alehiokos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα παιδιά . Υπάρχει περίπτωση να στέλνει η apple προϊόντα της στην Ελλάδα αν αγοράσω από το official site ; Ρωτάω γιατί θα ήθελα να επωφεληθω από το student discount και πιθανώς το apple monthly payment , αλλά δεν βλέπω κανένα φως στο ορίζοντα . Ευχαριστώ .
jimmakosapple Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 23 ώρες πριν, alehiokos είπε Καλησπέρα παιδιά . Υπάρχει περίπτωση να στέλνει η apple προϊόντα της στην Ελλάδα αν αγοράσω από το official site ; Ρωτάω γιατί θα ήθελα να επωφεληθω από το student discount και πιθανώς το apple monthly payment , αλλά δεν βλέπω κανένα φως στο ορίζοντα . Ευχαριστώ . Όχι δεν γίνεται. 1 1
onelonelystar Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Έχω την εντύπωση πως οι επίσημοι αντιπρόσωποι Apple στην Ελλάδα, δίνουν ένα 10% έκπτωση τον Σεπτέμβριο για τους μαθητές. 1
alehiokos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μάλιστα , δεν το ήξερα .. θα το έχω στο νου μου , ευχαριστώ 1
onelonelystar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Από ότι βλέπω μόνο τα MacBook Air τα δίνουν 100-150 ευρώ φθηνότερα https://www.mediamarkt.gr/category/laptop-tablet-computing/laptop/macbook Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από onelonelystar 1
alexakos89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 η document δινει ολο τον χρονο το 10% σε students.
apod1972 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτό που έιπαν ολοι οι φίλοι παραπάνω γαι τουσ φοιτητές υπάρχουν προσφορές όλο τον χρόνο αλλά τον σεπτέμβρη είναι η καλύτερη εποχή.
mobile_32 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δηλαδή τι ποσοστό έκπτωσης μπορεί να παίξει ?
taslikos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Και το Amazon, νομίζω έχει (με επιφύλαξη) ψάξε για παράδειγμα στο γερμανικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα