Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή : Παιχνιδι, photo-edit, web design, ταινιες (media-palyer)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? οχι, μια LG LED 27inch

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι τιποτα

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). δεν υπαρχει θεμα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? προτιμω απο ενα για να γλυτωσω μεταφορικα, αλλα δεν ειναι προυποθεση

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα στηθει απο εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . εχω αδεια για windows 10 pro 64bit

Εχω ηδη στην κατοχη μου 

κουτι be quiet 801

ryzen 5 3600

be quiet dark rock 4

Μνημες μαλλον θα παω εδω -->> G.Skill RipjawsV 32GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-32GVK) ......ανοικτος σε προτασεις

ΜΟΒΟ -->  MSI MPG X570 Gaming Plus (μαλλον)

HDD (για το OS μονο) --> Samsung 970 EVO plus 500GB (υπαρχουν αλλοι SSD και HDD για αποθηκες) ......ανοικτος σε προτασεις

τροφοδοτικο --> Be Quiet Power Zone 650W (πιθανη αγορα) ..... ανοικτος σε προτασεις

και φτανουμε στην καρτα γραφικων ????? δεν μπορω να καταληξω με τιποτα και θελω βοηθεια

ΥΓ. να παρω κατι οικονομικο και να περιμενω απο 3 τριμηνο αν θα βγουνε τελικα καινουργιες καρτες οποτε θα πεσουν οι τιμες, να παρω κατι καλο τωρα?

ΥΓ2. οπως καταλαβατε βασικη παραμετρος ειναι ο θορυβος, μεχρι τωρα εχω ενα πολυ θορυβωδες συστημα το οποιο για να κανω οποιαδηποτε εργασια πρεπει να εχω μουσικη και ακουω ενα συνεχομενο βουητο που δεν το αντεχω αλλο...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, verylife78 είπε

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή : Παιχνιδι, photo-edit, web design, ταινιες (media-palyer)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? οχι, μια LG LED 27inch

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι τιποτα

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). δεν υπαρχει θεμα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? προτιμω απο ενα για να γλυτωσω μεταφορικα, αλλα δεν ειναι προυποθεση

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα στηθει απο εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . εχω αδεια για windows 10 pro 64bit

Εχω ηδη στην κατοχη μου 

κουτι be quiet 801

ryzen 5 3600

be quiet dark rock 4

Μνημες μαλλον θα παω εδω -->> G.Skill RipjawsV 32GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-32GVK) ......ανοικτος σε προτασεις

HDD (για το OS μονο) --> Samsung 970 EVO plus 500GB (υπαρχουν αλλοι SSD και HDD για αποθηκες) ......ανοικτος σε προτασεις

τροφοδοτικο --> Be Quiet Power Zone 650W (πιθανη αγορα) ..... ανοικτος σε προτασεις

και φτανουμε στην καρτα γραφικων ????? δεν μπορω να καταληξω με τιποτα και θελω βοηθεια

ΥΓ. να παρω κατι οικονομικο και να περιμενω απο 3 τριμηνο αν θα βγουνε τελικα καινουργιες καρτες οποτε θα πεσουν οι τιμες, να παρω κατι καλο τωρα?

ΥΓ2. οπως καταλαβατε βασικη παραμετρος ειναι ο θορυβος, μεχρι τωρα εχω ενα πολυ θορυβωδες συστημα το οποιο για να κανω οποιαδηποτε εργασια πρεπει να εχω μουσικη και ακουω ενα συνεχομενο βουητο που δεν το αντεχω αλλο...

Το τροφοδοτικο φαινεται ποιοτικο η bequiet φτιαχνει καλα και αξιοπιστα. Για τον 3600 κοιτα σε b550, tomahawk, a pro  για πιο οικονομικη απο msi, aorus pro απο gigabyte. Ssd ειναι και ο mx500 για πιο οικονομικος εναντια του samsung, η πηγαινε σε m2.Τωρα για καρτα στον δρομο ειναι οι καινουριας γενιας απ τους πρασινοκοκκινους, πιθανον απο σεπτεμβρη- οκτρωβρη-νοεμβρη να χουν βγει.Σιγουρα δεν ειναι και η καλυτερη περιοδος να αγορασει καρτα κανεις, ιδιως να επενδυση σε πιο high end.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, verylife78 είπε

be quiet dark rock 4

According to this: https://www.bequiet.com/en/motherboardcheck

"usability of ram slots limited". Δεν ξέρω τι σημαίνει (μάλλον ότι κάποια slots θα καλύπτονται από την ψύκτρα, ή ότι θα χρειάζεσαι low profile μνήμες), αλλά έχε το κατά νου πριν αγοράσεις :) Ίσως ένα email στην bq να το ξεκαθαρίσει

Επεξ/σία από foniki_melitzana
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, foniki_melitzana είπε

According to this: https://www.bequiet.com/en/motherboardcheck

"usability of ram slots limited". Δεν ξέρω τι σημαίνει, αλλά έχε το κατά νου πριν αγοράσεις :)

μπορεις να στειλεις το link ακριβως που στο εβγαλε το παραπανω..το βρηκα..

Μαλλον καποιο slot απο τις μνημες το πιανει η dark rock, προσπαθω να δω καμια εικονα

Επεξ/σία από verylife78

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...