Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έχω ένα Peugeot 208 πριν από 1 Μήνα περίπου με άφησε η μπαταρία την άλλαξα και ο άνθρωπος που την άλλαξε μέτρησε το δυναμό και μου είπε ότι έχει πρόβλημα το πήγα το έφτιαξε 

Τώρα είμαι διακοπές και μιας που το παίρνουμε για μικρές απόστασης για παραλία κτλ εχτές καθώς ήμουν σταματημένος με ανοιχτή την μηχανή μου έβγαλε στην οθόνη πρόβλημα μπαταρίας πάλι 

εκλεισα το air conditioner και έφυγα για 20 χλ άμεσος έφυγε η από την οθόνη το σφάλμα μπαταρίας .

Λετε να είναι πάλι δυναμό ? Η γιατί το είχα συνέχεια στης μετακινήσεις μου με φουλ conditioner και έκανα μικρές αποστάσεις και δεν προλάβαινε να γέμιση η μπαταρία για αυτό μου έβγαλε σφάλμα 

Δημοσ.

κατα τη γνωμη μου εφοσον εβαλες μπαταρια ιδιας χωρητικοτητας/αποδοσης τοτε ειναι δυναμο. Σου εβαλε καινουργιο ή μτχ;

(επειδη εγραψες οτι εφτιαξε δε ξερω αν το εβγαλε εξω και καθισε να επισκευασει το ιδιο)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

κατα τη γνωμη μου εφοσον εβαλες μπαταρια ιδιας χωρητικοτητας/αποδοσης τοτε ειναι δυναμο. Σου εβαλε καινουργιο ή μτχ;

(επειδη εγραψες οτι εφτιαξε δε ξερω αν το εβγαλε εξω και καθισε να επισκευασει το ιδιο)

Ναι την ίδια έβαλα 60αρα αλλά στην μέτρηση που έκανε μετά την επισκευή έδειχνε εντάξει .

επισκευη έκανε άλλαξε αυτόματους και καρβουνάκια τουλάχιστον έτσι μου είπε .

Δλδ δεν υπάρχει περίπτωση να είναι από κλιματιστικό που ήταν στο τέρμα χωρίς να κάνω μεγάλες απόστασης ε? Και τώρα να φόρτισε πάλι ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

....start-stop είναι αυτό?

Σίγουρα φόραγε 60αρα αρχικά (??)... απλά μου φαίνεται αρκετά μεγάλη για τέτοιο αμάξι (αλλά μπορεί κιόλας...)

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
Μόλις τώρα, TechnoState είπε

....start-stop είναι αυτό?

Σίγουρα φόραγε 60αρα αρχικά (??)... απλά μου φαίνεται αρκετά μεγάλη για τέτοιο αμάξι

Όχι δεν είναι star- stop αυτήν είχε όταν το είχα πάρει δεύτερο χέρι 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dreammpompo είπε

Ναι την ίδια έβαλα 60αρα αλλά στην μέτρηση που έκανε μετά την επισκευή έδειχνε εντάξει .

επισκευη έκανε άλλαξε αυτόματους και καρβουνάκια τουλάχιστον έτσι μου είπε .

Δλδ δεν υπάρχει περίπτωση να είναι από κλιματιστικό που ήταν στο τέρμα χωρίς να κάνω μεγάλες απόστασης ε? Και τώρα να φόρτισε πάλι ?

δε θα εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που μετα απο επισκευη δυναμο τα παιζει το ηλεκτρικο συστημα ιδιως που εγραψες για καρβουνακια

ο μαστορας μπορει να προσπαθησε να το σωσει αλλα δεν.....γιαυτο και αρχικα σου εγραψα για αντικατασταση

σε καθε περιπτωση πρεπει να μπει συνεργειο οταν γυρισεις με το καλο να μετρησουν ταση για να επιβεβαιωσουν (εκτος αν εχεις διαροη/υπερκαταναλωση ρευματος καπου αλλου αν και χλωμο). Το κλιματιστικο στα πεζω τραβαει αρκετο ρευμα και ισχυ απο κινητηρα γιατι ειναι αρχαια (σα μοντελο και τεχνολογια) για να απαντησω στην ερωτηση

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

δε θα εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που μετα απο επισκευη δυναμο τα παιζει το ηλεκτρικο συστημα ιδιως που εγραψες για καρβουνακια

ο μαστορας μπορει να προσπαθησε να το σωσει αλλα δεν.....γιαυτο και αρχικα σου εγραψα για αντικατασταση

σε καθε περιπτωση πρεπει να μπει συνεργειο οταν γυρισεις με το καλο να μετρησουν ταση για να επιβεβαιωσουν (εκτος αν εχεις διαροη/υπερκαταναλωση ρευματος καπου αλλου αν και χλωμο). Το κλιματιστικο στα πεζω τραβαει αρκετο ρευμα και ισχυ απο κινητηρα γιατι ειναι αρχαια (σα μοντελο και τεχνολογια) για να απαντησω στην ερωτηση

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου με το που γυρίσω θα το πάω κατευθείαν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...