satafaka Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα friends. Θα βρίσκομαι στο πατρικό μου στην Θεσσαλονίκη για 1 μήνα περίπου και εδώ το internet σέρνεται επιεικώς. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για κανά μήνα, να έχω καλύτερο wifi internet από άλλον πάροχο ή κάτι τέτοιο? Θυμάμαι αμυδρά από τα νιάτα μου κάτι (4G?) κάρτες που τις συνέδεες κάπου και έκανες την δουλειά σου. PS. Έχω macbook του 2019 με τα usb-c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Πάρε ένα πακέτο 4g από κάποιον πάροχο. Δίνουν μαζί και ένα access point. Με 20 έως 40gb στο πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) ... αν είναι να βλέπεις netflix youtube κτλ δεν υπάρχει λύση.. Δες αν πιάνεις wifi από προπο ,καφέ απέναντι ή κάτω σου κ πήγαινε ψώνισε κάτι κ ζήτησε wifi..μετά βαζεις μέχρι κ extended μπριζα στο μπαλκόνι κ θα χεις σήμα κ μεσα Αν μιλάς γενικότερα για ινετ η θέσ.κη έχει hcn inalan k μερικούς wisp(ασύρματο ίντερνετ) Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Πάρε ένα πακέτο 4g από κάποιον πάροχο. Δίνουν μαζί και ένα access point. Με 20 έως 40gb στο πακέτο. https://www.vodafone.gr/eshop/mobile-internet/c-100123/ Έχει σε προσφορά, 40gb με 10€ 28 λεπτά πριν, kage είπε ... αν είναι να βλέπεις netflix youtube κτλ δεν υπάρχει λύση.. Φυσικά και υπάρχει, να ρίξεις την ποιότητα. Επίσης υπάρχει το Cosmote Fon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε https://www.vodafone.gr/eshop/mobile-internet/c-100123/ Έχει σε προσφορά, 40gb με 10€ Φυσικά και υπάρχει, να ρίξεις την ποιότητα. Επίσης υπάρχει το Cosmote Fon. +40€ το access point Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, zx1234r είπε +40€ το access point Κάρτα sim βάζεις, αν θες το βάζεις στο κινητό στο δεύτερο slot, αν είναι διαθέσιμο, αν εχεις παλιό εφεδρικό κινητό, κάνεις αυτό access point. Επίσης μεταχειρισμένο βρίσκεις με 20-25€, άσε που θα σου μείνει. Επίσης μέχρι χθες έτρεχε προσφορά για μισή τιμή, αν στο ίδιο ΑΦΜ είχες σταθερή. Όλο και κάποιος γνωστός θα έχει... Edit: επίσης, εχει πάντα την επιλογή του αγοράζω μεταχειρισμένο το κρατάω ένα διάστημα όσο μου χρειάζεται και το ξαναπουλαω. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από cacofonix-3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souxoumouxou Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 https://nictech.gr/ Το έβαλα στους γονείς μου. Θα έβαζα και σπίτι μου αλλά δεν βλέπει την κεραία τους το σπίτι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα