Προς το περιεχόμενο

[Tablet] Teclast P20HD (4GB/64GB) 4G @ Amazon ES 103.65€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Είναι shipped by Amazon. Δεν το είδατε αυτό;

Όχι, δεν το είδα (τα ισπανικά μου σταματούν στο dos servezas por favor), άρα δεν ισχύουν τα περί Κίνας.  Από περιέργεια, πού το στέλνεις αν χαλάσει;

Δημοσ.

Ρώτησα για Netflix γιατί έχω την εντύπωση πως δεν θα παίζει ούτε καν hd, νομίζω μεχρι 480😳. Και επειδή στο κινητό μου με 4 λιγότερες ιντσες το 1080 έχει διαφορά από το 720 πόσο μάλλον το 480! Τουλάχιστον στο YouTube αυτό αλλά και στο Netflix το ίδιο δεν θα είναι;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, foler79 είπε

Ρώτησα για Netflix γιατί έχω την εντύπωση πως δεν θα παίζει ούτε καν hd, νομίζω μεχρι 480😳. Και επειδή στο κινητό μου με 4 λιγότερες ιντσες το 1080 έχει διαφορά από το 720 πόσο μάλλον το 480! Τουλάχιστον στο YouTube αυτό αλλά και στο Netflix το ίδιο δεν θα είναι;

Συμφωνα με το review που αναφέρει ο @Billator γραφει:

"Youtube runs at 1080p60 without a hitch and the performance isn’t bad overall."

3 ώρες πριν, Billator είπε

Κατά 99% δεν θα παίζει HD Netflix, θα είσαι κολλημένος στο SD.

Γενικά ακόμα και σε τέτοια οθόνη δεν νομίζω να σε ενοχλεί ιδιαίτερα το SD του Netflix.
Διαφορετικά πρέπει να κοιτάξεις σε κάτι επώνυμο, ή windows tablet όπου θα μπαίνεις μέσω browser.

Και σε ένα Review εδώ το αναφέρει:
https://techtablets.com/2020/08/the-best-budget-lte-android-10-tablet-of-2020-alldocube-iplay-20-review/

Ποση διαφορα εχει το HD του Netflix απο το HD του YouTube?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, neosstoforum είπε

Ο Κινέζος πρώτα το στέλνει στην αποθήκη του Amazon, το οποίο με τη σειρά του αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία αποστολής προς τον πελάτη.

Ποιο είναι το νόημα του Ευρωπαϊκού Amazon αν πληρώναμε τελωνείο;

Παιδιά μόλις σήμερα πλήρωσα τελωνείο, ΦΠΑ 24% επί της τιμής αγοράς και τέλος ΕΛΤΑ 15 ευρώ, (το τέλος κυμαίνεται και εξαρτάται από την τιμή), για αγορά από το Amazon.de (ένα προϊόν από Κίνα που ήρθε μέσω Amazon.de). Ζήτησαν αποδείξεις και τους έστειλα απόδειξη αγοράς Amazon και απόσπασμα πληρωμής της κάρτα μου (της τράπεζας).

Δείτε στην περιγραφή αν έχει πληρώσει Ισπανικό ΦΠΑ.  Αν είναι fullfiled by Amazon και δεν προέρχονται από την Ευρωπαϊκή αγορά περνάνε τελωνείο.

Ρωτήστε τον πωλητή.

Επεξ/σία από dess
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, christakos07 είπε

Ρε τι λέτε; Είστε εκτός πραγματικότητας;

Είναι shipped by Amazon. Δεν το είδατε αυτό;

Δεν έχετε να πληρώσετε ούτε εξτρά τελωνεία, ούτε να κάνετε επιστροφές στα βάθη της Κίνας.

Μάλιστα για να το αντιληφθείτε, όσοι έχετε επαγγελματικό ΑΦΜ, μπορείτε να το πάρετε στα 75.88 τελική.

Ειπα οτι δεν θα ξαναγορασω κινεζικες ιστοριες αλλα τωρα με βαζεις σε σκεψεις.....

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, dess είπε

Δείτε στην περιγραφή αν έχει πληρώσει Ισπανικό ΦΠΑ.  Αν είναι fullfiled by Amazon και δεν προέρχονται από την Ευρωπαϊκή αγορά περνάνε τελωνείο.

Κάτω από την τελική τιμή γράφει "incluye impuestos" δηλαδή περιλαμβάνει φόρους. Άρα δηλαδή είμαστε καλυμμένοι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Συμφωνα με το review που αναφέρει ο @Billator γραφει:

"Youtube runs at 1080p60 without a hitch and the performance isn’t bad overall."

Ποση διαφορα εχει το HD του Netflix απο το HD του YouTube?

Για να παίξει Netflix, Amazon, Google Play σε HD , HDR , 4K κλπ πρέπει η συσκευή android να έχει Widevine DRM Level 1 (L1) certificate και σε δεύτερη φάση να πάρει άδεια από το πχ από το Netflix. 

Φυσικά και χωρίς την άδεια αν έχει η συσκευή έστω το Widevine L1 μπορείς κ πάλι με modded εφαρμογή να "ξεκλειδώσεις" την λειτουργία.

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Billator είπε

Για να παίξει Netflix, Amazon, Google Play σε HD , HDR , 4K κλπ πρέπει η συσκευή android να έχει Widevine DRM Level 1 (L1) certificate και σε δεύτερη φάση να πάρει άδεια από το πχ από το Netflix. 

Φυσικά και χωρίς την άδεια αν έχει η συσκευή έστω το Widevine L1 μπορείς κ πάλι με modded εφαρμογή να "ξεκλειδώσεις" την λειτουργία.

Οκ. Με πιανεις αδιαβαστο.

Εαν παιζει οπως λεει στο παραπανω review (εαν ισχυει βεβαια) 1080p60 στο Youtube υποθετω ότι εχει L1 certificate. Σωστα?

Εαν εχει android 10 δεν κατεβαζεις και την εφαρμογη Netflix? Αυτη δεν δινει και την σχετικη αδεια για HD?

Αποριες μη γνωστη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με κάποιον απλά θα θέσω την ΔΙΚΗ μου εμπειρία με 10ρι τάμπλετ που παίζει νετφλιξ σε απλή ανάλυση και είναι .... επιεικώς απαράδεκτο σε ποιότητα! Βέβαια δεν θα πάρουν όλοι το τάμπλετ για νετφλιξ, απλά υπάρχουμε και μεις που βλέπουμε αρκετά (και) σε αυτό! Όσο για εσας που σε τόσες ίντσες δεν βλέπετε διαφορά, θα την καταλάβετε καλύτερα αν βάλετε δίπλα δίπλα 2 που το ένα να παίζει σε HD και το άλλο όχι.  Μέχρι και στην οθονούλα του mate 20 pro είχα ξενερώσει που για ένα διάστημα έπαιζε σε sd ανάλυση και μετά από αναβαθμίσεις την άλλαξαν και είδα το φως το αληθινό, λες και πήρα άλλο κινητό ήταν!

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 1
Δημοσ.

Έχετε λίγο τον νου σας γιατί εμένα ενώ έβγαινε να πληρώσω σύμφωνα με το μαιλ της παραγγελίας  EUR 100,88

Τελικά χρέωσαν στην κάρτα 128.65 και δεν το δέχονται κιόλας στο Amazon Ισπανίας που παίζει να είναι το χειρότερο amazon του κόσμου..

Τώρα τους έστειλα το screenshot του μαιλ να δω τι μ@λ@κια θα πουν πάλι..

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

Έχετε λίγο τον νου σας γιατί εμένα ενώ έβγαινε να πληρώσω σύμφωνα με το μαιλ της παραγγελίας  EUR 100,88

Τελικά χρέωσαν στην κάρτα 128.65 και δεν το δέχονται κιόλας στο Amazon Ισπανίας που παίζει να είναι το χειρότερο amazon του κόσμου..

Τώρα τους έστειλα το screenshot του μαιλ να δω τι μ@λ@κια θα πουν πάλι..

Με το κουπόνι των -65€ έβγαινε όσο γράφω στον τίτλο. Με ποιο τρόπο εξασφάλισες αυτή τη τιμή; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Με το κουπόνι των -65€ έβγαινε όσο γράφω στον τίτλο. Με ποιο τρόπο εξασφάλισες αυτή τη τιμή; 

Εμένα το κουπόνι ήταν -40 τι να σου πω τώρα.. δες.

Ίσως επειδή εχω δηλωμένο ΑΦΜ.

Το θέμα όμως δεν είναι τα 3 ευρώ, αλλά τα 28.

και επίσης ότι στο email επιβεβαίωσης ήρθε αυτή η τιμή και μετά χρέωσαν άλλα .. μέχρι τώρα φυσικά από την ώρα που έστειλα το screenshot δεν εχω απάντηση..

Any Way όπως θα έρθει θα φύγει με το ίδιο εισιτήριο που λένε αν δεν το διορθώσουν..

Απλά με κανέναν δεν μπορείς να είσαι ήσυχος όλοι θέλουν τσεκάρισμα τελικά.

Update ήρθε email και λένε λάθος συστήματος αλλά θα σεβαστούν την αρχική τιμή και μετά την παράδοση θα επιστρέψουν την διαφορά.

Tu_pedido_de_Amazon_es_-_dualideagr_gmail_com_-_Gmail_jpg.jpg

Order_details.jpg

Επεξ/σία από MoviemakerGr
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

Εμένα το κουπόνι ήταν -40 τι να σου πω τώρα.. δες.

Ίσως επειδή εχω δηλωμένο ΑΦΜ.

Το θέμα όμως δεν είναι τα 3 ευρώ, αλλά τα 28.

και επίσης ότι στο email επιβεβαίωσης ήρθε αυτή η τιμή και μετά χρέωσαν άλλα .. μέχρι τώρα φυσικά από την ώρα που έστειλα το screenshot δεν εχω απάντηση..

Any Way όπως θα έρθει θα φύγει με το ίδιο εισιτήριο που λένε αν δεν το διορθώσουν..

Απλά με κανέναν δεν μπορείς να είσαι ήσυχος όλοι θέλουν τσεκάρισμα τελικά.

Update ήρθε email και λένε λάθος συστήματος αλλά θα σεβαστούν την αρχική τιμή και μετά την παράδοση θα επιστρέψουν την διαφορά.

Tu_pedido_de_Amazon_es_-_dualideagr_gmail_com_-_Gmail_jpg.jpg

Order_details.jpg

Παρόλο που είχα χρησιμοποιήσει το κουπόνι που έδινε έκπτωση 65€ μπερδεύτηκα και δημοσίευσα το άλλο των 40€. Οπότε ίσως φταίω κι εγώ σε αυτή την κατάσταση. Αλλά χαίρομαι αφού λύθηκε το πρόβλημα. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...