firepc Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Ποιά παιχνίδια που παίξατε παλιά ή που δεν παίξατε καθόλου και που δεν υπαρχουν σε κανενα ψηφιακο καταστημα θα θέλατε να ξαναδειτε να κυκλοφορουν παλι? Το thread αυτο γινεται για να δουμε ποια και ποσα διαμαντακια λειπουν και αν ο κοσμος θα γουσταρε να τα ξαναπαιξει σημερα ή και απλα για να τα δουνε και οι πιο νεοι gamers. Για μενα πχ. ειναι, American McGee's Alice (2000) Δεν το εχω παιξει αλλα θα το ηθελα πολυ Dead Reefs (2007) Ενα πολυ ωραιο adventure το οποιο το ειχα φτασει μεχρι την μεση περιπου Peter Jackson's King Kong (2005) Θυμαμαι ειχε φαση
ntinos19 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Μια ντουζίνα. Στα μπαμ τώρα: jade cacoon Poy poy dark chronicle Digimon το πρώτο στο ps1 suikoden Dino crisis Αυτά είναι λίγα που μου έρχονται τώρα μόνο από το πρώτο PlayStation. Από το snes & n64 όλα. Όλα όμως
helicoid Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 23 λεπτά πριν, firepc είπε American McGee's Alice (2000) Δεν το εχω παιξει αλλα θα το ηθελα πολυ Παίξτο χτες. Άνετα από τα καλύτερα παιχνίδια ever, ίσως και το καλύτερο για μένα. Απίστευτη ατμόσφαιρα, soundtrack, τα πάντα, είναι χάσιμο το παιχνίδι.
zx1234r Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Dr. Drago's Madcap Chase Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από zx1234r
G.TH. Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Nibiru Age of Secrets. Δεν πρέπει να υπάρχει πουθενά. 1
jerry banana Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, firepc είπε Ποιά παιχνίδια που παίξατε παλιά ή που δεν παίξατε καθόλου και που δεν υπαρχουν σε κανενα ψηφιακο καταστημα θα θέλατε να ξαναδειτε να κυκλοφορουν παλι? Το thread αυτο γινεται για να δουμε ποια και ποσα διαμαντακια λειπουν και αν ο κοσμος θα γουσταρε να τα ξαναπαιξει σημερα ή και απλα για να τα δουνε και οι πιο νεοι gamers. Για μενα πχ. ειναι, American McGee's Alice (2000) Δεν το εχω παιξει αλλα θα το ηθελα πολυ Dead Reefs (2007) Ενα πολυ ωραιο adventure το οποιο το ειχα φτασει μεχρι την μεση περιπου Peter Jackson's King Kong (2005) Θυμαμαι ειχε φαση To king kong ήταν κορυφή .Το είχα παίξει στο xbox όταν ήμουν πολύ μικρός.Μου είχε αφήσει ωραία συναισθηματα και ο προτείνω.
lex.tsou Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, helicoid είπε American McGee's Alice (2000) Δεν το εχω παιξει αλλα θα το ηθελα πολυ https://www.myabandonware.com/game/american-mcgee-s-alice-452
Greygore Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 2 hours ago, G.TH. said: Nibiru Age of Secrets. Δεν πρέπει να υπάρχει πουθενά. Το NiΒiRu υπάρχει ως digital download στο US Amazon για κάπου $5~ αν το ψάχνεις ακόμη σε digital μορφή (παρέχεται installer της Amazon χωρίς να ενεργοποιείται σε κάποιο απο τα digital distribution storefronts - απ'ευθείας απο το Amazon Games & Software library του account). Έχει καιρό να το τρέξω αλλά αν θυμάμαι σωστά με compatibility mode έτρεχε κανονικά. 1
ntinos19 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 2 ακόμη για pc που μου ήρθαν μόλις τώρα, Populous και το black & White (το πρώτο) Συγκεκριμένα αυτά τα 2 θα τα ήθελα περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα αυτή τη στιγμή 1
Tobajara Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) To Blood Omen: Legacy of Kain, που είναι πλέον abandonware (νομίζω, καθώς τα δικαιώματα του τίτλου ήταν πολύ μπλεγμένα) αλλά τρομερά μπελαλίδικο να τρέξει σε σύγχρονα λειτουργικά. Υπήρχε τρόπος για Windows 7 αλλά για 8/10 δεν έχω ιδέα. Αν και βρίσκεται σχετικά εύκολα για download, όσοι θέλουν να ασχοληθούν ίσως θα πρέπει να στραφούν σε emulation της PS1 έκδοσης. Ευτυχώς το έχω αυθεντικό στο ντουλάπι μου (μουαχαχαχα) Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από Tobajara
KilliK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 νομιζω υπαρχει fan made patch για το Blood Omen που το τρεχει στα Windows 10. θυμαμαι που το στρημαρε ο kilg0re_tr0ut προσφατα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα