poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 On 07/02/2022 at 09:55, asmilon said: Thanks το ενεργοποιησα ετσι λογικα θα δουλεψει, απλα το λεκτικο τους με ειχε μπερδεψει: οποτε θεωρησα πως τα sms ενεργοποιουνται υποχρεωτικα με χρεωση και email προαιρετικα. πραγματι το λεκτικο δεν βγαζει και πολυ ακρη.δεν καταλαβαινω καν τι εννοει ο ποιητης. ποιες ρυθμισεις δηλαδη εννοει?ειναι κακο γραμμενο δεν βγαζει νοημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Τελικά γίνεται το άνοιγμα μισθοδοτικου δωρεάν σε κατάστημα? Ή πρέπει κάτι να πληρώσεις υποχρεωτικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_2809 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 για διάφορους λόγους έχω σχεδόν λογαριασμό στις περισσότερες τράπεζες. το 2010 , ο τότε εργοδότης μου μας έστειλε στην Πειραιώς (σε συγκεκριμένο υποκατάστημα) και ανοίξαμε λογαριασμό μισθοδοσίας δωρεάν. Χρησιμοποίησα αυτόν το λογαριασμό όσο δούλεψα εκεί , μετά έμεινε στα αζήτητα. Πριν λίγες εβδομάδες μου ήρθε ένα γράμμα από την Πειραιώς ότι ο λογαριασμός είναι στάσιμος , με υπόλοιπο κάτω των 5 ευρώ και αν δεν κινηθώ σε ανανέωση θα γίνει ανενεργός. έκλεισα ραντεβού. μου ανανανέωσαν τα στοιχεία , έβγαλα κάρτα και ebanking δωρεάν. 2014 , σε επόμενο εργοδότη μας έβγαλαν μισθοδοσία Eurobank χωρίς κάποια χρεώση. αυτό λειτουργεί ως σήμερα χωρίς κανένα πρόβλημα , ανανεώσεις καρτών , πιστωτική κλπ. η χειρότερή μου εμπειρία είναι με την alpha , όπου χρεώθηκα αυτό το 12 ευρω της bonus χωρίς να έχω πάρει είδηση τι ισχύει. και εδώ πήγα να κάνω ανανέωση σε λογαριασμό που είχα από το 2000. τέλος σε περίοδο ανεργίας ο οαεδ μας έβγαζε Εθνική , δωρεάν. δεν ξέρω αν ισχύει πλέον. πέρα από την '' ιστορία των καρτών μου'' βλέπω ότι ανάλογα και τις συνεργασίες του εργοδότη υπάρχει και η αντιμετώπιση από το κατάστημα. τώρα αν ο υπάλληλος πάει να σου περάσει και τα δωράκια του είναι κάτι που κόβεις εύκολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 12 ώρες πριν, adi32 είπε Τελικά γίνεται το άνοιγμα μισθοδοτικου δωρεάν σε κατάστημα? Ή πρέπει κάτι να πληρώσεις υποχρεωτικά? Ανοιξα τον Δεκεμβρη λογαριασμο μισθοδοσιας στην Alpha με την βεβαιωση του εργοδοτη και δε μου ζητησαν τιποτα απο εξτρα πληρωμες - περα απο το κοστος εκδοσης της χρεωστικης καρτας και αν ηθελα να χρεωθω 12€ τον χρονο για να την κανω Bonus. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, asmilon είπε Ανοιξα τον Δεκεμβρη λογαριασμο μισθοδοσιας στην Alpha με την βεβαιωση του εργοδοτη και δε μου ζητησαν τιποτα απο εξτρα πληρωμες - περα απο το κοστος εκδοσης της χρεωστικης καρτας και αν ηθελα να χρεωθω 12€ τον χρονο για να την κανω Bonus. Σωστα Πηρα τηλ και μου το επιβεβαιωσαν Στην αρχη σου ζητανε 50ε 30 η ασφαλεια 12 bonus και 8 αν θες να σου κανουν το ebanking αυτοι Αν τους πεις οχι δεν πληρωνεις τιποτα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoulisMafia Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Εμένα πάλι με χρέωσαν μόνο τα 8€ για το Ebanking γιατι όπως μου είπε η υπάλληλος δεν μπορεί να μου ανοίξει λογαριασμό αλλιώς. Έβγαλα την απλή χρεωστική χωρίς να πληρώσω κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 On 19/04/2022 at 23:32, adi32 said: Τελικά γίνεται το άνοιγμα μισθοδοτικου δωρεάν σε κατάστημα? Ή πρέπει κάτι να πληρώσεις υποχρεωτικά? κανονικα τιποτα.οπως ειπαν οτι σε χρεωνουν ειναι τα εξτρα πραγματα με πολυ βασικο το 30 αρι για ασφαλιση. παλια παιζει να μην μπορουσες να ανοιξεις μονος το ebanking και να επρεπενα πληρωσεις αλλα πλεον σε καποιες τραπεζες γινεται.για την bonus αναλογως τι χαλας μπορει τα 12 ευρω να τα παιρνεις πισω.το κρινεις εσυ αυτο. αλλα το μεγαλο νταβατζηλικι ειναι η ασφαλιση. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Στις 16/8/2020 στις 10:10 ΜΜ, naruto14 είπε Καλησπέρα στο φόρουμ. Την Παρασκευή πήγα στην τοπική τράπεζα της alpha Bank για να ανοίξω λογαριασμό μισθοδοσίας όπως μου ζήτησε ο τωρινός μου εργοδότης για την εποχιακή δουλειά που είμαι. Ανοίγοντας τον λογαριασμό μισθοδοσίας δεν είχα καμία ενημέρωση από τον υπάλληλο για τις χρεώσεις που θα υποστώ και χωρίς να γνωρίζω συνέχισα τη διαδικασία. Αφού τελειώσαμε ο υπάλληλος γυρνάει και μου λέει ότι να ξέρω πως το κόστος είναι 30 ευρώ. Κ γυρνάω και του λέω για ποιο λόγο να δώσω 30 ευρώ; μου λέει περιλαμβάνει το κόστος του ebanking, την έκδοση της κάρτας και μια "ασφάλεια". Όταν γύρισα και του είπα ότι εγώ δεν ζήτησα ποτέ για τέτοια πράγματα και το μόνο που ήθελα ήταν μια απλή χρεωστική και αντε το ebanking, η απάντηση του ήταν ότι για αυτό με ενημέρωσε (αφού τελειώσαμε τη διαδικασία παρακαλώ) διαφορετικα θα έπρεπε να μου ζητήσει εξ αρχής να κάνω κατάθεση 300 ευρώ. Λέω γιατί δεν μου είπατε για κάτι τέτοιο; ευχαρίστως να τη κάνω και να μην χρεωθω τα ποσά που μου ζητάτε. Και μετά γύρισε και μου είπε όταν έρθει η κάρτα ελάτε να την ακυρώσουμε και δεν θα χρεωθείτε τίποτα. Γύρισα σπίτι και έφαγα το τόπο για να δω χρεώσεις της alpha Bank και τι στην ευχή μπορεί να με χρέωσε. Στους όρους το μόνο πράγμα που αναγράφεται είναι τα 8 ευρώ του ebanking. Η χρεωστική που μου έβγαλε είναι η enter visa που δεν έχει καμία απολύτως συνδρομή και ούτε βρήκα να απαιτεί χρήματα για την έκδοση της. Αυτή η ασφάλεια που μου είπε δεν αναφέρεται πουθενά σε αυτα που έχω υπογράψει και με λίγο ψάξιμο και στο φόρουμ εδώ ίσως να είναι η Feel Safe που κοστίζει 30 ευρώ το χρόνο. Δεν αναφέρεται πουθενά το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε ότι έχω υπογράψει. Και σαν να μην έφταναν αυτά, τα αδέρφια μου που είναι μικρά και για τον ίδιο λόγο κλήθηκαν να ανοίξουν και αυτοί λογαριασμό μισθοδοσίας, οχι μόνο επιβαρυνθηκαν με ότι εγώ, αλλά ο υπάλληλος που τους εξυπηρέτησε τους έβγαλε και μια bonus χρεωστική η οποία έχει 12 ευρώ ετήσια συνδρομή χωρίς καν να τους ενημερώσει. Ναι σίγουρα είναι κάτι το οποίο ο άλλος βάζει την υπογραφή του, αλλά το θεωρώ εντελώς απαράδεκτο να αντιμετωπίζεις έτσι ένα 18χρονο που μόλις άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό για πρώτη φορά στη ζωή του για να βγάλει ένα μεροκάματο μέσα στο καλοκαίρι και να μην τον ενημερώνεις για τίποτα. Και μέσα σε όλα αυτά να του επιβάλεις και πιο premium χρεωστικές με bonus προγράμματα που ουτε κατά διάνοια θα αξιοποιήσει. Τι ακριβώς θα μου συνιστουσατε να κάνω για να αποφύγω τις υπερβολικές αυτές χρεώσεις; Τα 2 από τα αδέρφια μου επειδή έχουν ήδη χρήματα μέσα στη τράπεζα χρεώθηκαν ήδη 30 ευρώ χωρίς να αναφέρεται πουθενά η αιτία και άλλα 8 για το ebanking. Δηλώνω οικτρά απογοητευμένος από αυτήν την τράπεζα και δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ μαζί της ποτέ ξανά πέρα από το να τραβήξω τα όσα χρήματα αποκτήσω στην τωρινή μου δουλειά. Άνοιξα και εγώ λογαριασμό σήμερα μισθοδοσίας για τον ίδιο λόγο. Ζητατε την Enter Visa τη κάρτα που είναι χωρίς bonus πόντους και χωρίς συνδρομή. Όποτε είναι 5€ για την έκδοση της καθαρά και τίποτα άλλο. Δεύτερον για το e-banking με είπε να κάνω ένα πακέτο με 8€ να ανοίξω και κωδικούς. Προσωπικα το άφησα και θα το κάνω μόνος μου όπως εκανα σε όλες τις άλλες τράπεζες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Πληρώνομαι με έμβασμα και η Πειραιώς μου τρώει 4 ευρώ για το μισθό και 4 για το επίδομα τηλεργασιας. μηπως να ανοίξω άλφα ; Τι προμήθεια έχει εκείνη ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 19 λεπτά πριν, johnnyf95 είπε Πληρώνομαι με έμβασμα και η Πειραιώς μου τρώει 4 ευρώ για το μισθό και 4 για το επίδομα τηλεργασιας. μηπως να ανοίξω άλφα ; Τι προμήθεια έχει εκείνη ; Έμβασμα από ποια τράπεζα; Σε εκείνη να ανοίξεις λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δεν το γνωρίζω με βεβαιότητα αυτό. Μπορώ να το δώ μέσω winbank άραγε αυτό η να μιλήσω με την εταιρεία μου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 24 λεπτά πριν, johnnyf95 είπε Δεν το γνωρίζω με βεβαιότητα αυτό. Μπορώ να το δώ μέσω winbank άραγε αυτό η να μιλήσω με την εταιρεία μου ; Προφανως πρεπει να μιλησεις με το λογιστηριο της εταιριας σου, επρεπε να σου ειχαν δωσει να ανοιξεις λογαριασμο μισθοδοσιας στην τραπεζα που συνεργαζονται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 23 ώρες πριν, johnnyf95 είπε Πληρώνομαι με έμβασμα και η Πειραιώς μου τρώει 4 ευρώ για το μισθό και 4 για το επίδομα τηλεργασιας. μηπως να ανοίξω άλφα ; Τι προμήθεια έχει εκείνη ; Με ποια τράπεζα συνεργάζεται η εταιρεία σου; Αν είναι από εξωτερικό βολεύει η εθνική διότι έχει μικρότερες χρεώσεις. Εγώ αναγκαστικά πήγα στην Alpha διότι δεν είχα άλλη επιλογή και προτιμώ να είναι αυτή που βολεύει την εταιρεία. Γιατί θέλω άμεσα να έχω τον μισθό μου στο λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pluss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Να σημειωθεί πως από σήμερα δίνει τη δυνατότητα η Alpha Bank να ανοιχτεί λογαριασμός μισθοδοσίας μέσω internet & mobile banking και μπορείτε πλέον να αποφύγετε την επίσκεψη σε κατάστημα. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από pluss 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cineaste Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μπορει η μητερα μου να μεταφερει τη συνταξη της απο Alpha σε Πειραιως? Επισης η απλη χρεωστικη χωρις συνδρομη στελνει δωρεαν ειδοποιησεις στο κινητο? Τωρα εχει ενα λογαριασμο απλο Ταμιοευτηριο και δεν αφηνει η εφαρμογη να ανοιξουμε λογαριασμο μισθοδοσιας/συνταξης οποτε σκεφτομουν για Πειραιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα