dimakisk Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Το Messenger έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο app του Instagram και όλα δείχνουν ότι το μεγαλόπνοο σχέδιο του Facebook μπήκε σε εφαρμογή. Το Facebook ποτέ δεν έκρυψε τα πλάνα του σε ό,τι αφορά το messaging στις πλατφόρμες του, αφού είναι γνωστή η πρόθεση της πλατφόρμας να ενοποιήσει την ανταλλαγή μηνυμάτων σε Facebook, Instagram και WhatsApp. Μετά από μήνες ζυμώσεων μάλιστα, φαίνεται πως έχουμε μπει στη φάση υλοποίησης του σχεδίου, τουλάχιστον με βάση τα όσα παρατηρήθηκαν πριν λίγες ώρες στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Όπως αναφέρουν χρήστες σε iOS και Android λοιπόν, με το που εκκίνησε το app του Instagram παρατήρησαν μία οθόνη που τους ενημέρωνε για “έναν νέο τρόπο αποστολής και λήψης μηνυμάτων στο Instagram” περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων και το λογότυπο του Messenger. Σύμφωνα με την υπηρεσία, οι συνομιλίες είναι πλέον περισσότερο πολύχρωμες, υποστηρίζουν πλήθος emoji, προσφέρουν δυνατότητα απάντησης με ένα απλό swipe ενώ είναι πλέον δυνατή η ανταλλαγή μηνυμάτων “με φίλους που χρησιμοποιούν το Facebook”. Για την ενεργοποίηση όλων των παραπάνω, ο χρήστης πρέπει να πατήσει το πλήκτρο “Update”. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ώρα, αναφέρεται ότι οι χρήστες του Instagram δεν είναι δυνατό να στείλουν μηνύματα σε εκείνους του Facebook μέσα από το πρώτο. Με δεδομένο ότι η εν λόγω ενημέρωση έχει διατεθεί για την ώρα στις ΗΠΑ, ενδεχομένως το Facebook να δίνει στην κυκλοφορία σταδιακά λειτουργίες της. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να κλάψω... 🤷🏻♂️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jello93 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 λύθηκε το μεγάλο πρόβλημα της ζωής μας.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NorgeMan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Λαλακία μου μυρίζεται..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Looter Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Θα μας παίρνουν τα δεδομένα από μία εφαρμογή , μην τα ψάχνουν σε 2-3 όπως τώρα! 🤣😂💩 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisgeorgo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Ειμαι πολυ ασημαντος τελικα, δεν εχω ουτε ινσταγκραμ ουτε φεϊσμπουκ 😔 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 20 λεπτά πριν, dimitrisgeorgo είπε Ειμαι πολυ ασημαντος τελικα, δεν εχω ουτε ινσταγκραμ ουτε φεϊσμπουκ 😔 Ε ναι, δεν εχεις θέση εδώ χάμω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alani13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Αντε επιτέλους. 😀 Έχω βαρεθεί να απαντάω σε φίλους μια στο insta και μια στο messenger. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από Alani13 Typo 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Επιτέλους. Δεν υπάρχει χειρότερο Im από του Instagram 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μπορώ να κοιμάμαι ησυχος πια. Ήταν ένα θέμα που με απασχολούσε τελευταία. Μπράβο mark έλυσες ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ανθρωπότητας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Προβλεπω το telegram να παιρνει τα πανω του για τα καλα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 προσωπικα αν εβρισκα και μια εφαρμογη να ενοποιουσε τα παντα χαρουμενος θα ημουν.. οι μισοι μου στελνουν σε viber, αλλοι σε fb, αλλοι σε whatsapp, αλλοι σε instagram, εχω και κανα 2 καμενους που στελνουν στη μαλακια της google το duo νομιζω λεγεται.. ολα σε ενα ταχτοποιημενα θα ταν καλυτερα 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nepomuk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 48 λεπτά πριν, emperor4her είπε προσωπικα αν εβρισκα και μια εφαρμογη να ενοποιουσε τα παντα χαρουμενος θα ημουν.. οι μισοι μου στελνουν σε viber, αλλοι σε fb, αλλοι σε whatsapp, αλλοι σε instagram, εχω και κανα 2 καμενους που στελνουν στη μαλακια της google το duo νομιζω λεγεται.. ολα σε ενα ταχτοποιημενα θα ταν καλυτερα Ακομα καλυτερα να ειχαμε ενοποιηση και στο Hard κομματι , arm - amd - intel .ποσο μαλλον στα λειτουργικα . Τι κολαση και αυτη με τις "διανομες" του Λινουξ , τα ψαχτηρια πασης φυσεως , απο τιμες μεχρι και γκομενας . Ολα σε ενα νοικοκυρεμενα , οπως θα καταληξει τελικα και με τα εμβολια ,που θα συγχωνευθουν σε ενα , δια πασα παραλλαγη ιου και ξενιστου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxpap Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 20 λεπτά πριν, nepomuk είπε Ακομα καλυτερα να ειχαμε ενοποιηση και στο Hard κομματι , arm - amd - intel .ποσο μαλλον στα λειτουργικα . Τι κολαση και αυτη με τις "διανομες" του Λινουξ , τα ψαχτηρια πασης φυσεως , απο τιμες μεχρι και γκομενας . Ολα σε ενα νοικοκυρεμενα , οπως θα καταληξει τελικα και με τα εμβολια ,που θα συγχωνευθουν σε ενα , δια πασα παραλλαγη ιου και ξενιστου. Κοίτα αν έδινε και η amd με την intel "free" επεξεργαστές όπως έιναι το φβ και το ινστα , ας είχαμε ενοποίηση κανένα πρόβλημα. Θα σε χάλαγε αν έβρισκαν ένα εμβόλιο για όλες τις αρρώστιες? Θα σε χάλαγε αν είχαμε ενοποίηση netflix,appleTV,disney,houlu κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα