Προς το περιεχόμενο

[Tablet] Teclast P20HD (4GB/64GB) 4G @ Amazon ES 103.65€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το BG πουλάει στην ίδια τιμή την EU version. Του Amazon υποθέτω ότι είναι επίσης η EU.

Τέλος για το SoC θα σας απογοητεύσω, δεν είναι γρήγορος, χρησιμοποιεί Cortex A55 του 2017.

Επεξ/σία από imvrios
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, foler79 είπε

Netflix λογικά δεν παίζει FHD ε;

Μάλλον όχι

Pregunta:

tiene certificacion para ver netflix en full hd?

Respuesta:

No

Αλλά σε τόσο μικρές ίντσες πόσο πραγματικά καταλαβαίνεις διαφορά μεταξύ HD και Full HD είναι ως ένα βαθμό υποκειμενικό. Έχω το Mi Pad 4 που δεν είναι επίσης certifed, παίζει σε HD και τα παιδιά είναι ευχαριστημένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Απο το Banggood Με τον κωδικο - Email5 - Τελικη τιμη με EU Priority 103,13€

https://www.banggood.com/Teclast-P20HD-SC9863A-Octa-Core-4GB-RAM-64GB-ROM-10_1-inch-1920+1200-Dual-4G-LTE-Android-10-Tablet-p-1707721.html?

Ισχύει, αλλά και πάλι προφανώς αξίζει να το αγοράσεις από την Ευρώπη με την υποστήριξη του Amazon.

Όσο για κάποιους που θα θεωρήσουν ότι δεν υπάρχει προσφορά, έχουμε πει παλαιότερα ότι δεν συγκρίνουμε τιμές Κίνας με Ελλάδα/Ευρώπη. Απλά επειδή δεν υπάρχει πουθενά αλλού, στην περίπτωση μας αποτελεί κριτήριο σύγκρισης, κι ας μην έχει 10% χαμηλότερη τιμή. 

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να μην ψαχνετε  ο κωδικος για την περαιτερω εκπτωση ειναι PI4EQNIM και εξαργυρωνεται στην πληρωμη για να αφαιρεσει 65 ευρω

Επεξ/σία από forgotten
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, forgotten είπε

για να μην ψαχνετε περαιτερω ο κωδικος για την περαιτερω εκδοση ειναι PI4EQNIM και εξαργυρωνεται στην πληρωμη για να αφαιρεσει 65 ευρω

Έχεις δίκιο. Τελικά χρησιμοποίησα αυτόν τον κωδικό αλλά μπερδεύτηκα και έβαλα τον άλλο στην αρχική ανάρτηση. Τώρα το διόρθωσα. Ευχαριστούμε πολύ. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, foler79 είπε

Netflix λογικά δεν παίζει FHD ε;

Κατά 99% δεν θα παίζει HD Netflix, θα είσαι κολλημένος στο SD.

Γενικά ακόμα και σε τέτοια οθόνη δεν νομίζω να σε ενοχλεί ιδιαίτερα το SD του Netflix.
Διαφορετικά πρέπει να κοιτάξεις σε κάτι επώνυμο, ή windows tablet όπου θα μπαίνεις μέσω browser.

Και σε ένα Review εδώ το αναφέρει:
https://techtablets.com/2020/08/the-best-budget-lte-android-10-tablet-of-2020-alldocube-iplay-20-review/

Δημοσ.

Και διαφορά τιμής να έχει όσοι το θέλετε να το πάρετε από Amazon. Γιατί είναι πολύ πιθανό να χρειαστείτε την εγγύηση. 

Στα σχόλια λένε ότι ζεσταίνεται πολύ, αρκετοί έχουν αποσυνδέσεις από το WifI και άλλοι γράφουν ότι μετά από κάποιο διάστημα καν δεν άνοιγε.

Για τα χαρακτηριστικά του είναι VFM ειδικά από Amazon αλλά το build quality στη καλύτερη θα είναι μέτριο. Και μια συμβουλή επειδή έχω αγοράσει τέτοια φθηνά tablets, αν βρείτε προστατευτικό οθόνης, αγοράστε.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα αγοράσει πάντως ένα teclast (το P80?) κ για να πιάνει σήμα το wifi έπρεπε να έχω στα 5 εκατοστά το extender. Προσωπικά ποτέ ξανα. 

Δημοσ.

Μερικές παρατηρήσεις:

- Έχω το P10S, 'μικρότερο' ξαδερφάκι. Απροβλημάτιστο, γρήγορο, καθαρό από βλακείες εφαρμογές, κάνει ό,τι υπόσχεται.

- Για Netflix παίζει, δεν με έχει απασχολήσει αν είναι FHD, σοβαρά τώρα, στις 10 ίντσες θέλετε FHD???

- Από Κίνα έρχεται, δεν το πουλά το ίδιο το amazon, δεν ξέρω πού τη βρίσκετε την έξτρα σιγουριά επειδή η παραγγελία γίνεται μέσω amazon. Γνώμη μου, αν κάποιος το θέλει το παίρνει όποτε έχει προγραμματίσει από banggood, η τιμή είναι καλή και παραμένει. 

- Για το δικό μου ταλαιπωρήθηκα αρκετά να βρω ταιριαστή θήκη άμεσα διαθέσιμη. Από Aliexpress παράγγειλα 3 φορές μέχρι να στείλει κάποιος πωλητής. Τελικά καλή η θήκη, θέλει να βάλεις λίγο νύχι για να πιάσει το on/off.

Δεν το έχω μαζί μου, αν κάποιος θέλει κάτι ίσως μπορέσω να απαντήσω σε 1-2 μέρες. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, forgotten είπε

για να μην ψαχνετε  ο κωδικος για την περαιτερω εκπτωση ειναι PI4EQNIM και εξαργυρωνεται στην πληρωμη για να αφαιρεσει 65 ευρω

Σωραίος!!!! 

Screenshot_20200817_133004.jpg

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tomar26 είπε

- Από Κίνα έρχεται, δεν το πουλά το ίδιο το amazon, δεν ξέρω πού τη βρίσκετε την έξτρα σιγουριά επειδή η παραγγελία γίνεται μέσω amazon. Γνώμη μου, αν κάποιος το θέλει το παίρνει όποτε έχει προγραμματίσει από banggood, η τιμή είναι καλή και παραμένει. 

Οποιοδήποτε κατάστημα που πουλάει στο Amazon δεν είναι υποχρεωμένο να συνάδει με την πολιτική του; 

Από την στιγμή που η παραγγελία εκπληρώνεται από το Amazon δε νομίζω να σε αφήσουν χωρίς υποστήριξη. Ειδικά σε περίπτωση που η εταιρία δυσκολεύει τα πράγματα.

Δημοσ.

Η 'πολιτική' τι λέει; Αν υπάρξει κάποιο θέμα εντός εγγύησης θα το στείλεις στα βάθη της Κίνας, με ό,τι σημαίνει αυτό σε έξοδα και χρόνους καθυστέρησης. Το ίδιο όπως και στο κάθε bangood (με τη διαφορά ότι εκεί τα όποια έξοδα τα καλύπτει το PayPal, εδώ δεν ισχύει αυτό). Με τα παραπάνω σχόλια μπορεί κάποιος να διαβάσει και να σχηματίσει την εντύπωση πως πωλητής είναι το ίδιο το amazon, κάτι που δεν ισχύει. Καλό είναι όποιος κάνει αγορά να έχει τη σωστή πληροφόρηση.  

Ξέχασα να αναφέρω και το τελωνείο, τι λέει πως δεν πληρώνουμε με τους Κινέζους πωλητές του amazon?

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε τι λέτε; Είστε εκτός πραγματικότητας;

Είναι shipped by Amazon. Δεν το είδατε αυτό;

Δεν έχετε να πληρώσετε ούτε εξτρά τελωνεία, ούτε να κάνετε επιστροφές στα βάθη της Κίνας.

Μάλιστα για να το αντιληφθείτε, όσοι έχετε επαγγελματικό ΑΦΜ, μπορείτε να το πάρετε στα 75.88 τελική.

Επεξ/σία από christakos07
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, tomar26 είπε

Ξέχασα να αναφέρω και το τελωνείο, τι λέει πως δεν πληρώνουμε με τους Κινέζους πωλητές του amazon?

Ο Κινέζος πρώτα το στέλνει στην αποθήκη του Amazon, το οποίο με τη σειρά του αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία αποστολής προς τον πελάτη.

Ποιο είναι το νόημα του Ευρωπαϊκού Amazon αν πληρώναμε τελωνείο;

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...