Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Antilogos1975 είπε

και σε δημοσια υπηρεσια να εισαι , ποιος σου δινει το δικαιωμα να ηχογραφεις κλησεις με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ  τηλεφωνο...

τι πινετε ρε γμτ....

Πάλι προσβολή.

Οκ... δεν πίνω εγώ τίποτε φίλε. Έχω το δικαίωμα και το κάνω. Και εσύ έχεις το δικαίωμα αν και δεν μπορείς αν έχεις συσκευή iPhone. Αυτή ήταν η ερώτηση μου.

Είναι νόμιμο και το κάνω. Που ακριβώς είναι το παράλογο?

Μόλις τώρα, stafaf είπε

Και γιατί να μας νοιάζει πού δουλεύεις;

Σοβαρά τώρα;

Εσύ το σχολίασες που δουλεύω όχι εγώ.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εγω τα παραταω...

δεν μπορω αλλο.

ας αναλαβει κανενας αλλος.

Δημοσ.

εγω τα παραταω...

δεν μπορω αλλο.

ας αναλαβει κανενας αλλος.

χαχαχαχαχαχαχα γιατί με βάρδιες δουλεύεται?

Εμ... δεν φταίω εγώ... 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsarouc είπε

χαχαχαχαχαχαχα γιατί με βάρδιες δουλεύεται?

Εμ... δεν φταίω εγώ... 

ναι, αδερφε...οτι πεις.

Δημοσ.

ναι, αδερφε...οτι πεις.

χαχαχαχαχαχα μιλάμε για πολύ γέλιο σήμερα... συγχωρέστε με ρε παιδιά αλλά έχετε πολύ πλάκα πραγματικά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

«Είναι νόμιμο να ηχογραφείς αλλά ο νόμος είναι γελοίος»

Τάδε έφη...

😂😂😂😂

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsarouc είπε

χαχαχαχαχαχα μιλάμε για πολύ γέλιο σήμερα... συγχωρέστε με ρε παιδιά αλλά έχετε πολύ πλάκα πραγματικά..

χαρα μας η διασκεδαση σου....

να δεις ποσοι γελανε με αυτα που γραφεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CheOnWeb είπε

«Είναι νόμιμο να ηχογραφείς αλλά ο νόμος είναι γελοίος»

Τάδε έφη...

😂😂😂😂

Είναι νόμιμο υπό προϋποθέσεις. Δεν έπρεπε να υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Εκεί είναι η γελοιότητα.

1 λεπτό πριν, Antilogos1975 είπε

Ναι έχεις δίκιο... όντως γελάνε με αυτά που σας γράφω...

Και η ειρωνεία τελικά ξέρετε ποια είναι?

Ότι σε λίγο θα κάνει και το iPhone... 

Αποτέλεσμα... μην ρωτάς κατόχους iPhone για απορίες που έχεις σχετικά με αυτό. Δεν ξέρουν να σου απαντήσουν

https://www.gsmarena.com/new_leak_suggests_native_call_recording_coming_to_ios_14-news-43666.php

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε

Δε γελάμε αδερφέ, μας ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Αλλά προκειμένου και φάμε κάνα ban άστον να γράφει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, stafaf είπε

Δε γελάμε αδερφέ, μας ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Αλλά προκειμένου και φάμε κάνα ban άστον να γράφει. 

Βρε παιδιά για όνομα που Θεού μέρα που είναι και η σημερινή. Γιατί να τσαντίζεστε όταν δεν έχετε να απαντήσετε αυτό που θέλετε? Δεν μπορεί να είναι όλα ρόδινα στην ζωή. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Και χαρείτε που τα iPhone σας (αν τελικά όντως το κάνει και Ελλάδα με μήνυμα προειδοποίησης μετά από 10 χρόνια που έχω να ασχοληθώ με Apple Προιόντα θα το πάρω επιτέλους ΚΑΙ ΕΓΩ) θα κάνουν και αυτά ηχογράφηση κλήσης και μην συγχύζεστε δίχως λόγο.

Επεξ/σία από tsarouc
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsarouc είπε

Και η ειρωνεία τελικά ξέρετε ποια είναι?

Ότι σε λίγο θα κάνει και το iPhone... 

Αποτέλεσμα... μην ρωτάς κατόχους iPhone για απορίες που έχεις σχετικά με αυτό. Δεν ξέρουν να σου απαντήσουν

https://www.gsmarena.com/new_leak_suggests_native_call_recording_coming_to_ios_14-news-43666.php

1. Κυκλοφόρησε η 14 και δεν το μάθαμε;

2. Μετά απ' αυτό θα πάρεις iphone?

3. Είδες πως το εφαρμόζουν οι σοβαρές εταιρίες ή διάβασες μόνο τον τίτλο; 

"The feature will allegedly notify the person on the other side and will also remind the one recording to respect local jurisdiction."

Γι'αυτό σου λέω, καλό είναι το... emui για σένα. 

Μη κοιτάς παραπερα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stafaf είπε

1. Κυκλοφόρησε η 14 και δεν το μάθαμε;

2. Μετά απ' αυτό θα πάρεις iphone?

3. Είδες πως το εφαρμόζουν οι σοβαρές εταιρίες ή διάβασες μόνο τον τίτλο; 

"The feature will allegedly notify the person on the other side and will also remind the one recording to respect local jurisdiction."

Γι'αυτό σου λέω, καλό είναι το... emui για σένα. 

Μη κοιτάς παραπερα. 

Κατάλαβα...

Παραδίνομαι....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Βρε παιδιά για όνομα που Θεού μέρα που είναι και η σημερινή. Γιατί να τσαντίζεστε όταν δεν έχετε να απαντήσετε αυτό που θέλετε? Δεν μπορεί να είναι όλα ρόδινα στην ζωή. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Και χαρείτε που τα iPhone σας (αν τελικά όντως το κάνει και Ελλάδα με μήνυμα προειδοποίησης μετά από 10 χρόνια που έχω να ασχοληθώ με Apple Προιόντα θα το πάρω επιτέλους ΚΑΙ ΕΓΩ) θα κάνουν και αυτά ηχογράφηση κλήσης και μην συγχύζεστε δίχως λόγο.

Ναι ναι ναι ότι πεις έλα σώπα τώρα, ηρέμησε μέρα που είναι όπως λες ε, μην μας πάθεις και τίποτα..! Ασχολησου με ότι έχεις που είναι και το πιο τέλειο αφού ηχογραφεί κιόλας μην το ξεχνάμε ε..?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ektorme είπε

Ναι ναι ναι ότι πεις έλα σώπα τώρα, ηρέμησε μέρα που είναι όπως λες ε, μην μας πάθεις και τίποτα..! Ασχολησου με ότι έχεις που είναι και το πιο τέλειο αφού ηχογραφεί κιόλας μην το ξεχνάμε ε..?

Δεν παθαίνω τίποτε. Για εσάς ανησυχώ... γενικά... 

Και ναι είναι τέλειο για μένα αφού κάνει αυτά που θέλω.

Προς το παρόν... μόλις βρω κάτι καλύτερο (θέλω να πιστεύω iphone με ios 14 από ότι διάβασα στο Gsmarena) θα το πάρω. 

Έτσι πάνε αυτά.

Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους σας αδέρφια. Η ζωή είναι μικρή για να την σπαταλάμε με αψιμαχίες...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsarouc είπε

Δεν παθαίνω τίποτε. Για εσάς ανησυχώ... γενικά... 

Και ναι είναι τέλειο για μένα αφού κάνει αυτά που θέλω.

Προς το παρόν... μόλις βρω κάτι καλύτερο (θέλω να πιστεύω iphone με ios 14 από ότι διάβασα στο Gsmarena) θα το πάρω. 

Έτσι πάνε αυτά.

Μπράβο σου, είσαι ο πιο τέλειος! Τιμή μας να είσαι σε αυτό το φόρουμ, κερδίζουμε πολλές γνώσεις! :) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...