neggo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Δείτε στη φωτό που έχω ανεβάσει το μέγεθος του προβλήματος. Υπάρχει λύση; 😞 Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από neggo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 clean-up ή εκκαθάριση δίσκου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neggo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, snbblp είπε clean-up ή εκκαθάριση δίσκου Τα έχω δοκιμάσει και δεν καθαρίζουν πάνω από 100 ή 200 ΜΒ. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από neggo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Ενας δίσκος με δύο partitions είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Ο C ειναι ενας φυσικος δισκος ή τον εχεις σπασει σε C & D; Τα 55GB ειναι ελαχιστα, τα Windows να βαλεις και μερικα προγραμματα και παιχνιδια εχει γεμισει. Μπορεις ειτε να μεταφερεις πραγματα απο τον ενα δισκο στον αλλο ειτε να κανεις partition resize αν μιλαμε για ενα δισκο πχ δες εδω https://www.diskpart.com/help/resize-partition.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neggo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 27 λεπτά πριν, snbblp είπε Ενας δίσκος με δύο partitions είναι αυτό; Υπήρχαν εξαρχής. 26 λεπτά πριν, asmilon είπε Ο C ειναι ενας φυσικος δισκος ή τον εχεις σπασει σε C & D; Τα 55GB ειναι ελαχιστα, τα Windows να βαλεις και μερικα προγραμματα και παιχνιδια εχει γεμισει. Μπορεις ειτε να μεταφερεις πραγματα απο τον ενα δισκο στον αλλο ειτε να κανεις partition resize αν μιλαμε για ενα δισκο πχ δες εδω https://www.diskpart.com/help/resize-partition.html Όχι, δεν έχω σπάσει τίποτα και ευχαριστώ γιά το λινκ, θα το κοιτάξω μήπως μπορώ να κάνω κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, neggo είπε Δείτε στη φωτό που έχω ανεβάσει το μέγεθος του προβλήματος. Υπάρχει λύση; στην εκκαθάριση δίσκου κάτω αριστερά υπάρχει επιλογή εκκαθάριση αρχείων συστήματος δεν ξέρω αν έχεις κάνει κάτι εκεί Δες μηπως εχεις τιποτε gb update παλια ακκαθαριστα Εκτιμώ ότι έχεις έναν δίσκο 1tb Βάλε μια φωτο από την διαχείριση για σιγουριά και αν είναι όπως τα λέω κανε τα παρακάτω πάρε ένα άλλο δίσκο (εξωτερικο η εσωτερικο δεν εχει σημασια )και μετέφερε καμιά 250 gb από τον D σε αυτόν (τον νεο ) και βγαλτον απο το pc μετά Στη συνέχεια κανε συρρίκνωση του D τόσο ώστε να σου μείνουν καμιά 200 gb ετσι ο D μετά θα γίνει γύρω τα 700 μεταφέρεις τα αρχεία από τον υπάρχοντα D στο νεο διαμερισμα (πχ Η ) που προέκυψε από την συρρίκνωση Κάνεις διαγραφή - επέκταση του μικρού D που έμεινε και έχεις έναν C γύρω στα 200 gb Mεταφερεις και τα αρχεια απο τον εξωτερικο και αμα θελει ο μεγαλοδυναμος θα πάνε όλα καλά Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neggo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 55 λεπτά πριν, hp8 είπε στην εκκαθάριση δίσκου κάτω αριστερά υπάρχει επιλογή εκκαθάριση αρχείων συστήματος δεν ξέρω αν έχεις κάνει κάτι εκεί Δες μηπως εχεις τιποτε gb update παλια ακκαθαριστα Εκτιμώ ότι έχεις έναν δίσκο 1tb Βάλε μια φωτο από την διαχείριση για σιγουριά και αν είναι όπως τα λέω κανε τα παρακάτω πάρε ένα άλλο δίσκο (εξωτερικο η εσωτερικο δεν εχει σημασια )και μετέφερε καμιά 250 gb από τον D σε αυτόν (τον νεο ) και βγαλτον απο το pc μετά Στη συνέχεια κανε συρρίκνωση του D τόσο ώστε να σου μείνουν καμιά 200 gb ετσι ο D μετά θα γίνει γύρω τα 700 μεταφέρεις τα αρχεία από τον υπάρχοντα D στο νεο διαμερισμα (πχ Η ) που προέκυψε από την συρρίκνωση Κάνεις διαγραφή - επέκταση του μικρού D που έμεινε και έχεις έναν C γύρω στα 200 gb Mεταφερεις και τα αρχεια απο τον εξωτερικο και αμα θελει ο μεγαλοδυναμος θα πάνε όλα καλά Από την εκκαθάριση αρχείων συστήματος κέρδισα μόνο 200 ΜΒ τη διαδικασία που μου προτείνεις να κάνω, δε ξέρω, θα προσπαθήσω αν και μου φαίνεται δύσκολο. Δεν έχω γνώσεις επ' αυτού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 26 λεπτά πριν, neggo είπε Από την εκκαθάριση αρχείων συστήματος κέρδισα μόνο 200 ΜΒ τη διαδικασία που μου προτείνεις να κάνω, δε ξέρω, θα προσπαθήσω αν και μου φαίνεται δύσκολο. Δεν έχω γνώσεις επ' αυτού. βάλε μια φωτο απο την διαχείριση δίσκων πριν κάνεις οτι δηποτε να δουμε αν εχεις εναν η δυο δισκους Ριξε μια ματια για αυτα που γραφω συρρίκνωση τόμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Οι χωρητικότητες πάντως δε ταιριάζουν για να είναι ένας δίσκος! 1TB NTFS formatted δίσκος είναι 931GB, όσο ο D δηλαδή. Μπορούμε να έχουμε ένα screenshot από το disk management; Μη κάνεις κάτι πριν ανεβάσεις το screenshot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, neggo είπε Από την εκκαθάριση αρχείων συστήματος κέρδισα μόνο 200 ΜΒ τη διαδικασία που μου προτείνεις να κάνω, δε ξέρω, θα προσπαθήσω αν και μου φαίνεται δύσκολο. Δεν έχω γνώσεις επ' αυτού. Πάτησε window+R στο πληκτρολόγιο, και στο πλαίσιο που θα ανοίξει γράψε diskmgmt.msc. Δείξε μας αυτό που φαίνεται εκεί. ΠΧ: Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από snbblp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neggo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 23 λεπτά πριν, imvrios είπε Οι χωρητικότητες πάντως δε ταιριάζουν για να είναι ένας δίσκος! 1TB NTFS formatted δίσκος είναι 931GB, όσο ο D δηλαδή. Μπορούμε να έχουμε ένα screenshot από το disk management; Μη κάνεις κάτι πριν ανεβάσεις το screenshot. 42 λεπτά πριν, hp8 είπε βάλε μια φωτο απο την διαχείριση δίσκων πριν κάνεις οτι δηποτε να δουμε αν εχεις εναν η δυο δισκους Ριξε μια ματια για αυτα που γραφω συρρίκνωση τόμου 3 λεπτά πριν, snbblp είπε Πάτησε window+R στο πληκτρολόγιο, και στο πλαίσιο που θα ανοίξει γράψε diskmgmt.msc. Δείξε μας αυτό που φαίνεται εκεί. ΠΧ: Ανέβασα φωτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, neggo είπε Φίλε μου δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά θέλεις δίσκο. Αυτός είναι εξαιρετικά μικρός! Ενας SSD 250 θα ήταν ιδανική επιλογή σε χαμηλή τιμή, αλλά μπορείς να βάλεις και μεγαλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δύο δίσκοι λοιπόν. Η πιο εύκολη επιλογή για εσένα είναι να αγοράσεις ένα μεγαλύτερο SSD για να αντικαταστήσεις τον C. Θα συνεννοηθείς με τον τεχνικό σου αν θα σου κλωνοποιήσει την υπάρχουσα εγκατάσταση στο νέο σου δίσκο ή αν θα κάνει format Οι άλλες εναλλακτικές σου είναι software based, πρακτικά να μετακινήσεις τα Program Files στον D αλλά εκεί μπορείς να συναντήσεις διάφορα θέματα και είναι φανερό ότι δεν έχεις την απαραίτητη εμπειρία. Όλα μαθαίνονται αλλά δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neggo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, snbblp είπε Φίλε μου δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά θέλεις δίσκο. Αυτός είναι εξαιρετικά μικρός! Ενας SSD 250 θα ήταν ιδανική επιλογή σε χαμηλή τιμή, αλλά μπορείς να βάλεις και μεγαλύτερο. Καθόλου δεν με στεναχωρείς. Σε ευχαριστώ κιόλας που μπήκες στο κόπο να απαντήσεις και να προτείνεις και λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα