Προς το περιεχόμενο

Problima install netmod se XP

Galio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Molis xtes moy alaksan ena palio netmod epidi kaike me ena kainoyrgio to opio exei kai usb thyra (to palio den eixe). Tora omos den mporo na kano install to netmod meso usb katebasa neoys drivers tipota. Kserei kaneis ti fteei kai ti mporo na kano ? den thelo na to sindeso stin seriaki giati ekei exo ala pragmata.

Thnx

Δημοσ.

Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις το setup χωρίς να συνδέσεις το netMod Τσέκαρέ το στις οδηγίες. Μολις τελειώσει, κάνε restart και σύνδεσε το USB στο PC σου.

Το είχα πάθει και 'γώ (παλιότερα) και είχα αναγκαστεί να κάνω και αυτό:

3.)Διαγραφή παλαιότερων εκδόσεων των οδηγών

Ανοίξτε στον Windows Explorer τον κατάλογο C:\winNT\inf

Ανοίξτε τα αρχεία

oemx.inf με έναν επεξεργαστή κειμένου (x=1,2,3,..)

Ψάξτε σε όλα τα αρχεία για το κείμενο Intracom S.A. Διαγράψτε όλα τα αρχεία που περιέχουν αυτό το κείμενο.

Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα.

Δημοσ.

Lipon ekana to ekana install sto laptop moy ola ok kanonika xoris kanena problima meta piga na do sto pc kai den exei updates ton windows kanena mallon afto prepei na fteei isos kapio update na moy lisi to problima. Yparxei tetia periptosi ?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά κι εγώ έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το NetMod σε XP. Ενώ εγκαθίσταται κανονικά, μόλις κάνω query modem, μου βγάζει ότι η συσκευή απέτυχε να ανταποκριθεί γιατί η θύρα χρησιμοποιείται ήδη ή κάτι τέτοιο... Βλέποντας τα σεταρίσματα, διαπιστώνω ότι ενώ τό έχω συνδέσει σε USB το έχει βάλει στην COM 5, η οποία δεν χρησιμοποιείται...

Έχω τρελλαθεί!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...