Diaoloukaltsa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους/ες. Το 2018 ξεκινησα να δουλευω σαν ξενοδοχουπαλληλος και για τη σεζον του 2018 απεκτησα 106 ενσημα.Δεν μπηκα ταμειο ανεργιας. Το 2019 δουλεψα στο ιδιο ποστο αλλα σε αλλο ξενοδοχειο και απεκτησα 38 μολις ενσημα.Επειδη ειχα ενσημα κι απο πιο πριν απο αλλες δουλειες,μπηκα τελικα ταμειο ανεργιας 3 μηνες σαν εποχικος. Το 2020,φετος,μου καναν επαναπροσληψη στο ιδιο ξενοδοχειο που δουλεψα το 2019,μπηκα σε αναστολη εργασιας κι απο οσο εχω πληροφορηθει τελη του Σεπτεμβριου θα εχω 101 ενσημα. Ερωτήσεις: Φετος θα μπορεσω να μπω ταμειο ανεργιας; Υποτιθεται οτι πλεον θεωρουμαι παλαιος εποχικος επιδοτουμενος ο οποιος εχει απασχοληθει στην ιδια επιχειρηση για 2 συνεχομενες σεζον(2019+2020) και με 101 φετινα εποχικα ενσημα το παιρνω...Βεβαια περσυ δουλεψα μοναχα 38 μερες στα τελη της σεζον(σχεδον ολο τον Αυγουστο και την πρωτη περιοδο του Σεπτεμβρη)...παιζει αυτο καποιο ρολο; Θα επρεπε περσυ σωνει και ντε να ειχα μαζεψει περισσοτερα ενσημα ή και τα 38 με καλυπτουν στο να φανει οτι ειμαι 2 συνεχομενες σεζον σαν παλαιος επιδοτουμενος; Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από Diaoloukaltsa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα