Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, konstas2 said:

Θεωρώ ότι είναι λάθος αυτό γιατί απλούστατα έτσι θα ψαχτεί το πράγμα από αυριο, και εγώ δεν το θ΄λω αυτό. Θέλω χρόνο τώρα αν καταλαβαίνεις... Οσο πιο πολύ καθυστερήσει αυτή η ιστορία να εξελιχθεί, τόσο το καλύτερο για μένα. Δεν θέλω να πάω σε τράπεζα να σκαλίσω....

άρα έχεις κάνει την απατεωνιά σου για να το λες αυτό. μόνο κάποιος ύποπτος που έχει πλήρη επίγνωση του τι έχει κάνει θέλει "το χρόνο του για να μην τα σκαλίσει η τράπεζα νωρίτερα". πρέπει να ενημερωθούν οι αρμόδιες αρχές άμεσα. 

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

zeibei, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ !

Αρχικά νόμιζα ότι μου είχε βάλει λεφτά ο αδελφός μου. Ετσι ξεκίνησε η ιστορία.

Οταν είδα ότι είχα κατάθεση 311,19 ΔΕΝ ΕΙΔΑ την αιτιολογία. ΜΕΤΑ το είδα, όταν ξανακοίταξα την απόδειξη του ΑΤΜ και είδα που έγραφε ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ. Τότε όμως τα λεφτά είχαν σηκωθεί όλα.

Υπόψιν ότι τα 80 cash που σήκωσα τα έχω, αλλά αυτά θα πάνε σε σούπερ μάρκετ και κάρτα τηλεφώνου που άδειασε... γι' αυτό λέω ότι χρειάζομαι χρόνο να δω τι θα κάνω...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, konstas2 είπε

Υπόψιν ότι τα 80 cash που σήκωσα τα έχω, αλλά αυτά θα πάνε σε σούπερ μάρκετ και κάρτα τηλεφώνου που άδειασε... γι' αυτό λέω ότι χρειάζομαι χρόνο να δω τι θα κάνω...

Δε τα παιζεις στο μπεταδικο οπως και τα αλλα μπας και ρεφαρεις; :lol:

Δημοσ.

Ξαναλέω: καταλαβαίνω ότι ίσως χρειαστεί να επιστραφούν τα χρήματα, αλλά τώρα ΔΕΝ υπάρχουν λεφτά για κάτι τέτοιο. Αν γίνει αυτό, θα μου κρατάνε το ΚΕΑ που παίρνω κάθε μήνα μέχρι να εξοφληθεί το ποσό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έγραφε μισθοδοσία, με βάση το ποσό, μάλλον είναι κάποιο επίδομα αδείας.

Επίσης. Οι αποδείξεις από το atm δεν έχουν ιστορικό συναλλαγών. Γράφουν μόνο υπόλοιπο. Αιτιολογία γράφουν μόνο σε περίπτωση κατάθεσης χρημάτων. 

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ.

In before the lock , εάν δεν είσαι τρολλ θα μπλέξεις , όταν διάβασα ότι σκοπεύεις να τα φας ακόμα και τα 80 που σου  μείναν λέω άντε ότι πάθεις από το κεφάλι σου...

Δημοσ.
Just now, konstas2 said:

Οταν είδα ότι είχα κατάθεση 311,19 ΔΕΝ ΕΙΔΑ την αιτιολογία. ΜΕΤΑ το είδα, όταν ξανακοίταξα την απόδειξη του ΑΤΜ και είδα που έγραφε ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ. Τότε όμως τα λεφτά είχαν σηκωθεί όλα.

ξέρεις σε όλα τα atm υπάρχει η επιλογή online κατάθεση χωρίς φάκελο μόνο με την κάρτα σου και φαίνονται αμέσως. παίζεις ηλεκτρονικό τζόγο οπότε σίγουρα το γνωρίζεις αυτό. δεν έχεις καμία δικαιολογία να τα κρατήσεις. μπορούσες τα όσα σήκωσες να τα καταθέσεις πάλι πίσω στον λογαριασμό σου όπως επίσης να ακυρώσεις ότι αγορά έκανες. μετά από χρόνια στο επάγγελμα μπορώ να καταλάβω πάρα πολύ καλά αν κάποιος λέει αλήθεια η ψέμματα για κάτι αν και στη δική σου περίπτωση είναι ξεκάθαρο. "νέο" μέλος με κλειδωμένο το προφίλ σίγουρα δεν είναι η πρώτη σου φορά σε όλο αυτό. α! και να γνωρίζεις ότι ακόμα και με τη χρήση VPN οι αρμόδιες αρχές μια χαρά εύκολα μπορούν να σε εντοπίσουν. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, konstas2 είπε

Συγγνώμη είστε σοβαρός? Φυσικά και είναι ΚΛΟΠΗ και συνεχίζετε την απατεωνιά λέγοντας ότι θα ξοδέψετε τα υπόλοιπα 80 στο σούπερ μάρκετ. Το καταλαβαίνεις ότι είναι ποινικό αδίκημα η κλοπή? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BackFromHell είπε

Δε τα παιζεις στο μπεταδικο οπως και τα αλλα μπας και ρεφαρεις; :lol:

Το σκέφτηκα δυστυχώς για μένα... όμως πρέπει να πάρω τρόφιμα και να ενεργοποιήσω το τηλέφωνο. Αυτά δεν τα παίζω. Είπαμε, έχω κόλλημα με το τζόγο αλλά έχω και κάποια όρια

Δημοσ.
1 minute ago, konstas2 said:

Το σκέφτηκα δυστυχώς για μένα... όμως πρέπει να πάρω τρόφιμα και να ενεργοποιήσω το τηλέφωνο. Αυτά δεν τα παίζω. Είπαμε, έχω κόλλημα με το τζόγο αλλά έχω και κάποια όρια

τραγελαφικό 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, konstas2 είπε

Αμα ψηθεις εδω ειμαστε να σου δωσουμε στανταρακια απο Γ εθνικη Φιλιππινων :lol:

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που μπήκαν χρήματα στο λογαριασμό σου, κανείς δεν μπορεί να τα αφαιρέσει χωρίς τη συγκατάθεσή σου ή δικαστική απόφαση.

Πριν χρόνια είχαν μπεί χρήματα στο λογαριασμό μου χωρίς να το αντιληφθώ. Με πήρε τηλέφωνο διευθυντικό στέλεχος απο τα κεντρικά της τράπεζας και με ενημέρωσε οτι απο λάθος πληκτρολόγηση ταμία είχαν μεταφερθεί χρήματα στο λογαριασμό μου. Με ρώτησε  αν δίνω την συγκατάθεσή μου να αφαιρεθούν "σιωπηρώς" και να λήξει έτσι το θέμα, αλλιώς θα τα πληρώσει ο υπάλληλος απο την τσέπη του, συν την όποια "τιμωρία" θα έχει υπηρεσιακώς.

Συναίνεσα και έληξε έτσι το θέμα.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, konstas2 είπε

greekfragma,

Ξέρω πολύ καλά τι θα πει μεροκάματο. Δουλεύω από 6 χρονών αγαπητέ μου, γιατί δεν είχαμε να φάμε τότε. Τώρα όμως γέρασα και έχω προβλήματα υγείας, άρα δεν μπορώ να δουλέψω. Και το πως ξοδεύει ο καθ' ένας τα χρήματα που έχει στη τσέπη του είναι δικός του λογαριασμός και κανενός άλλου. Είσαι παλιοχαρακτήρας μου φαίνεται, για να μιλάς έτσι σε κάποιον που δεν ξέρεις. Σου επιστρέφω την "ευχή"...

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα, στα 62 του χρόνια ο Βασιλάκης ...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδες ΑΝ ο τυπος δεν τρολλαρει και δεν εχει να φαει καταλαβαινω το γιατι δεν επιστρεφει τα 80ε.

Τωρα για το στοιχιμαν απλα τραγικο, απορω πως γινεται κοσμος να ασχολειται με τετοιες αηδιες πραγματικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...