SeNNinhA Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, panoulix είπε Έστω ότι είναι αυτή η σωστή λύση για να αντιμετωπίσεις ένα φυσικό φαινόμενο όπως πολύ σωστά ανέφερες ότι είναι. Θεωρείς ότι σε κόστος κινητού 1300+ ευρώ δε θα έπρεπε να έχει ήδη υλοποιηθεί και μάλιστα για κινητά που διαφημίζονται μαρκετιστικά τουλάχιστον να πληρούν IP προδιαγραφές? Ας μή κοροϊδευόμαστε λοιπόν... Η συγκεκριμενη περιπτωση ειναι πολυ ακραια. Συμβαινει μεν αλλα δεν ειναι κατι συνηθες. Οι εταιρειες δεν σχεδιαζουν για να καλύψουν τα παντα ολα. Φαντασου να σου βαλει το διπλο τζαμακι που θελεις μεν για να καλυψει και το 0,05% (τυχαιο νουμερο αλλα σιγουρα εξαιρετικα χαμηλο) αλλα κατευθειαν ολοι θα την εκραζαν για το υπερβολικό εξόγκωμα στην κάμερα που δεν θα αρεσε σε ολο το υπολοιπο 99,95% του κοσμου να εχει χωρις λογο μιας που θα ηταν δυσκολο να προστατευθει ακομη και με θηκη. Δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο. Απλα οσοι ζουνε σε περιβαλλοντα με πολυ υψηλα ποσοστά υγρασιας ας μην βαζουν το κινητο σε συνθηκες αμεσης ψυξης. Τοσο δυσκολο ειναι δηλαδη να μην ακουμπησεις το κινητο κατω απο ενα A/C σε πληρη ισχυ? Να ειμαστε πρακτικοι και λογικοι. Αλλιως παντα θα υπαρχει κατι που θα ενοχλει.
panoulix Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Η συγκεκριμενη περιπτωση ειναι πολυ ακραια. Συμβαινει μεν αλλα δεν ειναι κατι συνηθες. Οι εταιρειες δεν σχεδιαζουν για να καλύψουν τα παντα ολα. Φαντασου να σου βαλει το διπλο τζαμακι που θελεις μεν για να καλυψει και το 0,05% (τυχαιο νουμερο αλλα σιγουρα εξαιρετικα χαμηλο) αλλα κατευθειαν ολοι θα την εκραζαν για το υπερβολικό εξόγκωμα στην κάμερα που δεν θα αρεσε σε ολο το υπολοιπο 99,95% του κοσμου να εχει χωρις λογο μιας που θα ηταν δυσκολο να προστατευθει ακομη και με θηκη. Δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο. Απλα οσοι ζουνε σε περιβαλλοντα με πολυ υψηλα ποσοστά υγρασιας ας μην βαζουν το κινητο σε συνθηκες αμεσης ψυξης. Τοσο δυσκολο ειναι δηλαδη να μην ακουμπησεις το κινητο κατω απο ενα A/C σε πληρη ισχυ? Να ειμαστε πρακτικοι και λογικοι. Αλλιως παντα θα υπαρχει κατι που θα ενοχλει. Κοίταξε, προσωπικά δεν είχα κάποιο πρόβλημα με κανένα κινητό, ή φακό μηχανής κλπ. Ο λόγος ίσως είναι γιατί σύμφωνα με κοινή λογική βάζω το κινητό σε μέρη όπου μπορεί και "αναπνέει" χωρίς να δέχεται άμεση ζέστη ή κρύο (πόσο μάλλον και απότομες αλλαγές αυτών). Παρόλα αυτά μου κάνει εντύπωση που σπεύσανε να ενημερώσουν για Note 20 Ultra και όχι για κάποιο άλλο κινητό (δεν αντιλέγω ότι δε γίνεται σε όλα, αλλά) η απορία μου είναι μήπως το συγκεκριμένο παραείναι υπερευαίσθητο για κάποιο λόγο? Μακάρι απλά να "έτυχε" να διαπιστώθηκε πρώτα σε αυτό φυσικά, απλά μου κάνει εντύπωση τόσα και τόσα reviews σε διάφορα κινητά και πρώτη φορά να αναφέρεται και να πάιρνει έκταση κάτι τέτοιο.
SeNNinhA Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, panoulix είπε .... φυσικά, απλά μου κάνει εντύπωση τόσα και τόσα reviews σε διάφορα κινητά και πρώτη φορά να αναφέρεται και να πάιρνει έκταση κάτι τέτοιο. Ποια έκταση ακριβώς??? Υπαρχει προς το παρόν μονο ΜΙΑ αναφορα ενος χρηστη για κατι τετοιο υπαρχει παγκοσμίως! Η εκταση που λες αφορά απλα την αναπαραγωγη του γεγονότος ενος χρηστη απο ενα forum στην Κορεα στον υπολοιπο κοσμο διοτι ειναι παντα πιασαρικο θεμα οι όποιες αστοχιες ενος νεου μοντελου. Ποσο μαλλον απο τα πλεον επωνυμα! Δεν ειμαι οπαδος της Samsung. Αντιθετως θα ελεγα οτι τα θεωρω υπερεκτιμημενα. Αλλα πρεπει το σωστό να λέγεται. Λαβετε υποψην σας οτι καποτε το διαμερισμα της καμερας στα τηλεφωνα ήταν μια σταλια κουτσουλια ενος φακου. Αρα με ελαχιστο ογκο αερα μεσα (αρα και υγρασιας). Σημερα εχουμε 4 καμερες σχεδον παντου. Οπως βλεπω και το συγκεκριμενο Samsung επελεξαν αντι να ενσωματώσουν τις καμερες στο πλαισιο να τις τοποθετήσουν σε μια τζαμενια προθηκη. Φυσικα το τζάμι καθε αλλο παρα μονωτικο θεωρείται και ο αερας που περικλυει το πλαισιο των καμερών ειναι πια αξιολογου ογκου (αρα μπορει να περιεχει και αρκετη ποσοτητα υγρασιας σε δυσκολες συνθηκες). Ετσι σε δευτερη σκεψη πιστευω οτι η επιλογη του τζαμενιου πλαισιου ειναι μαλλον λαθος. Παρολα αυτα να ξαναπούμε ότι η απλη πρακτική και καθολου προβληματικη λύση ειναι να μην αφήνουμε το τηλέφωνο να ψύχεται τόσο απότομα. Ποσο δυσκολο ή περιεργο μπορει να ειναι αυτο? Καποιες στιγμες απορώ. Αντι να κραζουμε για τις μπαταριες κραζουμε για οτιδηποτε αλλο.
telis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Ποια έκταση ακριβώς??? Υπαρχει προς το παρόν μονο ΜΙΑ αναφορα ενος χρηστη για κατι τετοιο υπαρχει παγκοσμίως! Η εκταση που λες αφορά απλα την αναπαραγωγη του γεγονότος ενος χρηστη απο ενα forum στην Κορεα στον υπολοιπο κοσμο διοτι ειναι παντα πιασαρικο θεμα οι όποιες αστοχιες ενος νεου μοντελου. Ποσο μαλλον απο τα πλεον επωνυμα! Δεν ειμαι οπαδος της Samsung. Αντιθετως θα ελεγα οτι τα θεωρω υπερεκτιμημενα. Αλλα πρεπει το σωστό να λέγεται. Λαβετε υποψην σας οτι καποτε το διαμερισμα της καμερας στα τηλεφωνα ήταν μια σταλια κουτσουλια ενος φακου. Αρα με ελαχιστο ογκο αερα μεσα (αρα και υγρασιας). Σημερα εχουμε 4 καμερες σχεδον παντου. Οπως βλεπω και το συγκεκριμενο Samsung επελεξαν αντι να ενσωματώσουν τις καμερες στο πλαισιο να τις τοποθετήσουν σε μια τζαμενια προθηκη. Φυσικα το τζάμι καθε αλλο παρα μονωτικο θεωρείται και ο αερας που περικλυει το πλαισιο των καμερών ειναι πια αξιολογου ογκου (αρα μπορει να περιεχει και αρκετη ποσοτητα υγρασιας σε δυσκολες συνθηκες). Ετσι σε δευτερη σκεψη πιστευω οτι η επιλογη του τζαμενιου πλαισιου ειναι μαλλον λαθος. Παρολα αυτα να ξαναπούμε ότι η απλη πρακτική και καθολου προβληματικη λύση ειναι να μην αφήνουμε το τηλέφωνο να ψύχεται τόσο απότομα. Ποσο δυσκολο ή περιεργο μπορει να ειναι αυτο? Καποιες στιγμες απορώ. Αντι να κραζουμε για τις μπαταριες κραζουμε για οτιδηποτε αλλο. Εφόσον αυτά που λες ισχύουν, το θέμα είναι η τραγική απάντηση του σέρβις ότι έτσι δουλεύει και είναι φυσιολογικό.. Αν είναι για ένα μόνο κινητό παγκόσμια, ε ας το άλλαζαν το ρημάδι. Τόσο γύφτοι είναι; Ο οποιοσδήποτε ήταν στην θέση του κατόχου θα έκραζε παντού στο νετ και θα είχε και δίκιο. 1
panoulix Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Καποιες στιγμες απορώ. Αντι να κραζουμε για τις μπαταριες κραζουμε για οτιδηποτε αλλο. Υποκειμενικό είναι και το θέμα της μπαταρίας αγαπητέ. Φυσικό φαινόμενο βλέπεις και η κατανάλωση της ενέργειας (μεταφορά της ενέργειας πιο σωστά) όπως θα γνωρίζεις από το δημοτικό... Επίσης αν το κινητό είχε μεγαλύτερη μπαταρία, θα ήταν πιο βαρύ και πιό ογκώδες, πράγμα που πάλι δε θα άρεσε σε μερικούς, όπως ακριβώς με μια υπερυψωμένη κάμερα. Κάποιες στιγμές απορώ κι εγώ, λέμε ορισμένοι εξυπνάδες για να σχολιάσουμε και να φανούμε "γαμάτοι" αντί να περιοριζόμαστε στο να αναφερόμαστε στα γεγονότα... 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Τι πάει να πει φυσικό φαινόμενο; Με το ίδιο σκεπτικό και η αύξηση της εντροπίας φυσικό φαινόμενο είναι, αν δηλαδή εκεί που έχω το κινητό μου στο τραπέζι αρχίζει να λύνεται σε εξαρτήματα, δεν φταίει ο κατασκευαστής αλλά η φύση; Νικάμε φυσικά φαινόμενα 5-6 εκατομμύρια χρόνια, δεν θα ήταν και ο τόσο νέο να μην πιάνει υγρασία ένα κινητό στην κάμερα του το 2020. Που παίζει να είναι και αναληθές το άρθρο αλλά λέμε τώρα. Βέβαια αυτό το υποφορουμ είναι γνωστά αναχρονιστικό και ασχολείται μόνο με audio jacks , ραδιόφωνα και μπαταρίες. 3310 για πάντα.
SeNNinhA Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, telis είπε Εφόσον αυτά που λες ισχύουν, το θέμα είναι η τραγική απάντηση του σέρβις ότι έτσι δουλεύει και είναι φυσιολογικό.. Αν είναι για ένα μόνο κινητό παγκόσμια, ε ας το άλλαζαν το ρημάδι. Τόσο γύφτοι είναι; Ο οποιοσδήποτε ήταν στην θέση του κατόχου θα έκραζε παντού στο νετ και θα είχε και δίκιο. Εγω απλα διαβαζω την πηγη του άρθρου που αναφερεται εδω και το τι λεει εκει. Η απαντηση ηταν στο «γιατι πηρε διαστασεις». 7 ώρες πριν, panoulix είπε Υποκειμενικό είναι και το θέμα της μπαταρίας αγαπητέ. Φυσικό φαινόμενο βλέπεις και η κατανάλωση της ενέργειας (μεταφορά της ενέργειας πιο σωστά) όπως θα γνωρίζεις από το δημοτικό... Επίσης αν το κινητό είχε μεγαλύτερη μπαταρία, θα ήταν πιο βαρύ και πιό ογκώδες, πράγμα που πάλι δε θα άρεσε σε μερικούς, όπως ακριβώς με μια υπερυψωμένη κάμερα. Κάποιες στιγμές απορώ κι εγώ, λέμε ορισμένοι εξυπνάδες για να σχολιάσουμε και να φανούμε "γαμάτοι" αντί να περιοριζόμαστε στο να αναφερόμαστε στα γεγονότα... Δεν θα πω οχι σε οτι λες. Για τις μπαταριες ειχα στο μυαλο μου για χρηση νεας τεχνολογιας οπως γραφενιου που το εχουν βαλει στο συρταρι αντι να το εξελιξουν σε μαζικη παραγωγη. Οσον αφορα τις εξυπναδες και τα γεγονοτα δεν θα σου απαντησω με τον ιδιο τροπο. Θα αφησω τους αλλους να κρινουν. Γεγονος ειναι οτι ολο το αρθρο στηριζεται πανω σε ενα μοναδικο συμβαν ενος χρηστη οπως και αναφερα και μπορει ο καθενας να το βρει μονος του διαβαζοντας τις πηγες. Γεγονος αποτελει οτι στο συγκεκριμενο γεγονος οι συνθηκες ηταν ακραιες. Γεγονος αποτελουν οι φυσικοι νομοι. Γεγονος αποτελει οτι το φαινομενο ειναι ηδη γνωστο σε πολλες συσκευες οταν οι συνθηκες θερμοκρασια, υγρασια αλλαζουν αποτομα. Γεγονος αποτελει οτι κανενα απολυτως κινητο δεν ειναι αεροστεγως σφραγισμενο με ξηραμενο αερα μεσα του. Οι εξυπναδες ερχονται μονο απο τις κριτικες σου. Χαιρετω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα