Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

Θα δωσεις 100 ευρω πανω επειδη εγινε καποιο λαθος με το συστημα? Κανε τηλ. παραγγελια στη τελικη αμα φοβασε πως κατι δε λειτουργει σωστα

Όχι δεν θα δώσω 100 ευρώ παραπάνω επειδή έγινε κάποιο λάθος με το σύστημα,θα δωσωαν δώσω,επειδή έχω μεγάλες αμφιβολίες για το netmobiles...

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, 26ska είπε

Όχι δεν θα δώσω 100 ευρώ παραπάνω επειδή έγινε κάποιο λάθος με το σύστημα,θα δωσωαν δώσω,επειδή έχω μεγάλες αμφιβολίες για το netmobiles...

Μ αντικαταβολη ετσι κ αλλιως δε σε νοιαζει τι κανουν αυτοι. Αμα τελικα δε γινει δουλεια δεν χανεις και τιποτα

Δημοσ.
Στις 17/8/2020 στις 3:56 ΜΜ, CheOnWeb είπε

Ποιο εννοείς; Το «με τιμολόγιο 1 χρόνος, με απόδειξη 2»; Ναι συμφωνώ. Στο «για μας είναι 1 χρόνος» δεν συμφωνώ. Τι ακριβώς λέει ο νόμος που δεν γνωρίζουμε;

Ο νόμος λέει ότι έχεις 2 χρόνια να παραπονεθείς για ελάττωμα που υπήρχε την μέρα παράδοσης, και η προαιρετική εμπορική εγγύηση μπορεί να έχει ότι όρους θέλει αυτός που την δίνει.

Δημοσ.
1 hour ago, petasis said:

Ο νόμος λέει ότι έχεις 2 χρόνια να παραπονεθείς για ελάττωμα που υπήρχε την μέρα παράδοσης, και η προαιρετική εμπορική εγγύηση μπορεί να έχει ότι όρους θέλει αυτός που την δίνει.

Ναι, έτσι είναι. Η εμπορική εγγύηση όμως είναι του κατασκευαστή. Το κατάστημα που είναι «Ο πωλητής», υποχρεούται να δηλώνει ότι παρέχει 2 χρόνια νομική εγγύηση, σύμφωνα με τον νόμο, όπως αναφέρει και το Πλαίσιο ή η iSystem για παράδειγμα. Το να λέει «Σε μας είναι 1 χρόνος είναι τουλάχιστον αντιεπαγγελματικό αν όχι παράνομο και δεν μας ενδιαφέρει στην παρούσα στιγμή ποιοι ακριβώς είναι οι όροι της νομικής εγγύησης.

Τι εννοούσες ότι δεν γνωρίζουμε τον νόμο; Σε τι διαφωνείς ακριβώς σε σχέση με τα προηγούμενα post μου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση μιας και έριξα παραγγελία και εγώ σήμερα.

Επειδή έχω και εγώ αμφιβολίες αφού η τιμή είναι αρκετά χαμηλή με τον ανταγωνισμό.

Μπορώ να "ανοίξω" την συσκευασία της ACS πριν πληρώσω ; , και αν μπορώ ..  αναγραφει το  IMEI του κινητού στην συσκευασία για το τσεκαρω στα γρήγορα ;

Επεξ/σία από Mr^Robot
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε

Ερώτηση μιας και έριξα παραγγελία και εγώ σήμερα.

Επειδή έχω και εγώ αμφιβολίες αφού η τιμή είναι αρκετά χαμηλή με τον ανταγωνισμό.

Μπορώ να "ανοίξω" την συσκευασία της ACS πριν πληρώσω ; , και αν μπορώ ..  αναγραφει το  IMEI του κινητού στην συσκευασία για το τσεκαρω στα γρήγορα ;

Ζήτησε από τη netmobiles μόλις παραλάβουν,να σε πάρουν να σου πουν το IMEI της συσκευής,ώστε να το τσεκαρεις.Αλλιως αν είσαι Αθηνα,πήγαινε από κει να παραλάβεις και δες το εκεί.

Δημοσ.

Όποτε θα τους στείλω ένα email  για να με ενημερώσουν.

Βέβαια θα είμαι ξεκάθαρος για τον λόγο τον οποίο το ζητάω.

Δημοσ.

Καλησπέρα, και εγώ παρήγγειλα το 11 προχτές με παραλαβή από το κατάστημα. Επιβεβαίωσα την παραγγελία και τηλεφωνικά για να είμαι σίγουρος. Έχω επιλέξει αντικαταβολή, αλλά γράφει ότι για παραγγελίες άνω των 500 Ευρώ πρέπει να βάλεις και κάρτα, αυτό θα ισχύει και για παραλαβή από κατάστημα άραγε; Έχω και εγώ τις επιφυλάξεις μου αλλά είμαι 80% σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Βρήκα και αυτό το βιντεάκι που πιστεύω θα βοηθήσει για να δω αν όντως είναι αυθεντική συσκευή. Το μόνο που θα κάνω είναι να περιμένω νέα.

Ελπίζω να έρθει με τους φορτιστές και τα ακουστικά του...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ ένα 80% είμαι σίγουρος με βάση κρητικές του best price αλλά και απόψεις απο το συγκεκριμένο θρεντ . Τους έστειλα και ένα email για καλό και για κακό και βλέπουμε.

Όσο αφορά για παραλαβή από το κατάστημα πάλι δεν γνωρίζω , αλλά  παραλάβη από μεταφορική πρέπει να χτυπήσουν το ποσό αναγκαστικά από κάρτα .

Επεξ/σία από Mr^Robot
  • Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Petros2k είπε

Καλησπέρα, και εγώ παρήγγειλα το 11 προχτές με παραλαβή από το κατάστημα. Επιβεβαίωσα την παραγγελία και τηλεφωνικά για να είμαι σίγουρος. Έχω επιλέξει αντικαταβολή, αλλά γράφει ότι για παραγγελίες άνω των 500 Ευρώ πρέπει να βάλεις και κάρτα, αυτό θα ισχύει και για παραλαβή από κατάστημα άραγε; Έχω και εγώ τις επιφυλάξεις μου αλλά είμαι 80% σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Βρήκα και αυτό το βιντεάκι που πιστεύω θα βοηθήσει για να δω αν όντως είναι αυθεντική συσκευή. Το μόνο που θα κάνω είναι να περιμένω νέα.

Ελπίζω να έρθει με τους φορτιστές και τα ακουστικά του...

Τα 500€ δεν τα έχει βάλει από μόνο του το netmobile. Υπάρχει νόμος ότι για αγορές από 500€ και πανω μόνο με κάρτα. 

Όσον αφορά το κινητό 11 pro από kiniti.net 6 μήνες μετά όλα μια χαρά 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Ναι, έτσι είναι. Η εμπορική εγγύηση όμως είναι του κατασκευαστή. Το κατάστημα που είναι «Ο πωλητής», υποχρεούται να δηλώνει ότι παρέχει 2 χρόνια νομική εγγύηση, σύμφωνα με τον νόμο, όπως αναφέρει και το Πλαίσιο ή η iSystem για παράδειγμα. Το να λέει «Σε μας είναι 1 χρόνος είναι τουλάχιστον αντιεπαγγελματικό αν όχι παράνομο και δεν μας ενδιαφέρει στην παρούσα στιγμή ποιοι ακριβώς είναι οι όροι της νομικής εγγύησης.

Τι εννοούσες ότι δεν γνωρίζουμε τον νόμο; Σε τι διαφωνείς ακριβώς σε σχέση με τα προηγούμενα post μου;

Η νομική εγγύηση έχει πολύ συγκεκριμένους όρους, και ουσιαστικά δεν είναι εγγύηση. Αυτή την παρέχει ο νόμος, ισχύει ανεξαρτήτως τι θα πει ο πωλητής. Δεν είναι δουλειά του πωλητή να την ορίσει. Ο πωλητής οφείλει να σε ενημερώσει για την εμπορική εγγύηση (αυτό ορίζει ο νόμος), οπότε δεν βλέπω κακό να σου πει εγώ δίνω 1 χρόνο εγγύηση.

Δεν βλέπω κάτι παράνομο ή αντιεπαγγελματικό, 1 χρόνο εμπορική εγγύηση δίνει το κατάστημα.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, george1807 είπε

Τα 500€ δεν τα έχει βάλει από μόνο του το netmobile. Υπάρχει νόμος ότι για αγορές από 500€ και πανω μόνο με κάρτα. 

Όσον αφορά το κινητό 11 pro από kiniti.net 6 μήνες μετά όλα μια χαρά 

Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση. Μακάρι να έρθω στην κατάσταση σου. Έκανες τίποτα για να πιστοποίηση ότι ήταν αυθεντικό η όχι; Μπορεί να είμαι πολύ επιφυλακτικός αλλά είναι αρκετά τα χρήματα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Petros2k είπε

Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση. Μακάρι να έρθω στην κατάσταση σου. Έκανες τίποτα για να πιστοποίηση ότι ήταν αυθεντικό η όχι; Μπορεί να είμαι πολύ επιφυλακτικός αλλά είναι αρκετά τα χρήματα..

Πήγα παρέλαβα από το μαγαζί και έξω το κουτί έχει τον ΙΜΕΙ εκεί που είναι κάτι barcode. Το τσεκαρα online στο σάιτ της apple και όλα μια χαρά 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, george1807 είπε

Πήγα παρέλαβα από το μαγαζί και έξω το κουτί έχει τον ΙΜΕΙ εκεί που είναι κάτι barcode. Το τσεκαρα online στο σάιτ της apple και όλα μια χαρά 

Μια χαρά, αυτό ακούγεται ακόμα καλύτερο. Κάτι που έχω παρατηρήσει είναι ότι η τοποθεσία του καταστήματος δεν φαίνεται καλά στον χάρτη..  κάτι ξεροχορτα δείχνει. Λέω να πάρω τηλέφωνο όταν κοντεύω να μου πουν που να πάω 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, petasis said:

Δεν βλέπω κάτι παράνομο ή αντιεπαγγελματικό, 1 χρόνο εμπορική εγγύηση δίνει το κατάστημα.

Πρώτον, 1 χρόνο εμπορική δίνει ο κατασκευαστής, όχι το κατάστημα. Το κατάστημα δίνει δύο χρόνια, όπως υποχρεούται. Το ότι το κατάστημα λοιπόν δίνει από υποχρέωση 2 χρόνια, δηλαδή προσφέρει κάτι ακόμα παραπάνω στον πελάτη απ’ ότι ο κατασκευαστής αλλά το αποκρύπτει αντί να το διαφημίζει και εσύ δεν βλέπεις τίποτα αντιεπεγγελματικο και πονηρό, δεν θα το καταλάβω ό,τι κι αν μου πεις, πόσω μάλλον όταν μου λες ότι δεν ξέρω τον νόμο! Αδελφέ, τι να πω.... καλημέρα και καλή καρδιά. 

Επεξ/σία από CheOnWeb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...