Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, MIXALHS1985 είπε

Πολλές γνώμες...... Μπερδεύτηκα. Τελικά μπορεί να μου πει κάποιος μέχρι τα 100 ευρώ τις καλύτερες μητρικές έκδοση "Μ" 2 από την asrock, 2 από  Msi κ 2 από Gigabyte που να σηκώνουν απροβληματιστα τον 3700χ.? Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. 

Απάντησα ήδη και σου προτεινα την καλύτερη επιλογη. Δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το μπερδεμα σου.

WTF ????????????????

Επεξ/σία από duffyduck
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, duffyduck είπε

Απάντησα ήδη και σου προτεινα την καλύτερη επιλογη. Δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το μπερδεμα σου.

WTF ????????????????

OK ευχαριστώ 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας και πάλι. έχω βρει την ASUS TUF B450M-PLUS GAMING, σε προσφορά και λέω να την πάρω. Είναι καλή μητρική (vrm εννοώ); θα σηκώσει τον 3700χ ;   

Επεξ/σία από MIXALHS1985
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, MIXALHS1985 είπε

Γεια σας και πάλι. έχω βρει την ASUS TUF B450M-PLUS GAMING, σε προσφορά και λέω να την πάρω. Είναι καλή μητρική (vrm εννοώ); θα σηκώσει τον 3700χ ;   

εννοειται.ποσο την βρηκες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, giannis79 είπε

εννοειται.ποσο την βρηκες?

69 ευρώ. 

Έχει καλά vrm;,

Σε σχέση με τις Gigabyte Aorus B450 M R1, Asrock B450M Steel LegendMSI B450M Mortar MaxAsrock B450M Pro4, είναι καλύτερη ή στα ίδια; 

Επεξ/σία από MIXALHS1985
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MIXALHS1985 είπε

69 ευρώ. 

Έχει καλά vrm;,

Σε σχέση με τις Gigabyte Aorus B450 M R1, Asrock B450M Steel LegendMSI B450M Mortar MaxAsrock B450M Pro4, είναι καλύτερη ή στα ίδια; 

για 69 ευρω ειναι η καλυτερη.μια χαρα vrm εχει.στο ιδιο επιπεδο με τις παραπανω ειναι.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, MIXALHS1985 είπε

Έχει καλά vrm;,

ναι εχει.μην πελαγωνεις ολες θα τον δουλεψουν μια χαρα τον επεξεργαστη σου.(σε νορμαλ συνθηκες παντα)

γιατι εχεις κολλησει με τα vrm?αμα εχεις σκοπο να φτασεις στα ορια την μητρικη καμια δεν θα αντεξει για πολυ.θα πρεπει να πας σε b550 των 150 ευρω.

θα σου ελεγα να ξεχωρισεις την tuf gaming,την steel legend και την mortar max.

γκουγκλαρε τες και δες βιντεο και reviews.

Δημοσ.

O

12 λεπτά πριν, giannis79 είπε

ναι εχει.μην πελαγωνεις ολες θα τον δουλεψουν μια χαρα τον επεξεργαστη σου.(σε νορμαλ συνθηκες παντα)

γιατι εχεις κολλησει με τα vrm?αμα εχεις σκοπο να φτασεις στα ορια την μητρικη καμια δεν θα αντεξει για πολυ.θα πρεπει να πας σε b550 των 150 ευρω.

θα σου ελεγα να ξεχωρισεις την tuf gaming,την steel legend και την mortar max.

γκουγκλαρε τες και δες βιντεο και reviews.

OK Eυχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.

Τοποθέτησα την ψύκτρα του επεξεργαστή στην μητρική και σύνδεσα  και το καλώδιο τροφοδοσίας της στην μητρική. Μέσα στην συσκευασία του επεξεργαστή υπάρχουν δύο καλώδια που συνδέονται στην ψύκτρα και την μητρική. Εάν αυτά δεν τα συνδέσω θα υπάρξει κάποιο θέμα στην σωστή λειτουργία της ψύκτρας; ;;  

Δημοσ.

λογικά είναι για το rbg της ψύκτρας. Αν έχει rgb header η μητρική το συνδέεις εκεί (ψάξτο λίγο για σωστή συνδεσυμολογία)

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

λογικά είναι για το rbg της ψύκτρας. Αν έχει rgb header η μητρική το συνδέεις εκεί (ψάξτο λίγο για σωστή συνδεσυμολογία)

Οκ. Εγώ δεν θέλω να τα συνδέσω καθόλου. Φαντάζομαι δεν θα υπάρξει θέμα στην λειτουργία της σχετικά με την ψύξη του επεξεργαστή εννοώ.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, MIXALHS1985 είπε

Οκ. Εγώ δεν θέλω να τα συνδέσω καθόλου. Φαντάζομαι δεν θα υπάρξει θέμα στην λειτουργία της σχετικά με την ψύξη του επεξεργαστή εννοώ.

όχι, εφόσον σύνδεσες κανονικά το fan στο cpu fan της μητρικής είσαι πόπα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

όχι, εφόσον σύνδεσες κανονικά το fan στο cpu fan της μητρικής είσαι πόπα

Ευχαριστώ. Πάνω σε MSI Β450Μ Mortar ΜΑΧ μπήκε.

Επεξ/σία από MIXALHS1985

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...