα;

Ποιοί προσπαθούν να αποδυναμώσουν την τριχιά και δεν έχει μείνει τρίχα για τρίχα;Θα σπάσει η τριχιά της κούνιας; Υπάρχει πλεκτάνη;

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ektorme είπε

Μπράβο σου, είσαι ο πιο τέλειος! Τιμή μας να είσαι σε αυτό το φόρουμ, κερδίζουμε πολλές γνώσεις! :) 

πάψε την ειρωνεία και αποδέξου το λάθος σου.. πρόσθεσα και χρόνια πολλά στο προηγούμενο μήνυμα ΄΄΄άιντε... μη σας πέσει η μύτη...

Μόλις τώρα, AntiCambeR είπε

Μίλα Βίρνα... Εννοείς πως ο συνομιλητής σου ενημερώνεται οτι τον ηχογραφείς αυτόματα απο την εφαρμογή της Xiaomi;Δηλαδή θες να πεις πως γνωρίζει το ρίσκο;

Ποιά ναρκωτικά δεν είναι εθιστικά;Ποιός λέει πως πρέπει να γίνουν νόμιμα;Εχεις κάποιο link και δεν μας το έχεις αποκαλύψει;Θες να πείς πως υπάρχει κάποια συνομωσία να γίνει μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού;Τι μας κρύβουν;Τι συμβαίνει Βίρνα;

Ποιοί προσπαθούν να αποδυναμώσουν την τριχιά και δεν έχει μείνει τρίχα για τρίχα;Θα σπάσει η τριχιά της κούνιας; Υπάρχει πλεκτάνη;

Διάβασε ποιο πάνω... σε προηγούμενα ποστ

λολ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsarouc είπε

πάψε την ειρωνεία και αποδέξου το λάθος σου.. πρόσθεσα και χρόνια πολλά στο προηγούμενο μήνυμα ΄΄΄άιντε... μη σας πέσει η μύτη...

Γιατί συγχύζεσαι?? Μια καλή κουβέντα δεν μπορούμε να σου πούμε?? Πολύ αρνητικός είσαι ρε παιδάκι μου...

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Ποιός η ποιά είσαι;Εχεις κρυφή ταυτότητα σαν τον Mat Damon;

τι εννοεις ποιος ή ποια ειμαι? 

λες οτι εχω κρυφη ταυτοτητα σαν τον mat damon αυτο μου λες γιαγκο?

μιλα γιαγκο, η τζαιαντ εχει και αυτη την χρονια θετικο προσημο στην τραπεζα...μιλα γιαγκο για το θεο...

μου λες οτι δεν ξερεις ποιος ή ποια ειμαι? αυτο μου λες?

με ρωτας αν εχω κρυφη ταυτητα σαν τον αυτον τον πιπα τον τσεισον μπορν...?

μιλα γιαγκο...

κτλ...κτλ...κτλ...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε

τι εννοεις ποιος ή ποια ειμαι? 

λες οτι εχω κρυφη ταυτοτητα σαν τον mat damon αυτο μου λες γιαγκο?

μιλα γιαγκο, η τζαιαντ εχει και αυτη την χρονια θετικο προσημο στην τραπεζα...μιλα γιαγκο για το θεο...

μου λες οτι δεν ξερεις ποιος ή ποια ειμαι? αυτο μου λες?

με ρωτας αν εχω κρυφη ταυτητα σαν τον αυτον τον πιπα τον τσεισον μπορν...?

μιλα γιαγκο...

κτλ...κτλ...κτλ...

Βίρνα, μετά απο ψάξιμο έχω έγκυρες πληροφορίες, υπάρχει η λύση:

Spoiler

Ignore 😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/8/2020 στις 5:00 ΜΜ, tsarouc είπε

Θα σε βοηθήσω εγώ. Για αυτό είμαστε άλλωστε όλοι εδώ μέσα...

Αναλυτικά εδώ

https://www.lawspot.gr/nomika-blogs/meropi_drakoy/katagrafi-tilefonikis-synomilias

Δεν θα συνέλθω ποτέ μετά από αυτό που διάβασα...

tenor.gif

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ... 

υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΛΗΣΗΣ ότι είναι παράνομη και τις παράνομες ναρκωτικές ουσίες που εθίζουν θανάσιμα  ΝΟΜΙΜΕΣ και ΜΗ ΕΘΙΣΤΙΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Και μάλιστα του στυλ " δεν είναι κακό που και που ένα τσιγαράκι" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ ότι θα έφτανε ο άνθρωπος σε τέτοιο επίπεδο.

Για να ενημερώσω τους υπόλοιπους σχετικα με την παραπληροφόρηση που προσφέρεις άπλετα στα συγκεκριμένα ποστ σου, τα παρακάτω είναι κατευθείαν από το λινκ που παραθέτεις στο ίδιο σου το ποστ 😂😂

https://www.lawspot.gr/nomika-blogs/meropi_drakoy/katagrafi-tilefonikis-synomilias

«Η καταγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας μπορεί μεν να συνεχιστεί στο πλαίσιο του GDPR, καθώς δεν απαγορεύονται απλά υπάρχουν πλέον πρόσθετες απαιτήσεις για την προστασία των δικαιωμάτων και ελευθεριών των φυσικών προσώπων στα οποία αναφέρονται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Όπως και με τη χρήση cookies σε ιστότοπους και άλλες μορφές συλλογής προσωπικών δεδομένων, η καταγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με τη νόμιμη συγκατάθεση του προσώπου, τηρουμένων των προϋποθέσεων λήψης της (άρθρο 7 του Kανονισμού). Η γραμμή για έγκυρη συγκατάθεση έχει αυξηθεί σημαντικά μετά από τον GDPR. Η συγκατάθεση πρέπει να παρέχεται με σαφή θετική ενέργεια, να είναι συγκεκριμένη, ρητή, σαφήςκαι εν πλήρει επίγνωση ένδειξης της συμφωνίας του υποκειμένου των δεδομένων υπέρ της επεξεργασίας των δεδομένων που το αφορούν. Η σιωπηρή συγκατάθεση δεν είναι πλέον αρκετή. Συνεπώς, τα άτομα θα πρέπει να συμφωνήσουν ρητά να καταγραφεί η κλήση τους.»

Αυτα λέει το λινκ που  μονος σου έστειλες ως «απόδειξη» ότι δεν ειναι παράνομο αυτό που κανεις... Μαλλον διάβασες μόνο την πρώτη σειρά και έμεινες εκεί επειδή σε βόλευε? Να υποθέσω ότι εχεις τη συγκατάθεση όλων των πελατών που ηχογραφείς;  Προφανώς διασφαλίζεις ότι τα άτομα συμφωνούν ρητά να καταγράφεται η κλήση τους ε; Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, σαφώς όχι... Απλά καταγραφεις παράνομα τους πελατες σου και το διαλαλείς κιόλας. Και αυτό επειδή βαριέσαι να καταγράψεις τις σημειώσεις σου με σωστό τρόπο, όπως κάνει όλος ο υπόλοιπος κόσμος, μην τυχόν και βγάλεις σημειωματάριο και ξεβολευτεις από τη... σέλα.

Έ ρε κάτι «επαγγελματίες» που υπάρχουν εκεί έξω..!

Spoiler

Αλλά βέβαια, επαγγελματίας τόσο ανεύθυνος δεν παίζει... Μάλλον για τρολακι της κακιάς ώρας πρόκειται, απλά έγραψα τα παραπάνω μη τυχόν και παρασυρθεί κανείς από τις ανακρίβειες του... 

Πάντως, για να το ελαφρύνουμε το θέμα λίγο φίλε @tsarouc αν δεν εχεις τίποτα καλύτερο να κανείς σήμερα (μιας και δεν είναι εργάσιμη και λογικά δεν θα εχεις παράνομα ηχογραφημένες συνομιλίες πελατών σου για να ακούσεις), σου προτείνω το εξής: διάβασε ξανά τα σχόλια σου σε αυτό το ποστ, προσπάθησε να ξεχάσεις ότι τα εχεις γράψει εσυ και σου υπόσχομαι, θα ρίξεις και πολύ γέλιο!

Α και αν θες κατέληξε σε ένα ψευδώνυμο... τη μια tsarouc, την άλλη ...tsarouca, την παρα άλλη tsarou9, tsarou11, tsarou1948...
Ετσι για να φαίνεται και ποιον πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά και ποιον όχι στην τελική... 

Ενταξει, το κατέγραψες; Η να στο πω σε voice να το ηχογραφήσεις για να το σημειώσεις μετά;!; 

Επεξ/σία από TheGrisGrisMan
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε

Για να ενημερώσω τους υπόλοιπους σχετικα με την παραπληροφόρηση που προσφέρεις άπλετα στα συγκεκριμένα ποστ σου, τα παρακάτω είναι κατευθείαν από το λινκ που παραθέτεις στο ίδιο σου το ποστ 😂😂

«Η καταγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας μπορεί μεν να συνεχιστεί στο πλαίσιο του GDPR, καθώς δεν απαγορεύονται απλά υπάρχουν πλέον πρόσθετες απαιτήσεις για την προστασία των δικαιωμάτων και ελευθεριών των φυσικών προσώπων στα οποία αναφέρονται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Όπως και με τη χρήση cookies σε ιστότοπους και άλλες μορφές συλλογής προσωπικών δεδομένων, η καταγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με τη νόμιμη συγκατάθεση του προσώπου, τηρουμένων των προϋποθέσεων λήψης της (άρθρο 7 του Kανονισμού). Η γραμμή για έγκυρη συγκατάθεση έχει αυξηθεί σημαντικά μετά από τον GDPR. Η συγκατάθεση πρέπει να παρέχεται με σαφή θετική ενέργεια, να είναι συγκεκριμένη, ρητή, σαφήςκαι εν πλήρει επίγνωση ένδειξης της συμφωνίας του υποκειμένου των δεδομένων υπέρ της επεξεργασίας των δεδομένων που το αφορούν. Η σιωπηρή συγκατάθεση δεν είναι πλέον αρκετή. Συνεπώς, τα άτομα θα πρέπει να συμφωνήσουν ρητά να καταγραφεί η κλήση τους.»Μαλλον διάβασες μόνο την πρώτη σειρά και έμεινες εκεί επειδή σε βόλευε? Να υποθέσω ότι εχεις τη συγκατάθεση όλων των πελατών που ηχογραφείς;  Προφανώς διασφαλίσεις ότι τα άτομα συμφωνούν ρητά να καταγράφεται η κλήση τους ε; Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, σαφώς όχι... Απλά καταγραφεις παράνομα τους πελατες σου και το διαλαλείς κιόλας. Και αυτό επειδή βαριέσαι να καταγράψεις τις σημειώσεις σου με σωστό τρόπο, όπως κάνει όλος ο υπόλοιπος κόσμος, μην τυχόν και βγάλεις σημειωματάριο και ξεβολευτεις από τη... σέλα.

Έ ρε κάτι «επαγγελματίες» που υπάρχουν εκεί έξω..!

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αλλά βέβαια, επαγγελματίας τόσο ανεύθυνος δεν παίζει... Μάλλον για τρολακι της κακιάς ώρας πρόκειται, απλά έγραψα τα παραπάνω μη τυχόν και παρασυρθεί κανείς από τις ανακρίβειες του... 

Πάντως, για να το ελαφρύνουμε το θέμα λίγο φίλε @tsarouc αν δεν εχεις τίποτα καλύτερο να κανείς σήμερα (μιας και δεν είναι εργάσιμη και λογικά δεν θα εχεις παράνομα ηχογραφημένες συνομιλίες πελατών σου για να ακούσεις), σου προτείνω το εξής: διάβασε ξανά τα σχόλια σου σε αυτό το ποστ, προσπάθησε να ξεχάσεις ότι τα εχεις γράψει εσυ και σου υπόσχομαι, θα ρίξεις και πολύ γέλιο!

Α και αν θες κατέληξε σε ένα ψευδώνυμο... τη μια tsarouc, την άλλη ...tsarouca, την παρα άλλη tsarou9, tsarou11, tsarou1948...
Ετσι για να φαίνεται και ποιον πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά και ποιον όχι στην τελική... 

Ενταξει, το κατέγραψες; Η να στο πω σε voice να το ηχογραφήσεις για να το σημειώσεις μετά;!; 

Δεν κατάλαβα τίποτε από ότι έγραψες.

Η ηχογράφηση κλήσης επιτρέπετε αρκεί να ενημερώνεις τον συνομιλητή σου. Σωστά?

Παράλληλα οι προσβολές σου αναφέρθηκαν στους διαχειριστές της σελίδας.

:)

Τον έξυπνο τον αγάπησαν πολλοί. Τον εξυπνάκια όχι.

Επεξ/σία από tsarouc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tsarouc είπε

Δεν κατάλαβα τίποτε από ότι έγραψες.

Η ηχογράφηση κλήσης επιτρέπετε αρκεί να ενημερώνεις τον συνομιλητή σου. Σωστά;

Μην ανυσηχεις... δεν τα έγραψα για να καταλάβεις κάτι εσυ, αλλα για να καταλάβουν οι υπόλοιποι. 
———
Καλά εμένα ρωτάς αν κανεις σωστά; Και αυτό, αφού εχεις ηχογραφήσει επανειλημμένα, κατά τα λεγόμενα σου όλους τους πελάτες σου; 

Ξαναδιαβασε το λινκ με τον νόμο περι ηχογραφήσεων που εσυ έστειλες, ΟΛΟ αυτή τη φορά μπας και ξεμπερδευτείς. 

Λεει πχ ότι δεν αρκεί απλά να ενημερωνεις τον συνομιλητή σου (κάτι που btw πρέπει να κανεις εσυ ο ιδιος με το στοματάκι σου και όχι το αυτοματο σύστημα του κινητού σου -που απο ότι θυμάμαι ειναι ενας ήχος στην εκκίνηση της ηχογράφησης η κάποιο μυνημα στα αγγλικά). Και πρέπει όχι μόνο να τον ενημερώνεις με σαφήνεια ΑΛΛΑ ΚΑΙ να το αποδέχεται ξεκάθαρα. Μα διάβασε το λινκ που έστειλες να κατατοπιστείς...

Και πάλι, αυτά τα γράφω προς αποφυγή παρεξηγήσεων μιας και μιλούσες με τόση σιγουριά η οποία τώρα χάθηκε...

Μαλλον θα σου κόπηκαν και τα γελάκια που έριχνες όταν ηχογραφείς τον κόσμο εν άγνοια του... 

Άντε καλο βράδυ, επιβεβαίωσες ότι δεν είσαι σίγουρος για αυτά που λες. Nothing else to do here with you...

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε

Μην ανυσηχεις... δεν τα έγραψα για να καταλάβεις κάτι εσυ, αλλα για να καταλάβουν οι υπόλοιποι. 
———
Καλά εμένα ρωτάς αν κανεις σωστά; Και αυτό, αφού εχεις ηχογραφήσει επανειλημμένα, κατά τα λεγόμενα σου όλους τους πελάτες σου; 

Ξαναδιαβασε το λινκ με τον νόμο περι ηχογραφήσεων που εσυ έστειλες, ΟΛΟ αυτή τη φορά μπας και ξεμπερδευτείς. 

Λεει πχ ότι δεν αρκεί απλά να ενημερωνεις τον συνομιλητή σου (κάτι που btw πρέπει να κανεις εσυ ο ιδιος με το στοματάκι σου και όχι το αυτοματο σύστημα του κινητού σου -που απο ότι θυμάμαι ειναι ενας ήχος στην εκκίνηση της ηχογράφησης η κάποιο μυνημα στα αγγλικά). Και πρέπει όχι μόνο να τον ενημερώνεις με σαφήνεια ΑΛΛΑ ΚΑΙ να το αποδέχεται ξεκάθαρα. Μα διάβασε το λινκ που έστειλες να κατατοπιστείς...

Και πάλι, αυτά τα γράφω προς αποφυγή παρεξηγήσεων μιας και μιλούσες με τόση σιγουριά η οποία τώρα χάθηκε...

Μαλλον θα σου κόπηκαν και τα γελάκια που έριχνες όταν ηχογραφείς τον κόσμο εν άγνοια του... 

Άντε καλο βράδυ, επιβεβαίωσες ότι δεν είσαι σίγουρος για αυτά που λες. Nothing else to do here with you...

Δεν μπορώ να σας καταλάβω. Η δεν τα γράφω καλά εγώ και δεν με καταλαβαίνετε εσείς.

Καταρχάς συμπεριφέρεστε σαν 20χρονα παιδάκια με τα ειρωνικά σχόλια και μου κόπηκαν τα γελάκια και δεν ξέρω και εγώ τι... ποιον πολεμάτε θα ήθελα να ήξερα.

Και ναι... αν είναι εκτός οικογένειας η κλήση,  ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ και έχω και την προφορική τους  συγκατάθεση. Στην αρχή ήταν δύσκολο. Σαν την μάσκα ένα πράγμα. Μετά γίνεται συνήθεια. Και ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει πει ποτέ όχι. Έχω περί τις 1000 κλήσεις για απόδειξη από τον Ιανουάριο ως τώρα. 

Ευχαριστημένος? 

Και επιτέλους παραδεχτείτε το λάθος σας. Η ηχογράφηση κλήσης ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ κατά το νόμο και εγώ έχω δίκιο και εσείς άδικο. Εδώ δεν γνωρίζατε μια απλή απάντηση αν τα iphone κάνουν η θα κάνουν ηχογράφηση κλήσης τι λέω τώρα.

Αλλά το τραγικό είναι ότι δεν παραδέχεστε τίποτε.

Τι σημασία έχει αν έχει περιορισμούς η όχι. Εσείς γράψατε ότι απαγορεύεται. Δεν απαγορεύεται λοιπόν. 

Καλημέρα 

:D

200.gif

Επεξ/σία από tsarouc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tsarouc είπε

Δεν μπορώ να σας καταλάβω. Η δεν τα γράφω καλά εγώ και δεν με καταλαβαίνετε εσείς.

Αυτό που δεν μπορεις να καταλάβεις dudaκο, είναι ότι τα επιχειρήματα σου έγιναν σκόνη στις προηγούμενες απάντησεις...

Η ηχογράφηση επιτρέπεται υπό προϋποθέσεις. Ο τρόπος που μας είπες ότι το κανεις εσυ με το κινητό σου, ΔΕΝ καλύπτει αυτές τις προϋποθέσεις. 

Το να προσθετεις πράγματα που λες τώρα τάχα μου ότι τα κανεις, επειδή καταλαβες πόσο εκτεθειμένος είσαι και σου τράβηξαν το αυτί, ενώ πριν δεν τα είχες υπόψιν καν, ούτε τα ανάφερεςμη νομιζεις ότι πειθει κανένα... Αλλα και ποιος νομιζεις ότι νοιάζεται; Εχεις πελάτες σου εδω μέσα; Ελπιζω όχι...

Ααα ξέχασα και το βασικό θέμα... θελεις τηλεφωνο να ηχογραφεί συνομιλίες. Οκ δεκτο, go ahead... Ναι, το iPhone δεν ηχογραφεί, όπως κ το 99% των τηλεφώνων εκεί έξω, κάτι που γίνεται πιο πολύ για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και των χρηστών τους, μιας και ειναι κάτι τελειως απλό απο τεχνικής άποψης και θυμάμαι παλια κάτι τηλέφωνα εποχής Ε71 το εκαναν... Παντως, FYI, αν θελει καποιος να ηχογραφεί πελάτες του, υπάρχουν πάμπολλες νόμιμες υπηρεσίες και τρόποι που μπορεί να το κανει. Αν αφυπνίστηκες απο όσα διάβασες εδω και θες, ψαξου σχετικά, δεν θα σου ανοίξω εγω άλλο τα μάτια... 

Από την άλλη, γενικά μιλώντας πάντα, αν καποιος προτιμαει τον  αυτοεξευτελισμό, 64A8D875-8398-4756-8545-404B6ECF5697.jpeg.01b17f79384b5cd2b9a0207c00293d79.jpeg

ΥΓ.

2 ώρες πριν, tsarouc είπε

Και ναι... αν είναι εκτός οικογένειας η κλήση ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ

Spoiler

Μα και την οικογένεια ηχογραφείς βρε μπαγάσα; 😆😆 Πραγματι τον εξυπνάκια δεν τον αγάπησε κανείς! Ασε που και στην οικογένεια χρειάζεται η συγκατάθεση του συνομιλητή, κάτι μου λέει...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TheGrisGrisMan είπε

Αυτό που δεν μπορεις να καταλάβεις dudaκο, είναι ότι τα επιχειρήματα σου έγιναν σκόνη στις προηγούμενες απάντησεις...

Η ηχογράφηση επιτρέπεται υπό προϋποθέσεις. Ο τρόπος που μας είπες ότι το κανεις εσυ με το κινητό σου, ΔΕΝ καλύπτει αυτές τις προϋποθέσεις. 

Το να προσθετεις πράγματα που λες τώρα τάχα μου ότι τα κανεις, επειδή καταλαβες πόσο εκτεθειμένος είσαι και σου τράβηξαν το αυτί, ενώ πριν δεν τα είχες υπόψιν καν, ούτε τα ανάφερεςμη νομιζεις ότι πειθει κανένα... Αλλα και ποιος νομιζεις ότι νοιάζεται; Εχεις πελάτες σου εδω μέσα; Ελπιζω όχι...

Ααα ξέχασα και το βασικό θέμα... θελεις τηλεφωνο να ηχογραφεί συνομιλίες. Οκ δεκτο, go ahead... Ναι, το iPhone δεν ηχογραφεί, όπως κ το 99% των τηλεφώνων εκεί έξω, κάτι που γίνεται πιο πολύ για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και των χρηστών τους, μιας και ειναι κάτι τελειως απλό απο τεχνικής άποψης και θυμάμαι παλια κάτι τηλέφωνα εποχής Ε71 το εκαναν... Παντως, FYI, αν θελει καποιος να ηχογραφεί πελάτες του, υπάρχουν πάμπολλες νόμιμες υπηρεσίες και τρόποι που μπορεί να το κανει. Αν αφυπνίστηκες απο όσα διάβασες εδω και θες, ψαξου σχετικά, δεν θα σου ανοίξω εγω άλλο τα μάτια... 

Από την άλλη, γενικά μιλώντας πάντα, αν καποιος προτιμαει τον  αυτοεξευτελισμό, 64A8D875-8398-4756-8545-404B6ECF5697.jpeg.01b17f79384b5cd2b9a0207c00293d79.jpeg

ΥΓ.

Απόκρυψη περιεχομένων

Μα και την οικογένεια ηχογραφείς βρε μπαγάσα; 😆😆 Πραγματι τον εξυπνάκια δεν τον αγάπησε κανείς! Ασε που και στην οικογένεια χρειάζεται η συγκατάθεση του συνομιλητή, κάτι μου λέει...

Κατάφερες και με κούρασες! 

Μπράβο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...