vasiliinorris Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Χαίρετε. Έχω ένα σπίτι στη Χανιώτη και χρησιμοποιώ σύνδεση 3G / 4G για Διαδίκτυο ενώ είμαι εδώ για διακοπές. Δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω γιατί τα σαββατοκύριακα η ταχύτητα μειώνεται πολύ και η ποιότητα σήματος δεν είναι πολύ καλή. Επιπλέον, είναι πολύ ακριβό. Ποιες παραλλαγές έχω; Για παράδειγμα, δορυφορικό Διαδίκτυο. Και έρχομαι μόνο για ένα μήνα κάθε χρόνο, επομένως δεν χρειάζομαι συμβόλαιο. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από vasiliinorris
zx1234r Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Το δορυφορικό θέλει και εξοπλισμό και συνήθως στον δίνουν μόνο με συμβόλαιο. Απευθύνσου σε cosmote να σου πουν.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Θέλω και εγω ενα τέτοιο αν βρεις "Απεριόριστο Διαδίκτυο, χωρίς συμβόλαιο"
oletiras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, vasiliinorris είπε Χαίρετε. Έχω ένα σπίτι στη Χανιώτη και χρησιμοποιώ σύνδεση 3G / 4G για Διαδίκτυο ενώ είμαι εδώ για διακοπές. Δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω γιατί τα σαββατοκύριακα η ταχύτητα μειώνεται πολύ και η ποιότητα σήματος δεν είναι πολύ καλή. Επιπλέον, είναι πολύ ακριβό. Ποιες παραλλαγές έχω; Για παράδειγμα, δορυφορικό Διαδίκτυο. Και έρχομαι μόνο για ένα μήνα κάθε χρόνο, επομένως δεν χρειάζομαι συμβόλαιο. Ευχαριστώ. ποια εταιρια κινητης? Τι πακετο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα