tsarouc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, ektorme είπε Ευχαριστούμε Μαγκάιβερ. Όταν θα δεις στην πράξη τα προβλήματα και αρχίσουν οι κατραπακιές έλα να μας ξανα ανοιξεις τα μάτια. ? ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ
AtiX Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, tsarouc είπε Θα σε βοηθήσω εγώ. Για αυτό είμαστε άλλωστε όλοι εδώ μέσα... Αναλυτικά εδώ https://www.lawspot.gr/nomika-blogs/meropi_drakoy/katagrafi-tilefonikis-synomilias Δεν θα συνέλθω ποτέ μετά από αυτό που διάβασα... ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ... υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΛΗΣΗΣ ότι είναι παράνομη και τις παράνομες ναρκωτικές ουσίες που εθίζουν θανάσιμα ΝΟΜΙΜΕΣ και ΜΗ ΕΘΙΣΤΙΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Και μάλιστα του στυλ " δεν είναι κακό που και που ένα τσιγαράκι" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ ότι θα έφτανε ο άνθρωπος σε τέτοιο επίπεδο. Θα μπορούσες να "μεγαλώσεις" πρώτα και μετά να έρθεις και να μου πεις τι πιστεύεις και τι όχι... ειλικρινά εδώ ο κόσμος ζητάει νομιμοποίηση και εσύ ακόμα βάζεις ταμπέλες στο "τσιγάρο"... Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από AtiX 1 1
tsarouc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, john114 είπε Αρχικά θέλω να απαντήσω πιο πολύ σε αυτούς που λένε συνέχεια για το ios λες και δεν ξέρω γω τι κάνουμε με τα Ανδροιδ κινητά μας,που δεν γίνεται;;Δεύτερον ο λόγος που δεν αγοράζαμε iphone ήταν πάντα η τιμή του,όχι το ios!!Όταν πλέον μου βγαινει η Samsung με το note ultra πολύ πιο ακριβή ακόμα και από το iPhone,αν θέλω ναυαρχίδα δεν έχει πλέον λογω ύπαρξης..Βεβαια δεν θα πάρω ποτέ ναυαρχίδα,γιατί γενικά από την τηλεόραση μου Μέχρι το νιχοκοπτη μου κοιτάζω να είναι value for money..Χρήστης Ανδροιδ αλλά και ipad.. Μπορεί και να έχεις δίκιο για μια μεγάλη μερίδα χρηστών. Αλλά υπάρχουν και αυτοί οι χρήστες όπως έγραψα ξεκάθαρα για εμένα ότι είναι ΚΑΘΑΡΑ ο λόγος ηχογράφησης που δεν με ενδιαφέρει ΚΑΜΙΑ εταιρία παρά αυτή που μπορεί να το κάνει. Εννοείται ότι προτιμάω τον καλύτερο επεξεργαστή (Kirin 990 5G) ΑΠΟ τις καλύτερες κάμερες (Mate 30 5G) και από τα καλύτερα σπεκς σε συσκευές android. ΑΛΛΑ... αν δεν υπήρχε συσκευή που να τα κάνει όλα όπως θέλω θα πήγαινα και σε απλή συσκευή αρκεί να το έκανε.
AntiCambeR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 31 λεπτά πριν, tsarouc είπε Ο νόμος απαγόρευσης ηχογράφησης κλήσης είναι ΓΕΛΟΙΟΣ. Φοβάσαι να μιλήσεις ? ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ! Κρύβεις κάτι? ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ. Θέλεις να κοροιδέψεις κάποιον? ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ. Θέλεις να πεις ψέματα? Βρες διαφορετικό τρόπο. Θες να κάνεις κάποια παρανομία? ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. Και άλλα πολλά μπορώ να πως ως παραδείγματα. Εγώ προσωπικά δεν το κάνω για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο από τους παραπάνω (για να ξεμπροστάζω ψεύτες, απατεώνες, εγγληματίες κλπ). Το κάνω γιατί μιλάω πολύ στο τηλέφωνο (όπως κάθε επαγγελματίας) και επειδή είμαι και κάποιας ηλικίας, είναι το καλύτερο σημειωματάριο/υπενθύμιση για εμένα. Ανοίγω στο Mate 30 5G μου της κινέζικης προέλευσης (γιατί κανένα ευρωπαϊκό πλέον δεν κάνει) στο τέλος της ημέρας, ακούω τις πιο σημαντικές κλήσεις και κρατάω με την ησυχία μου σημειώσεις για την υπόλοιπη μέρα/εβδομάδα. Οδηγώ την μηχανή και μιλάω στο κινητό με το BT (αφού κάνω δεξιά και ανάψω αλάρμ) και δεν βγάζω ΚΑΝ το κράνος. Μου δίνουν διευθύνσεις, οδηγίες και ότι παρόμοιο μπορείς να πεις από το κινητό και μου λένε " το σημείωσες" και εγώ από μέσα μου λέω χεχε... και φωναχτά λέω βέβαια συνεχίστε Παράλληλα Για τους παγαπόντιδες η όταν κάποια συμφωνία με πελάτη/προμηθευτή/ φίλο κλπ κλείσει τηλεφωνικά και μετά από ένα μήνα μου πει εγώ στο τηλέφωνο σου είχα πει 200 ευρώ ενώ στην πραγματικότητα μου είχε πει 150 με την έκπτωση τότε απλά του βάζω την κλήση να την ακούσει και ζητάει και συγνώμη. Υπάρχει άραγε καλύτερη χρήση από αυτήν? Με λίγα λόγια από όταν έγινε εφικτή η ηχογράφηση κλήσης, ήταν ο παράγοντας νούμερο ένα για εμένα. Κινητό ΤΗΛΕΦΩΝΟ δίχως την δυνατότητα ηχογράφησης κλήσης προσωπικά δεν με αγγίζει ούτε στο χιλιόμετρο. Αν και φανατικός της τεχνολογίας καθώς και άρρωστος γκατζετάκιας μπορεί να τα δοκιμάζω σχεδόν όλα ακριβά και φτηνά κινητά αλλά πάντα έχω στην κατοχή μου ως κύρια συσκευή ΜΟΝΟ αυτή που θα κάνει ηχογράφηση κλήσης και ΜΟΝΟ πλέον αυτή που θα έχει και απροβλημάτιστη / ευέλικτη εμπειρία χρήσης με αυτή τη δυνατότητα. (ανοίγω μια επαφή βλέπω ΟΛΕΣ τις κλήσεις από Ιανουάριο που έχω το Mate 30 5G μου το αγαπημένο ταξινομιμένες ημερολογιακά μέγεθος διάρκεια τοποθεσία και με ταχύτητα / σταθερότητα μοναδική.). Και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. Αγαπούσα για παράδειγμα την Xiaomi έως το Mi9 τώρα πια ΟΧΙ. Αγαπάω την Huawei Με την ποιότητα της κάμερας και τον Kirin κλπ κλπ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ και δεν αγοράζω καμία συσκευή της. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ Κίνα όπου η ηχογράφηση κλήσης είναι ενσωματωμένη στο σύστημα μέσα στον Dialer Και μάλιστα με μοναδικό τρόπο. ΕΙΠΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ στο να ηχογραφώ εγώ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ (δεν με ενδιαφέρει αν θα με ηχογραφούν οι άλλοι η όχι) στο ότι δεν θέλω να με ηχογραφούν οι άλλοι! Δηλαδή μας λες πως όσοι δεν αποδέχονται την ηχογραφημένη συνομιλία δεν έχουν λόγο την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων και πρέπει να σταματήσουν να μιλούν στο κινητό;Η μη αποδοχή σημαίνει πως κρύβουν κάτι;Το fuck logic το γνωρίζεις; Οι συνομιλητές σου όμως δεν γνωρίζουν πως ηχογραφείς τις κλήσεις.Αν λοιπόν κάποια στιγμή όπως γράφεις δείξεις την ηχογραφημένη συνομιλία σε κάποιον που έγινε μεταξύ σας για να του αποδείξεις πως έχεις δίκιο, έχει το δικαίωμα να σε τρέχει στα δικαστήρια. Εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει αν σε ηχογραφούν, αυτούς τους ρώτησες;Τους ενημερώνεις στην αρχή της συνομιλίας πως ηχογραφείς την κλήση όπως κάνουν πχ οι πάροχοι και εφόσον το αποδέχεσαι συνεχίζεις; Βάζω στοίχημα πως όχι.Ενημέρωσέ τους και θα φας πολλά άκυρα, θα σου κλείνουν το τηλέφωνο. Θα βρεθείς μπλεγμένος ακόμα και μόνο αν 1 σου κάνει μήνυση. Κάνε παράπονα λοιπόν για τον γελοίο νόμο όπως τον αποκαλείς να τους μαλώσεις, θα γελάνε. 5 3
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, tsarouc είπε ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ φίλε ΟΥΤΕ ΕΣΥ. Διάβασε τον ΚΑΛΑ και έλα να ζητήσεις συγνώμη για τα λάθη και την παραπληροφόρηση που γράφεις ΔΗΜΟΣΙΑ. Δηλαδή σε οποιαδήποτε υπηρεσία δημόσια ιδιωτική κατάστημα κλπ κάνεις κλήση ΕΣΥ και ακούς το μήνυμα τους συνδέεις όλους με νέα ζηλανδία? Τρομερός Γιατί, είσαι εσυ δημόσια υπηρεσία και θα ηχογραφείς; εσυ και αν είσαι τρομερός ...
tsarouc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 29 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε Γιατί, είσαι εσυ δημόσια υπηρεσία και θα ηχογραφείς; εσυ και αν είσαι τρομερός ... Δεν ξέρεις τι είμαι οπότε δεν πρέπει να μιλάς. 58 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Δηλαδή μας λες πως όσοι δεν αποδέχονται την ηχογραφημένη συνομιλία δεν έχουν λόγο την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων και πρέπει να σταματήσουν να μιλούν στο κινητό;Η μη αποδοχή σημαίνει πως κρύβουν κάτι;Το fuck logic το γνωρίζεις; Οι συνομιλητές σου όμως δεν γνωρίζουν πως ηχογραφείς τις κλήσεις.Αν λοιπόν κάποια στιγμή όπως γράφεις δείξεις την ηχογραφημένη συνομιλία σε κάποιον που έγινε μεταξύ σας για να του αποδείξεις πως έχεις δίκιο, έχει το δικαίωμα να σε τρέχει στα δικαστήρια. Εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει αν σε ηχογραφούν, αυτούς τους ρώτησες;Τους ενημερώνεις στην αρχή της συνομιλίας πως ηχογραφείς την κλήση όπως κάνουν πχ οι πάροχοι και εφόσον το αποδέχεσαι συνεχίζεις; Βάζω στοίχημα πως όχι.Ενημέρωσέ τους και θα φας πολλά άκυρα, θα σου κλείνουν το τηλέφωνο. Θα βρεθείς μπλεγμένος ακόμα και μόνο αν 1 σου κάνει μήνυση. Κάνε παράπονα λοιπόν για τον γελοίο νόμο όπως τον αποκαλείς να τους μαλώσεις, θα γελάνε. Φυσικά και ενημερώνει το κινητό ότι γίνεται ηχογράφηση κλήσης. Που είναι το δύσκολο? Το δύσκολο είναι να έχεις την δυνατότητα.. Αλλά και να μην ενημέρωνε εδώ λέμε ότι τα ναρκωτικά δεν είναι εθιστικά και πρέπει να γίνουν νόμιμα. αυτό θα μας ενοχλούσε? Μιλάμε δεν έχει μείνει τρίχα για τρίχα 1 1
stafaf Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 33 λεπτά πριν, tsarouc είπε Δεν ξέρεις τι είμαι οπότε δεν πρέπει να μιλάς. Φυσικά και ενημερώνει το κινητό ότι γίνεται ηχογράφηση κλήσης. Που είναι το δύσκολο? Το δύσκολο είναι να έχεις την δυνατότητα.. Αλλά και να μην ενημέρωνε εδώ λέμε ότι τα ναρκωτικά δεν είναι εθιστικά και πρέπει να γίνουν νόμιμα. αυτό θα μας ενοχλούσε? Μιλάμε δεν έχει μείνει τρίχα για τρίχα Φιλικά θα στο πω, μας έχεις το κεφάλι τούμπανο μ'αυτή την ηχογράφηση κλήσης. Δεν ενδιαφέρει κανέναν απο'δω, πορώνεσαι τόσο πολύ εδώ και αλλού που σε έχω παρακολουθήσει και καταντάς εκνευριστικός. Βρες ένα νήμα με huawei και πέστα αδερφέ, μη μας πάθεις και τπτ. Αλλά γιατί εδώ?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, stafaf είπε Φιλικά θα στο πω, μας έχεις το κεφάλι τούμπανο μ'αυτή την ηχογράφηση κλήσης. Δεν ενδιαφέρει κανέναν απο'δω, πορώνεσαι τόσο πολύ εδώ και αλλού που σε έχω παρακολουθήσει και καταντάς εκνευριστικός. Βρες ένα νήμα με huawei και πέστα αδερφέ, μη μας πάθεις και τπτ. Αλλά γιατί εδώ? μην το εχουμε και κριμα στο λαιμο μας...
tsarouc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, stafaf είπε Φιλικά θα στο πω, μας έχεις το κεφάλι τούμπανο μ'αυτή την ηχογράφηση κλήσης. Δεν ενδιαφέρει κανέναν απο'δω, πορώνεσαι τόσο πολύ εδώ και αλλού που σε έχω παρακολουθήσει και καταντάς εκνευριστικός. Βρες ένα νήμα με huawei και πέστα αδερφέ, μη μας πάθεις και τπτ. Αλλά γιατί εδώ? Με αφορμή το νέο iPhone απλά έκανα μια ερώτηση. Αν κάνει ηχογράφηση κλήσης είτε το νέο είτε τα τωρινά. Αν όπως λες δεν τον ενδιαφέρει γιατί ασχολείται και απαντά δεν καταλαβαίνω. Και η συζήτηση απλά εξελίχθηκε. Εγώ δεν παθαίνω τίποτε μην αγχώνεσαι φίλε. Αυτοί που δεν μπορούν να απαντήσουν με ένα απλό όχι δεν έκανε δεν κάνει και ίσως να μην κάνει και ποτέ μην πάθουν κάτι. Αν δεν αντέχετε την συζήτηση απλά μην συζητάτε παιδιά. Δεν είναι τρόπος αυτός...
stafaf Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, tsarouc είπε Με αφορμή το νέο iPhone απλά έκανα μια ερώτηση. Αν κάνει ηχογράφηση κλήσης είτε το νέο είτε τα τωρινά. Αν όπως λες δεν τον ενδιαφέρει γιατί ασχολείται και απαντά δεν καταλαβαίνω. Και η συζήτηση απλά εξελίχθηκε. Εγώ δεν παθαίνω τίποτε μην αγχώνεσαι φίλε. Αυτοί που δεν μπορούν να απαντήσουν με ένα απλό όχι δεν έκανε δεν κάνει και ίσως να μην κάνει και ποτέ μην πάθουν κάτι. Αν δεν αντέχετε την συζήτηση απλά μην συζητάτε παιδιά. Δεν είναι τρόπος αυτός... Δεν κάνει ηχογράφηση κλήσης το iphone. Μην πάρεις. Απευθύνεται σε κατοίκους πολιτισμένων χωρών που δεν επιτρέπεται να ηχογραφεί ο ένας τον άλλον. Μείνε με το huawei, καλό είναι κι αυτό. Οκ? Έληξε? 2 2
tsarouc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε θα σου ελεγα κατι τωρα, αλλα ειμαστε σε σαιτ σοβαρο και δεν θελω να το κανουμε ροντεο εδω μεσα. αραξε την πετσα σου λοιπον και μην γραφεις αηδιες...και οταν τρως στριμωγμα αρχιζεις τα ντεμεκ και καλα και ετσι και αλλιως... Εγώ στριμώχτικα? Αδερφέ δεν είναι δύσκολο να πεις όχι δεν κάνει και να λήξη εκεί η συζήτηση. Τι ακριβώς υπερασπίζεσαι δεν καταλαβαίνω. Αν θεωρείς όντως το σαιτ σοβαρό προσπάθησε να απαντάς σοβαρά και όχι με τόσο προσβλητικό τρόπο. Είπατε ότι είναι παράνομη η ηχογράφηση κλήσης = λάθος. Είπα ξεκάθαρα που χρειάζεται η ηχογράφηση κλήσης με παραδείγματα = κανένα σχόλιο. Έδωσα παράδειγμα γιατί είναι τόσο γελοίος ένας τέτοιος νόμος και ο άλλος είπε ότι τα ναρκωτικά δεν είναι εθιστικά και μια στο τόσο δεν κάνουν κακό. Και τώρα εσύ βρίζεις (έμμεσα) έναν άγνωστο. Που ακριβώς βρισκόμαστε δεν καταλαβαίνω. Εγώ δεν στριμώχτικα πουθενά όπως καταλαβαίνεις. Μόνο έκπληκτος έχω μείνει. 2 λεπτά πριν, stafaf είπε Δεν κάνει ηχογράφηση κλήσης το iphone. Μην πάρεις. Απευθύνεται σε κατοίκους πολιτισμένων χωρών που δεν επιτρέπεται να ηχογραφεί ο ένας τον άλλον. Μείνε με το huawei, καλό είναι κι αυτό. Οκ? Έληξε? Από την αρχή έληξε αφού κατάλαβα περί τίνος πρόκειται. Πόσο δύσκολο ήταν να μην γίνει όλη αυτή η συζήτηση και η ένταση και να απαντούσε κάποιος "πολιτισμένος" από την παρέα σας ακριβώς όπως "πολιτισμένα" απάντησες εσύ τώρα? Και προσθέτω ... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ? Η ηχογράφηση ΚΛΗΣΗΣ επιτρέπεται και είναι ΝΟΜΙΜΗ. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από tsarouc
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, tsarouc είπε Εγώ στριμώχτικα? Αδερφέ δεν είναι δύσκολο να πεις όχι δεν κάνει και να λήξη εκεί η συζήτηση. Τι ακριβώς υπερασπίζεσαι δεν καταλαβαίνω. Αν θεωρείς όντως το σαιτ σοβαρό προσπάθησε να απαντάς σοβαρά και όχι με τόσο προσβλητικό τρόπο. Είπατε ότι είναι παράνομη η ηχογράφηση κλήσης = λάθος. Είπα ξεκάθαρα που χρειάζεται η ηχογράφηση κλήσης με παραδείγματα = κανένα σχόλιο. Έδωσα παράδειγμα γιατί είναι τόσο γελοίος ένας τέτοιος νόμος και ο άλλος είπε ότι τα ναρκωτικά δεν είναι εθιστικά και μια στο τόσο δεν κάνουν κακό. Και τώρα εσύ βρίζεις (έμμεσα) έναν άγνωστο. Που ακριβώς βρισκόμαστε δεν καταλαβαίνω. Εγώ δεν στριμώχτικα πουθενά όπως καταλαβαίνεις. Μόνο έκπληκτος έχω μείνει. αδερφε, ολα αυτα εγω τα ακουω (διαβαζω) βερεσε.... οταν λες στον αλλον δεν ξερεις ποιος ειμαι οποτε μην μιλας...περιμενεις σοβαρη κουβεντα απο εκει και περα...? ειλικρινα τωρα...
tsarouc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Antilogos1975 είπε αδερφε, ολα αυτα εγω τα ακουω (διαβαζω) βερεσε.... οταν λες στον αλλον δεν ξερεις ποιος ειμαι οποτε μην μιλας...περιμενεις σοβαρη κουβεντα απο εκει και περα...? ειλικρινα τωρα... Εσύ κατάλαβες απειλή. Εγώ μιλάω με απλότητα. Φυσικά και είναι αστείο να απειλεί κάποιος πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Αλλά αν ας πούμε δουλεύω σε δημόσια υπηρεσία εσύ το ξέρεις? Λέω τώρα... Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από tsarouc
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, tsarouc είπε Εσύ κατάλαβες απειλή. Εγώ μιλάω με απλότητα. Φυσικά και είναι αστείο να απειλεί κάποιος πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Αλλά αν ας πούμε δουλεύω σε δημόσια υπηρεσία εσύ το ξέρεις? Λέω τώρα... και σε δημοσια υπηρεσια να εισαι , ποιος σου δινει το δικαιωμα να ηχογραφεις κλησεις με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ τηλεφωνο... τι πινετε ρε γμτ....
stafaf Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, tsarouc είπε Εσύ κατάλαβες απειλή. Εγώ μιλάω με απλότητα. Φυσικά και είναι αστείο να απειλή κάποιος πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Αλλά αν ας πούμε δουλεύω σε δημόσια υπηρεσία εσύ το ξέρεις? Λέω τώρα... Και γιατί να μας νοιάζει πού δουλεύεις; Σοβαρά τώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις