jeanthira7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα ένα πρόγραμμα πάνω στο οποίο να δηλώνω μία σταθερή ip όπου και εάν βρίσκομαι και άρα η τοποθεσία μου να παραμένει σταθερή. Επίσης θα ήθελα να έχω την δυνατότητα να αποκρύπτω την τοποθεσία μου. Υπάρχει κάτι τέτοιο? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Για να "κρύψεις" την τοποθεσία μόνο με VPN. Αλλά και πάλι εξαρτάται απο ποιόν θες να την κρύψεις. Η αστυνομία πχ μπορεί να σε βρεί άνετα με ή χωρίς vpn.. Για σταθερή IP νομίζω πρεπει να κάνεις αίτημα στον πάροχο σου για να σου δώσει στατική IP αλλά αυτό κοστίζει αρκετά. Δε νομίζω ότι με το να χρησιμοποιείς ένα συγκεκριμένο server vpn θα δίνει πάντα την ίδια ip. Δε το έχω παρατηρήσει και ποτέ δηλαδη..
zx1234r Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Εξήγησε μας τι ακριβώς θέλεις να κάνεις γιατί δεν καταλαβαίνουμε. 1
zx1234r Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, jeanthira7 είπε Καλησπέρα σας, Θα ήθελα ένα πρόγραμμα πάνω στο οποίο να δηλώνω μία σταθερή ip όπου και εάν βρίσκομαι και άρα η τοποθεσία μου να παραμένει σταθερή. Επίσης θα ήθελα να έχω την δυνατότητα να αποκρύπτω την τοποθεσία μου. Υπάρχει κάτι τέτοιο? Αν το θέλεις για να κάνεις ταξίδι και να νομίζουν ότι δουλεύεις από το σπίτι, γίνεται με VPN server που θα έχεις αφήσει να δουλεύει.
micos000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Επίσης, αν θέλεις να τρέχεις κάποιου είδους server από το σπίτι και να έχεις σταθερή ip για να έχεις πρόσβαση από έξω τότε πας σε dynamic dns. Δες το No-IP για δωρεάν (με προϋποθέσεις). Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα