Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω το iPhone 11 και βλέπω μεγάλες διαφορές στις παραπάνω πλατφόρμες.Τι γνώμη έχετε για αγορά από το netmobiles;Εχει καλές κριτικές γενικά,αλλά δίνει ένα χρόνο εγγύηση,δεν αναφέρει δεύτερο.Η συσκευή είναι ίδια όπως των σκρουτζομαγαζων και των μεγάλων αλυσίδων και αν ναι πως πουλάει σε τόσο χαμηλή τιμή;Το 64αρι το έχει στα 635 και το 128αρι στα 706,όταν στο skroutz αντίστοιχα παίζουν στα 669 και 780 σε καταστήματα με ελάχιστες κριτικές και χρόνο παράδοσης πάνω από μήνα,ενώ το netmobiles δίνει 4-7 μέρες.

Τι λέτε;

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ το πήρα  από netmobile με αντικαταβολή πριν περίπου 1 μήνα. Ήρθε σε 6 εργάσιμες σε νησί σφραγισμένο με ζελατίνες κανονικά και στον έλεγχο που έκανα στο σαιτ της apple δεν είχε ξαναενεργοποιηθεί η συσκευή και ήταν legit. Δεν σου λέω εμπιστέψου το ή μην το εμπιστευτείς, το αναφέρω ενδεικτικά σαν γεγονός.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, petran91 είπε

Εγώ το πήρα  από netmobile με αντικαταβολή πριν περίπου 1 μήνα. Ήρθε σε 6 εργάσιμες σε νησί σφραγισμένο με ζελατίνες κανονικά και στον έλεγχο που έκανα στο σαιτ της apple δεν είχε ξαναενεργοποιηθεί η συσκευή και ήταν legit. Δεν σου λέω εμπιστέψου το ή μην το εμπιστευτείς, το αναφέρω ενδεικτικά σαν γεγονός.

Στη σελίδα τους δεν βλέπω να γράφει EU,υπάρχει περίπτωση να μην είναι ευρωπαϊκό;Με το IMEI φαίνεται για ποια χώρα προορίζεται;Επισης στη σελίδα τους αναφέρεται 1 χρόνος εγγύησης,ενώ είναι 2 κανονικά.Ρωτησες για το συγκεκριμένο;

Δημοσ.

Τα iPhone στην Ελλάδα αν έχεις απόδειξη παίρνεις 2 χρόνια εγγύηση παρόλο που η Apple δίνει 1. Δεν ρώτησα αν είναι ευρωπαικά γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν έχει σημασία.

Δημοσ.
1 minute ago, petran91 said:

Τα iPhone στην Ελλάδα αν έχεις απόδειξη παίρνεις 2 χρόνια εγγύηση παρόλο που η Apple δίνει 1. Δεν ρώτησα αν είναι ευρωπαικά γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν έχει σημασία.

Απ’ όσο ξέρω, εισαγωγή εκτός Ευρώπης δεν υπόκειται στον Ευρωπαϊκό κανονισμό για τα 2 χρόνια νομικής εγγύησης, άρα ισχύει μόνο η εμπορική εγγύηση που στην περίπτωση της Apple είναι 1 χρόνος. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, petran91 είπε

Πως γίνεται να πήρες με αντικαταβολή όταν το όριο σύμφωνα με το νόμο είναι μέχρι 500 ευρώ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cgioris είπε

Πως γίνεται να πήρες με αντικαταβολή όταν το όριο σύμφωνα με το νόμο είναι μέχρι 500 ευρώ;

Πλήρωσα με κάρτα στην ACS.

Δημοσ.

Αυτό ισχύει και για παραγγελία και  παραλαβή από το κατάστημα με τα 500 ευρώ; Φαντάζομαι πως όχι ε; 

Δημοσ.

Πως πουλάνε τόσο σημαντικά κάτω τα μαγαζιά στο best price όπως το netmobiles; Αυτό το τόσο κάτω στην τιμή με προβληματίζει κατά πόσο καθόλα εντάξει είναι η συσκευή και το ότι δεν είναι τίποτα ετοιμοπαραδοτο. Επίσης γιατί αναφέρουν ένα χρόνο εγγύηση, ενώ είναι δύο; 

Δημοσ.
7 minutes ago, 26ska said:

Πως πουλάνε τόσο σημαντικά κάτω τα μαγαζιά στο best price όπως το netmobiles; Αυτό το τόσο κάτω στην τιμή με προβληματίζει κατά πόσο καθόλα εντάξει είναι η συσκευή και το ότι δεν είναι τίποτα ετοιμοπαραδοτο. Επίσης γιατί αναφέρουν ένα χρόνο εγγύηση, ενώ είναι δύο; 

Ο δεύτερος χρόνος είναι υποχρέωση του πωλητή να τον καλύψει και αυτά τα μαγαζιά δεν φαίνεται να έχουν διάθεση να κάνουν κάτι τέτοιο. Η άλλη περίπτωση είναι να τα εισάγουν εκτός ΕΕ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Ο δεύτερος χρόνος είναι υποχρέωση του πωλητή να τον καλύψει και αυτά τα μαγαζιά δεν φαίνεται να έχουν διάθεση να κάνουν κάτι τέτοιο. Η άλλη περίπτωση είναι να τα εισάγουν εκτός ΕΕ. 

Πήρα τηλέφωνο στη netmobiles και μου είπαν για την εγγύηση ότι είναι ένα χρόνο... Παρόλο που τους ανέφερα ότι βάσει ευρωπαϊκής νομοθεσίας πρέπει να είναι δύο χρόνια, η κυρία στο τηλέφωνο επέμενε ότι είναι σε αυτούς ένα χρόνο και ότι η συσκευή είναι από Γερμανία. 

Κάλεσα και στην info quest κσι μου ανάφεραν ότι εφόσον είναι η συσκευή ευρωπαϊκής προέλευσης καλύπτεται και δεύτερος χρόνος. Αναρωτιέμαι γιατί στη netmobiles επιμένουν για έναν... 

Επεξ/σία από 26ska
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 17/08/2020 at 12:43, 26ska said:

Πήρα τηλέφωνο στη netmobiles και μου είπαν για την εγγύηση ότι είναι ένα χρόνο... Παρόλο που τους ανέφερα ότι βάσει ευρωπαϊκής νομοθεσίας πρέπει να είναι δύο χρόνια, η κυρία στο τηλέφωνο επέμενε ότι είναι σε αυτούς ένα χρόνο και ότι η συσκευή είναι από Γερμανία. 

Αν μπορεί να σου αποδείξει ότι είναι από Γερμανία είσαι κατά πάσα πιθανότητα καλυμμένος, αφού Τα επίσημα Services της Apple ή infoquest αναλαμβάνει τον 2ο χρόνο. Τυπικά όμως δεν είσαι καλυμμένος εκτός αν θες να μπεις στον κόπο να «πείσεις» την κυρία που μίλησες και την κάθε αντίστοιχη «κυρία» ότι οφείλει να τον αναλάβει αυτή, ο πωλητής με λίγα λόγια.  Στη θέση σου δεν θα το επιχειρούσα αλλά αν έχει όρεξη τράβηξέ το θέμα, έχεις τον νόμο με το μέρος σου. Συμβουλή μου: «Ου μπλέξεις»

Επεξ/σία από CheOnWeb
Διόρθωση για την κάλυψη του 2ου χρόνου
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Αν μπορεί να σου αποδείξει ότι είναι από Γερμανία είσαι κατά πάσα πιθανότητα καλυμμένος, αφού Τα επίσημα Services της Apple αναλαμβάνουν τον 2ο χρόνο. Τυπικά όμως δεν είσαι καλυμμένος εκτός αν θες να μπεις στον κόπο να «πείσεις» την κυρία που μίλησες και την κάθε αντίστοιχη «κυρία» ότι οφείλει να τον αναλάβει αυτή, ο πωλητής με λίγα λόγια.  Στη θέση σου δεν θα το επιχειρούσα αλλά αν έχει όρεξη τράβηξέ το θέμα, έχεις τον νόμο με το μέρος σου. Συμβουλή μου: «Ου μπλέξεις»

Δεν φαίνεται από το imei  της συσκευής για ποια χώρα προορίζεται; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...