likos_de Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Σε οτιδήποτε σου προσφέρετε δωρεάν είσαι εσύ το προϊόν. (νόμος) τίποτα δεν είναι εντελώς δωρεάν. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2020 από likos_de
elpenor Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) To default στα περισσότερα android smartphones είναι το MAC address να αλλάζει από μόνο του για λόγους ιδιωτικότητας, σε κάποιες συσκευές μπορείς αν θέλεις να απενεργοποιήσεις αυτή τη λειτουργία και να παραμείνει σταθερό σε άλλα δεν έχεις καν την δυνατότητα να το σταματήσεις από το να αλλάζει. Όχι πως όλες αυτές οι εταιρείες δεν είναι τραγικές και όχι πως μπορεί να σωθεί κάποιος επειδή άλλαξε το MAC address. Καταρχάς σε όλες αυτές έχεις λογαριασμό που τους λέει ποιος είσαι..... + ότι οι περισσότεροι στο fb/insta γράφουν τα πάντα και έχουν και ένα σωρό φωτογραφίες και υπάρχουν και τα cookies/device fingerprint... καμία ελπίδα για ιδιωτικότητα σε όσους τα χρησιμοποιούν. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2020 από elpenor
NasstasjiaP Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 18 ώρες πριν, AtiX είπε Τουλάχιστον φαίνονται όλα δικά του.... 🤣🤣
thanosAIAS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Ο Αμερικανικός καπιταλισμός έχει σαπίσει, έχει τελειώσει. Ένας νεκρός το λεπτό από τον ιό και ακόμη δεν πιάσαν κορυφή. Η Κίνα μπορεί αν θέλει να αναλάβει τα ηνία ως παγκόσμιος ηγέτης όποτε θέλει. Σε ένα μήνα το περιόρισαν και το έλεγξαν. ΕΠΙΛΈΓΕΙ να μην το κάνει για δικούς της λόγους.
bohemis09 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 22 ώρες πριν, coffeex είπε Ναι αλλά δεν λέει και για αυτή την περίπτωση Instagram Accused of Illegally Harvesting Biometric Data γιατί απλά είναι Αμερικάνικη εταιρία 😂 Μόνο που το Instagram χρησιμοποίησε τα δεδομένα προς όφελος της εταιρίας και όχι ενός ολόκληρου κράτους. Αυτό ισχυρίζεται ο redneck να συμβαίνει με το tik Tok, ότι τα δεδομένα φτάνουν στα χέρια της κυβέρνησης.
YoungHOV Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, bohemis09 είπε Μόνο που το Instagram χρησιμοποίησε τα δεδομένα προς όφελος της εταιρίας και όχι ενός ολόκληρου κράτους. Αυτό ισχυρίζεται ο redneck να συμβαίνει με το tik Tok, ότι τα δεδομένα φτάνουν στα χέρια της κυβέρνησης. Θέε μου τι άλλο θα ακούσω?! Δηλαδή θες να μου πεις πως Google, Facebook (+Instagram), Amazon, eBay, κλπ, κρατάνε όλες τόσα δεδομένα προς "όφελος της εταιρίας", και όχι για τίποτα άλλο?
Regulus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Μπράβο στον Κινέζο που αποκάλυψε το κενό ασφαλείας του Android......
AtiX Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, YoungHOV είπε Θέε μου τι άλλο θα ακούσω?! Δηλαδή θες να μου πεις πως Google, Facebook (+Instagram), Amazon, eBay, κλπ, κρατάνε όλες τόσα δεδομένα προς "όφελος της εταιρίας", και όχι για τίποτα άλλο? Φαντάζομαι να καταλαβαίνεις ότι μια εταιρία ποτέ δεν θα ασχοληθεί αποκλειστικά με έναν πελάτη της, αλλά ένα κράτος και μάλιστα όπως η Κίνα μπορεί άνετα να ασχοληθεί αν σε θεωρήσει εχθρό...
bbbb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 11 ώρες πριν, mjaros είπε Δεν νομίζω ότι ο μέσος χρήστης του τικ τοκ νοιάζεται για τα προσωπικά του δεδομένα. Aυτό ακριβώς. Η ικανοποίηση του να κάνεις ότι μλκ σου κατέβει στο κεφάλι, το να δείχνεις κοιλιακούς,β..α και κ...ς και να παίρνεις likes ικανοποιώντας το εγώ σου, είναι πολύ σημαντικότερο απο τα όποια προσωπικά δεδομένα για αυτόν τον μέσο χρήστη και δεν το λέω ειρωνικά
ConstantineP Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, AtiX είπε Φαντάζομαι να καταλαβαίνεις ότι μια εταιρία ποτέ δεν θα ασχοληθεί αποκλειστικά με έναν πελάτη της, αλλά ένα κράτος και μάλιστα όπως η Κίνα μπορεί άνετα να ασχοληθεί αν σε θεωρήσει εχθρό... Τι εννοείς Βιρνα οτι η Κινα μπορεί να παρακολουθει όποιον θέλει και όποτε θελει μέσα απο το τικ τοκ ? αλλά οι Αμερικάνοι δεν το κάνουν? πριν πεις την εξυπνάδα σου (δεν εισαι και καλος σε αυτες🤣) Τα λινκ απο το προηγούμενο αρθρο που δεν ηθελες και δεν μπορεσες να διαβασεις, ας τα δει καποιος που μπορει https://www.tanea.gr/2013/06/17/world/koino-mystiko-i-synergasia-tis-google-me-mystikes-ypiresies/ https://freesunday.gr/kosmos/item/34083-ypothesh-crypto-mystikes-parakoloythhseis-poy-allaxan-th-roh-ths-istorias η πάλι δεν είναι της παρούσης? 🤣🤣
AtiX Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 14 λεπτά πριν, ConstantineP είπε Τι εννοείς Βιρνα οτι η Κινα μπορεί να παρακολουθει όποιον θέλει και όποτε θελει μέσα απο το τικ τοκ ? αλλά οι Αμερικάνοι δεν το κάνουν? πριν πεις την εξυπνάδα σου (δεν εισαι και καλος σε αυτες🤣) Τα λινκ απο το προηγούμενο αρθρο που δεν ηθελες και δεν μπορεσες να διαβασεις, ας τα δει καποιος που μπορει https://www.tanea.gr/2013/06/17/world/koino-mystiko-i-synergasia-tis-google-me-mystikes-ypiresies/ https://freesunday.gr/kosmos/item/34083-ypothesh-crypto-mystikes-parakoloythhseis-poy-allaxan-th-roh-ths-istorias η πάλι δεν είναι της παρούσης? 🤣🤣 Αρχίζει και γίνεται λίγο τρομαχτική αυτή η μανία με το πρόσωπο μου και κάποια στιγμή πρέπει να το κοιτάξεις αυτό που συμβαίνει μεταξύ μας... για την ιστορία και μόνο, δεν ψάχνομαι και έχω και σύντροφο εδώ και δεκατρία χρόνια...
ConstantineP Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, AtiX είπε Αρχίζει και γίνεται λίγο τρομαχτική αυτή η μανία με το πρόσωπο μου και κάποια στιγμή πρέπει να το κοιτάξεις αυτό που συμβαίνει μεταξύ μας... για την ιστορία και μόνο, δεν ψάχνομαι και έχω και σύντροφο εδώ και δεκατρία χρόνια... Αλλος απανταει ομως πρωτος κατω απο σχολια (το ξερει αυτο η σχεση σου?) 🤣 Οχι φιλτατε δεν εχω καμια μανια μαζι σου...δεν εισαι τοσο ντιβα οσο νομιζεις 🤣 ...κουλαρε 1
bohemis09 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Στις 18/8/2020 στις 3:53 ΜΜ, YoungHOV είπε Θέε μου τι άλλο θα ακούσω?! Δηλαδή θες να μου πεις πως Google, Facebook (+Instagram), Amazon, eBay, κλπ, κρατάνε όλες τόσα δεδομένα προς "όφελος της εταιρίας", και όχι για τίποτα άλλο? Κλείσε τα αυτιά σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα