Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Σαββατο 8/8 την καλω λιγο μετα τα διοδια προς Λαμια απο Αθηνα Ερχεται σε μια ωρα και συμληρωνει 0,700 λαδι Πιο μετα την καλω απο Αμαρυνθο Ευβοιας γιατι το αμαξι εμεινε Ερχεται απο Χαλκιδα γερανος και το παιρνει για Χαλκιδα και επειδη ηταν εκτος νομου θα το επερνε νταλικα την αλλη μερα για το συνεργειο στην Αθηνα Ετσι κι εγινε αλλα στην Αθηνα το αμαξι εφτασε γεματο νερα και λασπη προφανως απο την κακοκαιρια τοτ ΣΚ στην περιοχη της Χαλκιδας Εχω παρει 3 φορες τηλεφωνο να μου το εξηγησουν αλλα ακομα περιμενω Σχετικο θεμα για την βλαβη εδω
vamvakoolas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 για να καταλαβω: υπαρχει καποια ερωτηση στη περιγραφη προς απαντηση; εδω απο το φορουμ τι περιμενεις; να σου βρει λυση; Παρε τηλ ή στειλε μεηλ στην οδικη/ασφαλιστικη σου
topaz Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Επικοινώνησε με την ασφαλιστική σου αν έχεις κάλυψη για φυσικές καταστροφές. Αν δεν έχεις εικάζω ότι δύσκολα να πετύχεις κάτι...
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 23 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε για να καταλαβω: υπαρχει καποια ερωτηση στη περιγραφη προς απαντηση; εδω απο το φορουμ τι περιμενεις; να σου βρει λυση; Παρε τηλ ή στειλε μεηλ στην οδικη/ασφαλιστικη σου Φυσικα και δεν περιμενω λυση ..Εμπειρια ανεφερα .Σε ενοχλει ? 6 λεπτά πριν, topaz είπε Επικοινώνησε με την ασφαλιστική σου αν έχεις κάλυψη για φυσικές καταστροφές. Αν δεν έχεις εικάζω ότι δύσκολα να πετύχεις κάτι... Απο οτι μου ειπε ο μηχανικος δεν ειχε βλαβη απο τα νερα κλπ .
topaz Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Από την περιγραφή κατάλαβα ότι έχουν μπει στο σαλόνι νερα κ λάσπες κλπ κλπ. Αν τώρα αναφέρεσαι στο γεγονός ότι θέλει ένα καλό πλύσιμο το αμάξι και είναι οκ, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συζητήσουμε κάτι... 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δεν ξερω τι ακριβως ειχε γινει αφου το αμαξι πηγε στον μαστορα και τωρα λειπει . Ξεχασα να γραψω οτι με βαση το συμβολαιο μου ( απλη και κλοπης) δικαιολογουν μεχρι 100 ευρω για ταξι για επιστροφη μου σε Αθηνα απο Αμαρυνθο ή για Κυμη που ηταν ο τελικος προορισμος Τους πηρα τηλ πριν λιγο και μου ειπαν να στειλω ταχυδρομικα την αποδειξη και θα με καλεσουν 69,5 ευρω πληρωσα,
dtzgr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Γιάννη πού αναγράφεται στους όρους το 100ρικο για ταξί; Ρωτάω γιατί δεν είναι γενικά γνωστή αυτή η δυνατότητα οπότε θα ήταν χρήσιμο να ξέρουμε πού στηρίζεται, σε περίπτωση που πέσουμε σε υπάλληλο-περίπτωση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dtzgr είπε Γιάννη πού αναγράφεται στους όρους το 100ρικο για ταξί; Ρωτάω γιατί δεν είναι γενικά γνωστή αυτή η δυνατότητα οπότε θα ήταν χρήσιμο να ξέρουμε πού στηρίζεται, σε περίπτωση που πέσουμε σε υπάλληλο-περίπτωση. Δεν το εχω ψαξει αλλα μου το ειπαν οι ιδιοι στο τηλεφωνο . Θα το κοιταξω Διορθωση : https://www.anytime.gr/ypodomes/odiki?gclid=CjwKCAjw1ej5BRBhEiwAfHyh1Fc8rv7D779zVenfAHPbaIy7ORuDwcQpOBaQSVVtKoLatL6VbEtg3hoCRo4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Γραφει για εισητηρια αλλα μου ειπαν οτι ισχυει και για ταξι Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από Γιάννης Platano 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα