tsarouc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Ρε παιδιά ηχογράφηση κλήσης κάνει το μήλο η όχι ακόμη? 1 1
CheOnWeb Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 5 minutes ago, tsarouc said: Ρε παιδιά ηχογράφηση κλήσης κάνει το μήλο η όχι ακόμη? Ευτυχώς όχι απ’ ό,τι ξέρω. Γιατί ρωτάς; Σ’ αρέσει να σε ηχογραφούν; 😁 4
tsarouc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, CheOnWeb είπε Ευτυχώς όχι απ’ ό,τι ξέρω. Γιατί ρωτάς; Σ’ αρέσει να σε ηχογραφούν; 😁 Το γράφεις για πλάκα η όντως το εννοείς? Και γιατί λες ευτυχώς? Εγώ δεν αναφέρομαι για τους άλλους αν με ηχογραφούν αλλά εγώ να ηχογραφώ τις κλήσεις μου. Το κάνει η δεν το κάνει για να αξιοποιήσουμε την συζήτηση. ? 1 1
CheOnWeb Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 20 minutes ago, tsarouc said: Το γράφεις για πλάκα η όντως το εννοείς? Και γιατί λες ευτυχώς? Εγώ δεν αναφέρομαι για τους άλλους αν με ηχογραφούν αλλά εγώ να ηχογραφώ τις κλήσεις μου. Το κάνει η δεν το κάνει για να αξιοποιήσουμε την συζήτηση. ? Είπα, απ’ ό,τι ξέρω όχι. Αλλά και να είχε, αυτό δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι μπορούν να σε ηχογραφούν; Τι εννοείς «αναφέρομαι στο να ηχογραφώ εγώ και όχι να με ηχογραφούν οι άλλοι»; Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Το γελάκι ήταν επειδή ήμουν σίγουρος ότι σκεφτόσουν μόνο τη δική σου πλευρά. Για πες όμως, σ’ αρέσει να σε ηχογραφούν; Σε πειράζει; Δεν σε νοιάζει; Πώς το βλέπεις το θέμα από άποψη ιδιωτικότητας; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 29 λεπτά πριν, tsarouc είπε Το γράφεις για πλάκα η όντως το εννοείς? Και γιατί λες ευτυχώς? Εγώ δεν αναφέρομαι για τους άλλους αν με ηχογραφούν αλλά εγώ να ηχογραφώ τις κλήσεις μου. Το κάνει η δεν το κάνει για να αξιοποιήσουμε την συζήτηση. ? Εγώ προσωπικά αν με ηχογραφούσε κάποιος και το μάθαινα θα τον είχα συνδέσει με νέα Ζηλανδία.... θα έπαιρνε ...θα έπαιρνε ..θα ξανά-έπαιρνε...
tsarouc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, AtiX είπε Κοίτα δεν θέλω να σου χαλάσω το ποίημα, αλλά όταν και όσες φορές η apple έχει βγάλει "φτηνή" συσκευή, οι πωλήσεις της έχει ξεπεράσει το τριψήφιο νούμερο σε εκατομμύρια το χρόνο... αντίστοιχες σε τιμές συσκευές android παρακαλάνε να έχουν έστω και το 30% αυτών των πωλήσεων... αλήθεια έχετε συνειδητοποιήσει ότι μόνο τρεις εταιρίες καταφέρνουν να πουλήσουν ναυαρχίδες με ποιότητα και επιδόσεις, όταν κάποτε ήταν έξη και οι συνολικές πωλήσεις τους δεν ακουμπάνε τις πωλήσεις του iPhone? Μπορείς να εξηγήσεις γιατί κάποιοι να προτιμάνε το ακριβό 11 και όχι τα αντίστοιχα androids? Γιατί οι πωλήσεις της Apple είναι "σταθερές" ενώ των ακριβών androids τα τελευταία χρόνια έχουν γκρεμοτσακιστεί? Αν συνεχίζεις να πιστεύεις μετά από αυτά τα παραπάνω λεγόμενα σου, τι να πω??? Αναφορά σε κείμενο Για να ηχογραφείς εσύ σημαίνει ότι μπορούν και οι άλλοι... Δεν είμαι ποιητής και δεν είναι ποίημα το γραπτό μου. Επί του θέματος. Το ότι ένα προιόν πουλάει και έχει μεγάλη επιτυχία στο εμπόριο σημαίνει ότι είναι και καλό? Γιατί και τα ναρκωτικά πουλάνε σαν τρελά και ανεβαίνουν κάθε χρόνο αν πιάνεις τι λέω. Προιόν είναι και αυτό να σε προλάβω και δεν είναι καθόλου γελοία η σύγκριση. Το νόημα θέλω να πιάσεις και εσύ και οι υπόλοιποι φανατικοί της κάθε εταιρίας. Στο θέμα ηχογράφησης. Μακάρι να μπορούσαν και να γνώριζαν όλοι αυτή τη δυνατότητα είναι η γνώμη μου. Ο νόμος απαγόρευσης ηχογράφησης κλήσης είναι ΓΕΛΟΙΟΣ. Φοβάσαι να μιλήσεις ? ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ! Κρύβεις κάτι? ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ. Θέλεις να κοροιδέψεις κάποιον? ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ. Θέλεις να πεις ψέματα? Βρες διαφορετικό τρόπο. Θες να κάνεις κάποια παρανομία? ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. Και άλλα πολλά μπορώ να πως ως παραδείγματα. Εγώ προσωπικά δεν το κάνω για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο από τους παραπάνω (για να ξεμπροστάζω ψεύτες, απατεώνες, εγγληματίες κλπ). Το κάνω γιατί μιλάω πολύ στο τηλέφωνο (όπως κάθε επαγγελματίας) και επειδή είμαι και κάποιας ηλικίας, είναι το καλύτερο σημειωματάριο/υπενθύμιση για εμένα. Ανοίγω στο Mate 30 5G μου της κινέζικης προέλευσης (γιατί κανένα ευρωπαϊκό πλέον δεν κάνει) στο τέλος της ημέρας, ακούω τις πιο σημαντικές κλήσεις και κρατάω με την ησυχία μου σημειώσεις για την υπόλοιπη μέρα/εβδομάδα. Οδηγώ την μηχανή και μιλάω στο κινητό με το BT (αφού κάνω δεξιά και ανάψω αλάρμ) και δεν βγάζω ΚΑΝ το κράνος. Μου δίνουν διευθύνσεις, οδηγίες και ότι παρόμοιο μπορείς να πεις από το κινητό και μου λένε " το σημείωσες" και εγώ από μέσα μου λέω χεχε... και φωναχτά λέω βέβαια συνεχίστε Παράλληλα Για τους παγαπόντιδες η όταν κάποια συμφωνία με πελάτη/προμηθευτή/ φίλο κλπ κλείσει τηλεφωνικά και μετά από ένα μήνα μου πει εγώ στο τηλέφωνο σου είχα πει 200 ευρώ ενώ στην πραγματικότητα μου είχε πει 150 με την έκπτωση τότε απλά του βάζω την κλήση να την ακούσει και ζητάει και συγνώμη. Υπάρχει άραγε καλύτερη χρήση από αυτήν? Με λίγα λόγια από όταν έγινε εφικτή η ηχογράφηση κλήσης, ήταν ο παράγοντας νούμερο ένα για εμένα. Κινητό ΤΗΛΕΦΩΝΟ δίχως την δυνατότητα ηχογράφησης κλήσης προσωπικά δεν με αγγίζει ούτε στο χιλιόμετρο. Αν και φανατικός της τεχνολογίας καθώς και άρρωστος γκατζετάκιας μπορεί να τα δοκιμάζω σχεδόν όλα ακριβά και φτηνά κινητά αλλά πάντα έχω στην κατοχή μου ως κύρια συσκευή ΜΟΝΟ αυτή που θα κάνει ηχογράφηση κλήσης και ΜΟΝΟ πλέον αυτή που θα έχει και απροβλημάτιστη / ευέλικτη εμπειρία χρήσης με αυτή τη δυνατότητα. (ανοίγω μια επαφή βλέπω ΟΛΕΣ τις κλήσεις από Ιανουάριο που έχω το Mate 30 5G μου το αγαπημένο ταξινομιμένες ημερολογιακά μέγεθος διάρκεια τοποθεσία και με ταχύτητα / σταθερότητα μοναδική.). Και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. Αγαπούσα για παράδειγμα την Xiaomi έως το Mi9 τώρα πια ΟΧΙ. Αγαπάω την Huawei Με την ποιότητα της κάμερας και τον Kirin κλπ κλπ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ και δεν αγοράζω καμία συσκευή της. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ Κίνα όπου η ηχογράφηση κλήσης είναι ενσωματωμένη στο σύστημα μέσα στον Dialer Και μάλιστα με μοναδικό τρόπο. Ελπίζω και οι υπόλοιποι που έχουν την ίδια απορία που ρώτησα αν κάνει ηχογράφηση το Iphone να τους κάλυψα πλήρως. 8 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Είπα, απ’ ό,τι ξέρω όχι. Αλλά και να είχε, αυτό δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι μπορούν να σε ηχογραφούν; Τι εννοείς «αναφέρομαι στο να ηχογραφώ εγώ και όχι να με ηχογραφούν οι άλλοι»; Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Το γελάκι ήταν επειδή ήμουν σίγουρος ότι σκεφτόσουν μόνο τη δική σου πλευρά. Για πες όμως, σ’ αρέσει να σε ηχογραφούν; Σε πειράζει; Δεν σε νοιάζει; Πώς το βλέπεις το θέμα από άποψη ιδιωτικότητας; Έχεις κάποιο πρόβλημα φίλε η απλά γράφεις βιαστικά? ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ γράφω. Δεν γράφω ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ να με ηχογραφούν οι άλλοι. Αν το έγραψα μπερδεμένα και το καταλαβαίνω μόνον εγώ ας μας διαφωτίσουν και κάποιοι που βλέπουν την συζήτηση να προσπαθήσω να το βελτιώσω. ΕΙΠΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ στο να ηχογραφώ εγώ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ (δεν με ενδιαφέρει αν θα με ηχογραφούν οι άλλοι η όχι) στο ότι δεν θέλω να με ηχογραφούν οι άλλοι! Έγραψα ένα αρκετά μεγάλο κατεβατό στον φίλο ποιο πάνω και ευελπιστώ ότι διαφώτισα και εσένα που είχες παρόμοια απορία. Τι γνώμη έχεις λοιπόν στον αντίλογο μου? 3 1 2
CheOnWeb Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 2 minutes ago, tsarouc said: Δεν είμαι ποιητής και δεν είναι ποίημα το γραπτό μου. Επί του θέματος. Το ότι ένα προιόν πουλάει και έχει μεγάλη επιτυχία στο εμπόριο σημαίνει ότι είναι και καλό? Γιατί και τα ναρκωτικά πουλάνε σαν τρελά και ανεβαίνουν κάθε χρόνο αν πιάνεις τι λέω. Προιόν είναι και αυτό να σε προλάβω και δεν είναι καθόλου γελοία η σύγκριση. Το νόημα θέλω να πιάσεις και εσύ και οι υπόλοιποι φανατικοί της κάθε εταιρίας. Στο θέμα ηχογράφησης. Μακάρι να μπορούσαν και να γνώριζαν όλοι αυτή τη δυνατότητα είναι η γνώμη μου. Ο νόμος απαγόρευσης ηχογράφησης κλήσης είναι ΓΕΛΟΙΟΣ. Φοβάσαι να μιλήσεις ? ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ! Κρύβεις κάτι? ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ. Θέλεις να κοροιδέψεις κάποιον? ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ. Θέλεις να πεις ψέματα? Βρες διαφορετικό τρόπο. Θες να κάνεις κάποια παρανομία? ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. Και άλλα πολλά μπορώ να πως ως παραδείγματα. Εγώ προσωπικά δεν το κάνω για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο από τους παραπάνω (για να ξεμπροστάζω ψεύτες, απατεώνες, εγγληματίες κλπ). Το κάνω γιατί μιλάω πολύ στο τηλέφωνο (όπως κάθε επαγγελματίας) και επειδή είμαι και κάποιας ηλικίας, είναι το καλύτερο σημειωματάριο/υπενθύμιση για εμένα. Ανοίγω στο Mate 30 5G μου της κινέζικης προέλευσης (γιατί κανένα ευρωπαϊκό πλέον δεν κάνει) στο τέλος της ημέρας, ακούω τις πιο σημαντικές κλήσεις και κρατάω με την ησυχία μου σημειώσεις για την υπόλοιπη μέρα/εβδομάδα. Οδηγώ την μηχανή και μιλάω στο κινητό με το BT (αφού κάνω δεξιά και ανάψω αλάρμ) και δεν βγάζω ΚΑΝ το κράνος. Μου δίνουν διευθύνσεις, οδηγίες και ότι παρόμοιο μπορείς να πεις από το κινητό και μου λένε " το σημείωσες" και εγώ από μέσα μου λέω χεχε... και φωναχτά λέω βέβαια συνεχίστε Παράλληλα Για τους παγαπόντιδες η όταν κάποια συμφωνία με πελάτη/προμηθευτή/ φίλο κλπ κλείσει τηλεφωνικά και μετά από ένα μήνα μου πει εγώ στο τηλέφωνο σου είχα πει 200 ευρώ ενώ στην πραγματικότητα μου είχε πει 150 με την έκπτωση τότε απλά του βάζω την κλήση να την ακούσει και ζητάει και συγνώμη. Υπάρχει άραγε καλύτερη χρήση από αυτήν? Με λίγα λόγια από όταν έγινε εφικτή η ηχογράφηση κλήσης, ήταν ο παράγοντας νούμερο ένα για εμένα. Κινητό ΤΗΛΕΦΩΝΟ δίχως την δυνατότητα ηχογράφησης κλήσης προσωπικά δεν με αγγίζει ούτε στο χιλιόμετρο. Αν και φανατικός της τεχνολογίας καθώς και άρρωστος γκατζετάκιας μπορεί να τα δοκιμάζω σχεδόν όλα ακριβά και φτηνά κινητά αλλά πάντα έχω στην κατοχή μου ως κύρια συσκευή ΜΟΝΟ αυτή που θα κάνει ηχογράφηση κλήσης και ΜΟΝΟ πλέον αυτή που θα έχει και απροβλημάτιστη / ευέλικτη εμπειρία χρήσης με αυτή τη δυνατότητα. (ανοίγω μια επαφή βλέπω ΟΛΕΣ τις κλήσεις από Ιανουάριο που έχω το Mate 30 5G μου το αγαπημένο ταξινομιμένες ημερολογιακά μέγεθος διάρκεια τοποθεσία και με ταχύτητα / σταθερότητα μοναδική.). Και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. Αγαπούσα για παράδειγμα την Xiaomi έως το Mi9 τώρα πια ΟΧΙ. Αγαπάω την Huawei Με την ποιότητα της κάμερας και τον Kirin κλπ κλπ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ και δεν αγοράζω καμία συσκευή της. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ Κίνα όπου η ηχογράφηση κλήσης είναι ενσωματωμένη στο σύστημα μέσα στον Dialer Και μάλιστα με μοναδικό τρόπο. Ελπίζω και οι υπόλοιποι που έχουν την ίδια απορία που ρώτησα αν κάνει ηχογράφηση το Iphone να τους κάλυψα πλήρως. Ναι μας κάλυψες. Θέλω να κάνω αυτό που με βολεύει και στα @@ μου τι λέει ο νόμος και η ιδιωτικότητα των άλλων. Κλασική περίπτωση. 6 2
koutsis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, tsarouc είπε Δεν είμαι ποιητής και δεν είναι ποίημα το γραπτό μου. Επί του θέματος. Το ότι ένα προιόν πουλάει και έχει μεγάλη επιτυχία στο εμπόριο σημαίνει ότι είναι και καλό? Γιατί και τα ναρκωτικά πουλάνε σαν τρελά και ανεβαίνουν κάθε χρόνο αν πιάνεις τι λέω. Προιόν είναι και αυτό να σε προλάβω και δεν είναι καθόλου γελοία η σύγκριση. Το νόημα θέλω να πιάσεις και εσύ και οι υπόλοιποι φανατικοί της κάθε εταιρίας. Στο θέμα ηχογράφησης. Μακάρι να μπορούσαν και να γνώριζαν όλοι αυτή τη δυνατότητα είναι η γνώμη μου. Ο νόμος απαγόρευσης ηχογράφησης κλήσης είναι ΓΕΛΟΙΟΣ. Φοβάσαι να μιλήσεις ? ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ! Κρύβεις κάτι? ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ. Θέλεις να κοροιδέψεις κάποιον? ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ. Θέλεις να πεις ψέματα? Βρες διαφορετικό τρόπο. Θες να κάνεις κάποια παρανομία? ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. Και άλλα πολλά μπορώ να πως ως παραδείγματα. Εγώ προσωπικά δεν το κάνω για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο από τους παραπάνω (για να ξεμπροστάζω ψεύτες, απατεώνες, εγγληματίες κλπ). Το κάνω γιατί μιλάω πολύ στο τηλέφωνο (όπως κάθε επαγγελματίας) και επειδή είμαι και κάποιας ηλικίας, είναι το καλύτερο σημειωματάριο/υπενθύμιση για εμένα. Ανοίγω στο Mate 30 5G μου της κινέζικης προέλευσης (γιατί κανένα ευρωπαϊκό πλέον δεν κάνει) στο τέλος της ημέρας, ακούω τις πιο σημαντικές κλήσεις και κρατάω με την ησυχία μου σημειώσεις για την υπόλοιπη μέρα/εβδομάδα. Οδηγώ την μηχανή και μιλάω στο κινητό με το BT (αφού κάνω δεξιά και ανάψω αλάρμ) και δεν βγάζω ΚΑΝ το κράνος. Μου δίνουν διευθύνσεις, οδηγίες και ότι παρόμοιο μπορείς να πεις από το κινητό και μου λένε " το σημείωσες" και εγώ από μέσα μου λέω χεχε... και φωναχτά λέω βέβαια συνεχίστε Παράλληλα Για τους παγαπόντιδες η όταν κάποια συμφωνία με πελάτη/προμηθευτή/ φίλο κλπ κλείσει τηλεφωνικά και μετά από ένα μήνα μου πει εγώ στο τηλέφωνο σου είχα πει 200 ευρώ ενώ στην πραγματικότητα μου είχε πει 150 με την έκπτωση τότε απλά του βάζω την κλήση να την ακούσει και ζητάει και συγνώμη. Υπάρχει άραγε καλύτερη χρήση από αυτήν? Με λίγα λόγια από όταν έγινε εφικτή η ηχογράφηση κλήσης, ήταν ο παράγοντας νούμερο ένα για εμένα. Κινητό ΤΗΛΕΦΩΝΟ δίχως την δυνατότητα ηχογράφησης κλήσης προσωπικά δεν με αγγίζει ούτε στο χιλιόμετρο. Αν και φανατικός της τεχνολογίας καθώς και άρρωστος γκατζετάκιας μπορεί να τα δοκιμάζω σχεδόν όλα ακριβά και φτηνά κινητά αλλά πάντα έχω στην κατοχή μου ως κύρια συσκευή ΜΟΝΟ αυτή που θα κάνει ηχογράφηση κλήσης και ΜΟΝΟ πλέον αυτή που θα έχει και απροβλημάτιστη / ευέλικτη εμπειρία χρήσης με αυτή τη δυνατότητα. (ανοίγω μια επαφή βλέπω ΟΛΕΣ τις κλήσεις από Ιανουάριο που έχω το Mate 30 5G μου το αγαπημένο ταξινομιμένες ημερολογιακά μέγεθος διάρκεια τοποθεσία και με ταχύτητα / σταθερότητα μοναδική.). Και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. Αγαπούσα για παράδειγμα την Xiaomi έως το Mi9 τώρα πια ΟΧΙ. Αγαπάω την Huawei Με την ποιότητα της κάμερας και τον Kirin κλπ κλπ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ και δεν αγοράζω καμία συσκευή της. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ Κίνα όπου η ηχογράφηση κλήσης είναι ενσωματωμένη στο σύστημα μέσα στον Dialer Και μάλιστα με μοναδικό τρόπο. Ελπίζω και οι υπόλοιποι που έχουν την ίδια απορία που ρώτησα αν κάνει ηχογράφηση το Iphone να τους κάλυψα πλήρως. Λέγοντας ότι ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων και μη ηχογράφησης ιδιωτικών συνομιλιων είναι γελοίος,το ξέρεις ότι κάνεις κάτι παράνομο με το κινεζο τηλέφωνο σού έτσι; Και ότι αν σε καταγγειλει κάποιος πας δικαστήριο; 2 1
CheOnWeb Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 5 minutes ago, tsarouc said: Τι γνώμη έχεις λοιπόν στον αντίλογο μου? Τη χειρότερη. 7
tsarouc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Ναι μας κάλυψες. Θέλω να κάνω αυτό που με βολεύει και στα @@ μου τι λέει ο νόμος και η ιδιωτικότητα των άλλων. Κλασική περίπτωση. 1 λεπτό πριν, CheOnWeb είπε Τη χειρότερη. Σεβαστή η άποψη του καθένα. Αλλά αν μπορείς ανάλυσε το. Σε προκαλώ δημόσια. Εγώ έκανα ανάλυση λεπτομερή. Εσύ έγραψες για @@ σε μια γραμμή και δεν έχει καμία βάση/αντικειμενικότητα ο αντίλογος σου. Και σε ενημερώνω ότι ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ. Έχεις την εντύπωση ότι τον γνωρίζεις αλλά ΔΕΝ.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 45 λεπτά πριν, tsarouc είπε Το γράφεις για πλάκα η όντως το εννοείς? Και γιατί λες ευτυχώς? Εγώ δεν αναφέρομαι για τους άλλους αν με ηχογραφούν αλλά εγώ να ηχογραφώ τις κλήσεις μου. Το κάνει η δεν το κάνει για να αξιοποιήσουμε την συζήτηση. ? Τρομερό feature... και καθόλου προβληματικό σε σχέση με ευαισθητα προσωπικά δεδομένα.. Τελικά πολλοί που έχετε android τα έχετε απλά επειδή νομίζετε οτι είστε - και νιώθετε - Μαγκάιβερ και χάκερς..! Ορίστε έβγαλα και εγώ ένα συμπέρασμα επιπέδου "όσοι έχετε iPhone είναι για μόστρα"
tsarouc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, koutsis είπε Λέγοντας ότι ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων και μη ηχογράφησης ιδιωτικών συνομιλιων είναι γελοίος,το ξέρεις ότι κάνεις κάτι παράνομο με το κινεζο τηλέφωνο σού έτσι; Και ότι αν σε καταγγειλει κάποιος πας δικαστήριο; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ φίλε ΟΥΤΕ ΕΣΥ. Διάβασε τον ΚΑΛΑ και έλα να ζητήσεις συγνώμη για τα λάθη και την παραπληροφόρηση που γράφεις ΔΗΜΟΣΙΑ. 17 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε Εγώ προσωπικά αν με ηχογραφούσε κάποιος και το μάθαινα θα τον είχα συνδέσει με νέα Ζηλανδία.... θα έπαιρνε ...θα έπαιρνε ..θα ξανά-έπαιρνε... Δηλαδή σε οποιαδήποτε υπηρεσία δημόσια ιδιωτική κατάστημα κλπ κάνεις κλήση ΕΣΥ και ακούς το μήνυμα τους συνδέεις όλους με νέα ζηλανδία? Τρομερός 1
CheOnWeb Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 4 minutes ago, tsarouc said: Σεβαστή η άποψη του καθένα. Αλλά αν μπορείς ανάλυσε το. Σε προκαλώ δημόσια. Εγώ έκανα ανάλυση λεπτομερή. Εσύ έγραψες για @@ σε μια γραμμή και δεν έχει καμία βάση/αντικειμενικότητα ο αντίλογος σου. Και σε ενημερώνω ότι ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ. Έχεις την εντύπωση ότι τον γνωρίζεις αλλά ΔΕΝ. Όχι, δεν μπορώ να το αναλύσω και δεν ξέρω καλά τον νόμο. Έχεις δίκιο. 1
tsarouc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, ektorme είπε Τρομερό feature... και καθόλου προβληματικό σε σχέση με ευαισθητα προσωπικά δεδομένα.. Τελικά πολλοί που έχετε android τα έχετε απλά επειδή νομίζετε οτι είστε - και νιώθετε - Μαγκάιβερ και χάκερς..! Ορίστε έβγαλα και εγώ ένα συμπέρασμα επιπέδου "όσοι έχετε iPhone είναι για μόστρα" Προφανώς και δεν διάβασες τους λόγους που θέλει κάποιος την ηχογράφηση κλήσης. Καλά λοιπόν. Πάσο...
tsarouc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Όχι, δεν μπορώ να το αναλύσω και δεν ξέρω καλά τον νόμο. Έχεις δίκιο. Θα σε βοηθήσω εγώ. Για αυτό είμαστε άλλωστε όλοι εδώ μέσα... Αναφορά σε κείμενο Η καταγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας μπορεί μεν να συνεχιστεί στο πλαίσιο του GDPR, καθώς δεν απαγορεύονται απλά υπάρχουν πλέον πρόσθετες απαιτήσεις για την προστασία των δικαιωμάτων και ελευθεριών των φυσικών προσώπων στα οποία αναφέρονται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Αναλυτικά εδώ https://www.lawspot.gr/nomika-blogs/meropi_drakoy/katagrafi-tilefonikis-synomilias 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Εν συντομία... Το ότι κάτι πουλάει πολύ, σημαίνει ότι για τους πολλούς είναι καλύτερο από κάποιο άλλο... Αυτή η ποσότητα επίσης αποδεικνύει ότι σε αντίθεση με ό,τι υποστήριξε ο @nick10000 υπάρχει πολύς κόσμος που ενδιαφέρεται για αυτό το προϊόν... Τα ναρκωτικά δεν πουλάνε πολύ, το ποσοστό χρήσης είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα... Ακόμα όμως και να πούλαγαν πολύ γιατί να μην είναι κάτι καλό? πχ το να κανείς ένα "τσιγάρο" στο κάθε τόσο που είναι το κακό? Ξέρεις δεν γίνεσαι ναρκομανής με σποραδική χρήση ακόμα και σκληρων ναρκωτικών... Τελος για την ηχογράφηση... την δικιά σου ευκολία δεν θα την καπελώνεις στους άλλους και μάλιστα χωρίς να μπορέσεις να ελέγξεις την χρήση της... αυτός είναι βασικός κανόνας όταν παρέχεις δικαιώματα σε τρίτους... Δεν θα συνέλθω ποτέ μετά από αυτό που διάβασα... ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ... υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΛΗΣΗΣ ότι είναι παράνομη και τις παράνομες ναρκωτικές ουσίες που εθίζουν θανάσιμα ΝΟΜΙΜΕΣ και ΜΗ ΕΘΙΣΤΙΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Και μάλιστα του στυλ " δεν είναι κακό που και που ένα τσιγαράκι" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ ότι θα έφτανε ο άνθρωπος σε τέτοιο επίπεδο. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από tsarouc 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις