Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KilliK είπε

νομιζω υπαρχει fan made  patch για το Blood Omen που το τρεχει στα Windows 10. θυμαμαι που το στρημαρε ο kilg0re_tr0ut προσφατα.

Link plx??

EDIT - με λίγο ψάξιμο βρήκα και το ακόλουθο, πολύ ενδιαφέρον...

https://verokster.blogspot.com/2018/05/legacy-of-kain-blood-omen-gl-wrapper.html

Επεξ/σία από Tobajara
Δημοσ.

Ωραίες αναμνήσεις τα πιο πάνω, αλλά προσωπικά θα ήθελα πάρα, μα πάρα πολύ να δω digitally distributed εκδόσεις (ή ακόμα πιο ιδανικά, remasters) των δύο πρώτων Discworld point & click adventures, απο τα ελάχιστα παιχνίδια που βασίστηκαν στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του εξαίρετου Terry Pratchett (εκτός αυτών των δύο, είχε και ένα τρίτο σε 3D με αρκετά... διαφορετικό ύφος και ατμόσφαιρα, καθώς και κάποια unofficial MUD).

Τα συγκεκριμένα είναι γενικά δύσκολο να τα βρεις ακόμη και σε physical έκδοση (σε λογικές τιμές). Το δεύτερο (Missing Presumed?!) ευτυχώς είχα την καλή τύχη να το "προλάβω" δανεικό απο ένα φίλο όταν κυκλοφόρησε αλλά το πρώτο δεν κατάφερα ποτέ να το βρω σε physical μορφή (χώρια απο διάφορα abandonware sites).

Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα το sheep dog n wolf της Infogrames! Έχει γεράσει πλέον, αλλά είναι ένας από τους gaming καημούς μου. Το είχα ξεκινήσει ως φοιτητής, αλλά κάτι που έπεσε με γύρευε πόσες άλλες παιχνιδάρες της χρυσής pc gaming εποχής, κάτι που έβαλα και adsl τότε και ξεκίνησα και τα online, έμεινε. Δεν ξέρω εάν παίζει πλέον σε 10ρια, αμφιβάλλω κιόλας, αλλά ένα ρετουσάρισμα και να του βγάλουν ένα σύστημα όπου θα μπορείς να κρατήσεις τα saves σου και δεν θα αντιγράφεις κλειδιά από την registry θα το ήθελα.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 17/8/2020 στις 1:45 ΜΜ, ntinos19 είπε

2 ακόμη για pc που μου ήρθαν μόλις τώρα,

Populous και το black & White (το πρώτο)

Συγκεκριμένα αυτά τα 2 θα τα ήθελα περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα αυτή τη στιγμή

και το B&W 2 πολυ καλο και δεν υπαρχει

Μακαρι να τα φερουν πισω μαζι με ενα B&W 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...